Здраве и красота>Грижа за кожата > Козметичен масажор за лице/очи inSPORTline Vick (Код: 23089)

Козметичен масажор за лице/очи inSPORTline Vick

3D масажор за лице, който ще направи чудеса с кожата ви. Редовната употреба ще осигури по-красив вид, особено в областта на лицето, шията и зоната около очите.

3D масажор за лице, който ще направи чудеса с кожата ви. Редовната употреба ще осигури по-красив вид, особено в областта на лицето, шията и зоната около очите. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
27,90 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
23,25 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Алтернативи (8)

Козметичен масажор за лице/очи inSPORTline Vick

Козметичен масажор за лице/очи inSPORTline Vick ще ви помогне подобрите кръвообращението и еластичността на кожата си. Двете 3D ролкови глави придърпват кожата и мускулите се отпускат приятно. В същото време натискането/дърпането нагоре повдига контурите на лицето. Можете да използвате крайната част на уреда, която е плоска, за да масажирате зоната около очите си. Освен това може да се използва и за нанасяне на козметични продукти, предотвратявайки пренасянето на бактерии от ръцете към крема за лице или други козметични продукти. С редовен масаж можете да постигнем по-стегната кожа и по-малка подпухналост под очите.

Тялото на ролката е изработено от висококачествена цинкова сплав, докато масажните глави са изработени от издръжлив ABS. Въпреки че корпусът му е направен от метал, устройството е изключително леко (тежи само 52 грама). Тъй като устройството е водоустойчиво, можете да се насладите на релаксиращ масаж, дори ако си взимате душ или сауна. Конструкцията му прави уреда Vick подходящ за масаж на малки мускули – лице, шия и зоната около очите. След като откриете магията на нашите масажни устройства, никога няма да искате да се откажете!

Употреба:

Нанесете масло, крем или друг козметичен продукт върху кожата и я разтрийте обилно с длани. Не натискайте прекалено ролката, масажът трябва да се чувства добре! Ако искате да започнете с масаж на лицето, масажирайте от центъра на брадичката, преминавайки към челюстта нагоре до ухото. Уверете се, че винаги местите ролката нагоре. След това можете да продължите към устните си, където просто кръстосвате устните си от дясно на ляво. След това поставете ролката с едната масажна глава до ъгъла на устата си, а другата трябва да стига до ръба на носа. Тук отново масажирайте до ухото, като издърпате скулата. Що се отнася до зоната под очите, опитайте се да промените масажния натиск от носа към ухото. Отново следвайте правилото „нагоре“. Масажирайте зоната на веждите с натиск от основата на носа. Като последна стъпка обърнете внимание на челото, което често е проблемна част поради по-високото образуване на пот и последващо запушване на порите. Започнете да масажирате челото от основата на носа нагоре. Можете да дръпнете обратно към основата на носа. Продължете по този начин към страните на челото. След масажа почистете главите с козметична кърпа.
По същия начин можете да масажирате всяка част от тялото, като трапецовиден мускул, врата или ръце.

Нашият съвет: Когато натискате, опитайте се да държите устройството по-перпендикулярно на кожата и обратно, когато дърпате, почти поставете устройството върху кожата.


Техническо описание:

  • Компактен инструмент за масаж
  • Лесен за използване
  • Безболезнен, но интензивен масаж на лицевите мускули
  • Подходящо за малки мускули – лице
  • Повишава ефективността на козметичните продукти
  • Намалява бръчките и несъвършенствата на кожата
  • Облекчава кръговете под очите и подпухналостта
  • Отпуска както тялото, така и ума
  • Стилен дизайн
  • Лек
  • Размери: Д 15 х Ш 4 х В 2.5 см
  • Тегло: 52 гр
  • Материал: ABS + цинкова сплав

Козметичен масажор за лице/очи inSPORTline Vick я има също и в следните категории:

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция