Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка със седалка W-TEC Zitter II 10" (Код: 22333)

Електрическа тротинетка със седалка W-TEC Zitter II 10"

Здрава сгъваема конструкция, подходяща за дълги разстояния, круиз контрол, показване на точното състояние на батерията и ключ за заключване на скутера.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Здрава сгъваема конструкция, подходяща за дълги разстояния, круиз контрол, показване на точното състояние на батерията и ключ за заключване на скутера. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 809 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 507,50 лв.
За лоялност:

Вижте още:

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка със седалка W-TEC Zitter II 10"

Електрическа тротинетка със седалка W-TEC Zitter II 10 е отличен избор за сгъваеми скутери с електрическо задвижване. Максималната скорост на скутера е 45 км/ч и благодарение на високата мощност от 500 W с 960 оборота на двигателя в минута, той е пъргав при всякакви условия.  Без поддръжка и с препоръчителна товароносимост от 150 кг, тротинетката може лесно да се справи с наклон от 10 °. Ново в сравнение с по-стария модел е малък дисплей, който показва по-точно състояние на батерията и ключ за заключване на скутера. Електрическа тротинетка със седалка W-TEC Zitter II 10 е подходяща за пътуване до работа, училище или каране в свободното време.


Здрава, но лека и компактна

Въпреки високите си показатели, скутерът тежи само 18,5 кг благодарение на олекотена рамка, направена от авиационен алуминий, и с няколко бързи движения лесно можете да го сгънете или разгънете отново в състояние, готово за каране. Пренасянето и съхранението няма да е проблем.


Каране и управление

Литиева батерия с капацитет 15 Ah се грижи за дълъг обхват до 55 км. С едно зареждане, което отнема 6-8 часа при пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен и без използване на двигател, така че дори в случай на разреждане на батерията ще пристигнете. Батерията не пречи по никакъв начин по време на каране. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.


Контрол

Електрическият скутер inSPORTline Zitter II е с кормило, регулируемо от 84 до 115 см. На дисплея с подсветка можете да видите всички необходими данни като текуща скорост, състояние на батерията, изминато разстояние по текущия маршрут, общо изминато разстояние или време. Освен това на дисплея има USB порт, благодарение на който можете да зареждате например мобилен телефон от батерията на скутера.


Круиз контрол

Отивате ли на по-дълго пътуване? Използвайте круиз контрола. Всичко, което трябва да направите, е да оставите скутера да се движи с една и съща скорост за известно време и круиз контролът ще се активира автоматично. След това можете да пуснете газта и да шофирате. Круиз контролът се изключва по време на спиране. Ако изобщо не искате да използвате круиз контрол, е възможно да го деактивирате в менюто на скутера.


Комфорт и безопасност

Електрическият скутер inSPORTline Zitter II е добре оборудван. Надуваемите 10 "джанти с качествени гуми гарантират плавно возене и отлични характеристики на каране. Безопасността е гарантирана дори при най-високите скорости от двойка надеждни дискови спирачки.


Стартиране

Скутерът не се задейства от случайно натискане на газта. Трябва да се забутате, за да активирате газта, подобно на класически скутер. Ако обаче искате да стартирате с помощта на двигателя направо от място, няма проблем - той може да бъде зададен в менюто на дисплея. В този случай можете също да коригирате тук дали старта трябва да е плавен или по-агресивен.


Фарове

Друга важна характеристика за безопасност е осветлението. Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter има предна и задна светлина, свързани с акумулатора, а също така има и стоп , който мига автоматично, веднага след като се задейства спирачката. В допълнение можете да посочите промяна на посоката със задни мигачи. Оборудването включва също силен клаксон и чифт калници, които със сигурност ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа ще позволи на всеки да намери удобна поза по време на каране дори по по-дълги маршрути. Комфортът се подпомага и от широки дръжки с ергономично оформени меки гумени ръкохватки.

 


Техническо описание:

материал на рамката алуминий
мощност на двигателя 500 W
Тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 960 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Нм
скоростни режими 25/35/45 км / ч
максимален наклон 10 ° (17,36%)
батерия Li-Ion 15 Ah, 48 V
обхват с едно зареждане до 55 км
време за пълно зареждане 6 - 8 ч
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
максимално налягане при надуване 3,1 бара / 45 psi
размери на платформата за стъпване 50 х 21,5 см
височина на платформата (отгоре) 16,5 см
височина на платформата (отдолу) 10,5 см
височина на кормилото 84 - 115 см
ширина на кормилото 56 см
осветление предна и задна, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутера 120 х 56 х 115 см
размери на сгънатия скутер 115 х 24 х 38 см
минимална препоръчителна височина на потребителя 150 см
товароносимост 150 кг
тегло 18,5 кг
опции за настройка круиз контрол, старт със задвижване / без задвижване, плавност на старта
друго оборудване  механизъм за сгъване, ключ за заключване, многофункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), силен клаксон, стойка, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон, отвори за закрепване на седалка

Електрическа тротинетка със седалка W-TEC Zitter II 10" - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
15Ah / 48V, Li-Ion
Диапазон на изминато разстояние
55 km
Максимална скорост
45 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
18.50 кг
Мощност на двигателя
500 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 560 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция