Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Комплект масажен ролер и гуа ша inSPORTline Siarto Set

Комплект масажен ролер и гуа ша inSPORTline Siarto Set, ефективно повишава кръвообращението и еластичността на кожата. повече


E-shop: Наличен

Изпрати Следи

Вижте още:

описание на продукта:

Комплект масажен ролер и Гуа Ша inSPORTline Siarto се състои от практичен масажен ролер и камък от естествен минерал Жадеит. Комплектът се използва за масажна техника, наречена Гуа Ша от традиционната китайска медицина. Това е приятен масаж, с който активираме лимфата в подкожната тъкан и така освобождаваме напрежението в мускулите. Гуа означава драскотина, а Ша означава отрицание.
С помощта на Gua Sha ние буквално „изстъргваме несъвършенствата от тялото“. В някои случаи след масажа могат да се появят червеникави петна по кожата. Въпреки това, няма причина за безпокойство. Зачервяването на кожата не означава нищо лошо и изчезва най-късно след една седмица. Можете да съхранявате масажния ролер и камъка в хладилника и да „събуждате“ кожата си всяка сутрин с приятен охлаждащ масаж! През зимата, от друга страна, можете да затоплите масажните средства в топла вода и приятно да затоплите лицето си с топъл масаж.

Масажът с ролер и камък стимулира кръвообращението, като по този начин намалява отока и намалява появата на бръчки. Освен това масажът интензивно отпуска мускулите на лицето, шията и деколтето и в същото време спомага за по-доброто усвояване на козметиката. Камъкът жадеит е с много положителни ефекти. С него можете да освободите мускулното напрежение, да успокоите ума и да освободите негативните емоции и раздразнителност.

Забележка: и двете помощни средства за масаж са изработени от естествен минерал и са много крехки. Те могат да се счупят, когато паднат на земята, така че бъдете внимателни при употреба.


Употреба

Нанесете крем, масло или друг козметичен продукт върху лицето и деколтето. Започнете масажа с ролер в зоната на деколтето, винаги се опитвайте да масажирате отдолу нагоре и от центъра към краищата. Не натискайте прекалено, масажът трябва да е приятен. Продължете към областта на шията от ключиците към челюстта. След това от центъра на брадичката до ухото. От ъглите на устата към ухото и продължете по следния начин под окото. Можете леко да масажирате зоната под окото, носа или веждите с по-късата част от ролера. Можете да масажирате областта на челото с по-дългата страна и отново нагоре и от центъра към краищата.

Използвайте камъка по същия начин, за да раздвижите лимфата. Използвайте заоблените части на камъка върху отделни части на лицето. Опитайте се да използвате камъка върху възможно най-голяма площ (наклон около 15°), за да прехвърлите енергията на камъка върху кожата. За да постигнете най-видими резултати, прилагайте масажа редовно в края на деня, след отстраняване на грима.

Можете да използвате масажния ролер и камъка върху всяка част от тялото. Приятният охлаждащ или затоплящ масаж може да отпусне всеки мускул на тялото.

 

Жадеит

Естественият минерал жадеит е камък, който носи любов, мир и хармония в живота ни. Подходящ е за детоксикация на организма, помага на тялото да се освободи от вредните вещества. Успокоява ума ни и привежда душата в хармония с тялото. Това ни напомня, че трябва да мислим позитивно и да се съсредоточим върху добрите заключения. Може да облекчи мигрената и да облекчи болките в главата. Почистваме го след всяка употреба с козметична кърпа. Можем да зареждаме камъка за произволен период от време на пряка слънчева светлина, докато почувстваме, че е пълен с енергия.

Забележка: тъй като това е естествен камък, нюансите на цвета на отделните ролки може да се различават леко.


Техническо описание:

 • Комплект за масажна техника Гуа Ша
 • Удобен за употреба
 • Помага за намаляване на бръчките
 • Естествен полускъпоценен камък жадеит
 • Премахва кръговете и подпухналостта под очите
 • Улеснява усвояването на козметичния крем от кожата
 • Подхранва кожата
 • Положителен ефект на естествен минерал
 • Можете да го използвате на всяка част от тялото
 • Масажният ролер и камъкът могат да се почистват с козметична кърпа
 • Може да се нагрява в топла вода или да се охлажда в хладилник
 • Размери:
 • масажен ролер: Д14.5 x Ш6 см
 • камък: Д8 х Ш5,5 см
 • Тегло:
 • масажен ролер: 70г
 • камък: 40г

 
Мониторинг на цените на продукта