Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка Hikerboy Urban Comfort (Код: 20044)

Електрическа тротинетка Hikerboy Urban Comfort

Сгъваема тротинетка, круиз контрол, богато оборудване за безопасно каране, надуваеми гуми, подходяща за възрастни.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваема тротинетка, круиз контрол, богато оборудване за безопасно каране, надуваеми гуми, подходяща за възрастни. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 849 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 540,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Чанта за кормило inSPORTline Amager

    25 лв.
  • Шапка W-TEC Russjack

    69 лв.
  • Каска за freestyle WORKER Neonik

    49 лв.
  • Термо бутилка inSPORTline Laume 0,5 l

    24 лв.
  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка Hikerboy Urban Comfort

Hikerboy Urban Comfort предлага най-добро съотношение между цена и качество. Максималната скорост на скутера е 30 км / ч. Безчетковият мотор в задното колело не се нуждае от поддръжка. С препоръчаното натоварване до 120 кг. дори и стръмните хълмове няма да бъдат пречка. Скутера с електрически мотор ще бъде чудесен за пътуване до работа или училище.

 

Здрава, но лека и компактна тротинетка

Въпреки размерите си, скутерът тежи само 16 кг благодарение на леката си алуминиева рамка. Лесно се сгъва в състояние на готовност с няколко бързи движения. Носенето и съхранението няма да бъде проблем.

Презареждане само от време на време

Литиевата батерия от 10 Ah е с дълъг обхват до 25 km . С едно зареждане, което отнема 4-6 часа за пълен капацитет, можете да направите няколко начина. Скутерът е мобилен дори и без използването на двигател, така че ще пристигнете дори и когато е разредена. Батерията се намира директно в стъпалото на скутера, така че тя не пречи на външния вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде с вас.

Всичко е под контрол

Електрическият скутер Hikerboy Urban Comfort има регулируеми дръжки от 82 до 114 см, така че по-малките и по-високите потребители могат да се движат удобно. На ясен цветен дисплей можете да прегледате всички необходими данни като текуща скорост, състояние на батерията, изминато разстояние по текущия маршрут, общо изминато разстояние или време. Освен това на дисплея се намира USB порт, който зарежда мобилния телефон от батерията на скутера.

 

Круиз контрол

Отивате на екскурзия, където пътят е доста прав и ясен? Възползвайте се от круиз контрола. Всичко, което трябва да направите, е да оставите скутера да върви със същата скорост за известно време и круиз контролът автоматично се активира. След това можете да освободите "палеца" на газта и да продължите с контролирана скорост. Круиз контролът се изключва при спиране. Ако изобщо не искате да използвате круиз контрол, той може да бъде деактивиран в менюто на скутера.

Комфорт и безопасност

Електрическият скутер Hikerboy Urban Comfort е отлично оборудван. Надуваемите 10-инчови колела с висококачествени гуми гарантират плавно и комфортно пътуване. Скутерът е оборудван с две надеждни дискови спирачки, които ще контролират и най-високата скорост.

 

Стартиране :)

Скутерът не се движи сам чрез неволно преместване на газта. Той чака да започне да се движи, след като направите кратко забутване, точно като класически скутер. Можете също да регулирате дали стартирането трябва да бъде гладко или агресивно.

И още нещо?

Разбира се! Друга важна функция за сигурност е осветлението. Urban Comfort има предни и задни светлини, свързани към батерията. Има и стоп-светлина, която мига автоматично при натискане на спирачката. Оборудването включва и силен звънец и двойка калници, които със сигурност ще се оценят при неблагоприятни условия.

 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминий
мощност на двигателя 350 W
тип двигател безчетков
максимална честота на въртене на двигателя 800 / мин
максимална скорост 30 км / ч
скоростни режими 15/23/30 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17.6%)
батерия Li-Ion 10Ah, 36V
обхват на едно зареждане до 25 км
време за пълно зареждане 4 - 6 часа
спирачки преден и заден диск
гуми предна и задна надуваема
размер на гумите 10 "(25,4 см)
максимална инфлация 3.1 bar / 45 psi
размери на платформата 44 х 24,5 cm
височина на платформата (отгоре) 17 cm
височина на платформата (отдолу) 10 cm
височина на кормилото 82 - 114 cm
ширина на кормилото 54 cm
осветление предна и задна светлина (автоматично включване на сензора за затъмняване), автоматична спирачка
размери на скутери 110 x 58 x 110 cm
размери на сгънат скутер 109 x 22,4 x 36 cm
минимална препоръчителна височина на водача 150 cm
товароносимост 120 кг
тегло 16 кг
опции за настройка круиз контрол, плавен старт
друго оборудване механизъм за сгъване, цветен мултифункционален дисплей (захранван от централна батерия), степенка, преден шумозаглушител, калници, звънец, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрическа тротинетка Hikerboy Urban Comfort - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка Hikerboy Urban Comfort - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Капацитет на батерията
10000 mAh
Диапазон на изминато разстояние
25 km
Максимална скорост
30 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
16 кг
Мощност на двигателя
350 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1100 x 580 x 1100 mm
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция