От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10" (Код: 22143)

Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10"

Иновативен скутер със сменяема батерия и дисплей. Електрическата тротинетка е с товароносимост 100 кг и пробег до 40 км.

Иновативен скутер със сменяема батерия и дисплей. Електрическата тротинетка е с товароносимост 100 кг и пробег до 40 км. повече »

Цвят
сиво син
Наличност:
Изберете продукт
Наличност:
1 429 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 190,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10"

Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10"  е с максимална скорост 25 км / ч , което може да се коригира в три скоростни режима. Спирачният режим е комбинация от дискова и електронна спирачна система. Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10'' е с висококачествено осветление и противоплъзгащи ръкохватки на кормилото. С лесно сгъваема рамка и тегло от 16,9 кг. 
 

Новото при тази тротинетка е сменяемата батерия, която можете лесно да извадите и поставите за няколко секунди без употреба на инструменти. Можете да оставите тротинетката в гаража  и да зареждате батерията във вашия дом. Имате възможност лесно да заредите Li-Ion батерията с преносимо зарядно устройство до пълен капацитет за около 4 часа, с едно зареждане се изминават до 40км. Не е нужно да презареждате всеки път при по-кратки маршрути и винаги имате преглед на състоянието на батерията благодарение на индикаторите на дисплея. Ако искате да удължите пробега до 80 км, всичко, което трябва да направите, е да си купите резервна батерия, която можете просто да замените след разреждането на първата и можете да продължите да карате. Ако батерията е изтощена, тротинетката може да се движи без използване на двигател.




Подобно на батерията, можете да премахнете дисплея на този скутер. Тротинетката не може да се включи без дисплей - не съществува опасност от кражба. В допълнение, вграденият в дисплея фар работи дори без връзка със скутер, така че можете да използвате дисплея като аварийно осветление. Дисплеят се чете лесно дори при пряка слънчева светлина. Всеки се научава как да борави със скутер почти веднага - всички функции могат да се управляват само с три бутона. Можете да презаредите мобилния си телефон или друго устройство. Просто изключете дисплея от контакта и свържете вашето устройство.
 

Друга възхитителна характеристика е шасито с подсветка, което светва при включена предна светлина. Функцията осигурява по-добра видимост в условия на слаба светлина. Променящите се цветове допълват моодерния дизайн на тротинетката.


Плавното возене се осигурява от 10-инчовите гуми с грайфери които поглъщат ударите. Безчетковият двигател е поставен в задното колело. Широката платформа ви позволява да поставите и двата си крака един до друг.

Насладете се на лесно и удобно каране благодарение на Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10".  Идеална не само за каране до работа и училище, но и за всякакъв вид пътувания, както и за разходка из града. 



 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминий
мощност на двигателя 350 W
Тип двигател безчетков
максимална скорост 25 км / ч
скоростни режими 15/25 км / ч
батерия Li-Ion, 10.4 Ah, 360 Wh, 36 V
обхват с едно зареждане до 40 км
време за пълно зареждане около 4 часа
спирачки предна и задна
гуми  надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
размери на платформата д45 x ш15 cm
височина на платформата за стъпване (отгоре) 15 см
височина на платформата за стъпване (отдолу) 8 см
височина на кормилото 122 см
ширина на кормилото 42,5 см
осветление отпред и отзад, стоп светлина
размери на скутера Д118 х Ш42,5 х В122 см
размери в сгънат вид Д х 118 х Ш42,5 х В47,5 см
препоръчителна минимална височина на потребителя 120 см
товароносимост 100 кг
тегло 16,9 кг
друго оборудване  сгъваем механизъм, стойка, сменяем дисплей, подвижна батерия, калници, звънец, шаси с подсветка

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка W-TEC Dalfin 10" - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
100 кг
Височина на водача
150 см
Капацитет на батерията
10400 mAh
Диапазон на изминато разстояние
40 km
Максимална скорост
25 км/ч
Максимално изкачване в °
13 °
Тегло
16.90 кг
Мощност на двигателя
350 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
заден диск
Управление
лостче на кормилото
Размер
1220 x 425 x 1180 mm
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция