Здраве и красота>Грижа за кожата > Козметичен уред за лице inSPORTline Giva (Код: 23083)

Козметичен уред за лице inSPORTline Giva

Уред, който почиства кожата и същевременно подпомага дълбокото усвояване на козметиката.

Уред, който почиства кожата и същевременно подпомага дълбокото усвояване на козметиката. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
48,90 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
40,75 лв.
За лоялност:

Вижте още:

  • Описание
  • Алтернативи (8)

Козметичен уред за лице inSPORTline Giva

Козметичен уред за лице inSPORTline Giva ще ви помогне по пътя към перфектната кожа. Уредът използва галваничен ток и спомага проникването на активните козметични съставки в по-дълбоките слоеве на кожата. Звуковите вибрации, които апаратът излъчва, ефективно и безболезнено почистват кожата. Стимулира кръвообращението, лимфната система и кожата се пречиства. Имате възможност да избирате от три цялостни функции за грижа – почистване, подхранване и стимулиране.
Благодарение на звуковите вибрации, почистващата функция осигурява премахване на микро-замърсявания от кожата и особено от запушени пори. Подхранващата функция служи преди всичко за изглаждане на дребни несъвършенства на кожата. Последната стъпка от грижата е функцията за стимулиране. Тази стъпка е придружена от приятно загряване до 42°C, което ефективно отваря порите и доставя козметичния продукт точно там, където е най-необходим.
Козметичен уред за лице inSPORTline Giva действа ефективно и е подходящ за употреба в домашни условия или салони за красота.

Употреба:

Отстранете старателно грима с тампон/кърпа за грим и оставете кожата влажна. В първата фаза – почистване – използвайте уреда с козметичен тампон, тъй като тампонът може да абсорбира замърсяванията по кожата. Нанесете козметичен продукт на водна основа върху тампона -  мицеларна почистваща вода. Необходимо е да поддържате кожата си влажна по време на почистване, така че ако тампонът изсъхне бързо, овлажнете го отново. Капакът на уреда служи за задържане на тампона върху главата на устройството. Поставете тампона в капачката и го поставете върху главата.

Стартирайте устройството, като задържите долния бутон. Режимът за почистване на кожата вече е предварително зададен при стартиране. Използвайте горния бутон, за да зададете интензитета (1 - нисък, 2 - среден, 3 - висок). Сега е необходимо да докоснете сребърната лента на устройството с ръка, за да задействате вибрациите и в същото време главата на устройството трябва да е в контакт с кожата. Прокарайте главата по кожата и се съсредоточете върху несъвършенствата на кожата и онези места, където порите се запушват най-много и има повишено образуване на себум (брадичка, нос, чело). Задържайте уреда към лицето не повече от 10 секунди. Продължителността на една фаза е 4 минути, след което функцията се изключва автоматично. Следователно, фокусирайте се върху всяка област на лицето (вижте изображението вдясно) за около една минута. След първата фаза свалете капачката на козметичния тампон и отстранете всички останали козметични продукти от главата на уреда.

Следващата стъпка е нанасянето на козметичен продукт, който искате да попие дълбоко върху кожата (препоръчително е да е хидратиращ серум). Натиснете бутона за стартиране, за да преминете към втора фаза - подхранване на кожата. По същия начин, както при първата фаза, прокарайте устройството по лицето си и отново е необходимо да докоснете йонната лента по време на употреба. След 4 минути почистете отново главата на устройството.

За финал нанесете крем, в зависимост от вашия тип кожа. Можете да бъде ревитализиращ лифтинг крем, лек хидратиращ крем или ултра овлажняващ крем. Започвате третия режим и това е стимулацията. По време на тази фаза главата на уреда се нагрява до 42°C, което кара порите да се отворят и активните вещества на серума да попаднат точно там, където трябва. Отново следвайте същата процедура за употреба, както в предишните две стъпки. След употреба изключете уреда и го почистете с козметична кърпа.




Препоръчваме да обогатите този почистващ ритуал с още една последна фаза, която е също толкова важна. Необходимо е отворените пори отново да се затворят и да задържат всички активни вещества. Всичко, което трябва да направите след фазата на стимулиране на почистване, е да изстудите
масажен ролер за лице и да охладите лицето.


 


Техническо описание:

  • Козметично устройство за подобряване на качеството на кожата
  • Безболезнено третиране на кожата
  • Използва галваничен ток и звукови вибрации
  • Подпомага кръвообращението
  • Повишава еластичността на кожата и намалява фините бръчки
  • Отваря запушените пори и ефективно се бори с акнето
  • Стимулира лимфната система
  • Употреба: 3-4 пъти седмично
  • Три режима: почистване, подхранване и стимулиране
  • Три настройки за интензитет: 1 - нисък, 2 - среден, 3 - висок
  • Продължителност на една фаза: 4 минути
  • Време за зареждане: 2 часа
  • Време за използване на едно зареждане: 1 час
  • Мощност: 1,7 W
  • Капацитет на батерията: 420 mAh
  • Размери: Д16 x Ш4.5 x В3 см
  • Тегло: 64 г
  • Материал: ABS

Козметичен уред за лице inSPORTline Giva я има също и в следните категории:

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция