Спорт>Електрически скутери > Електрически скутер City Boss T7 черен (Код: C1071)

Електрически скутер City Boss T7 черен

Сгъваема конструкция, дълги разстояния, круиз контрол, голяма платформа, предна и задна светлина, калници.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваема конструкция, дълги разстояния, круиз контрол, голяма платформа, предна и задна светлина, калници. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 829 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
2 357,50 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Вело ръкавици W-TEC Bravoj AMC-1018-15

    23 лв.
  • Раница inSPORTline Bolsier

    5 лв.
  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрически скутер City Boss T7 черен

Електрическият скутер City Boss T7 ще ви отведе икономично към работа, училище, град или екскурзия. С механизъм за сгъване може да го сгънете за 5 секунди и с дължина на рамката 115 см и тежест 20,1 кг, може лесно да се транспортира с автомобил, влак, обществен транспорт или да се съхранява вкъщи или в гаража.

Безчетковия 700W двигател ускорява дори при товар от над 100 кг и Ви извежда по по-стръмен хълм. Ускорение от 0-25 км / ч за 7 секунди при тегло на водача 85 кг.

Можете да превключвате между 3 режима, за да ограничите максималната скорост, като натиснете на дисплея. Когато скутерът е включен, последният режим на настройка е винаги активен: бавен 15 км / ч - безопасна скорост за деца или каране при лоши метеорологични условия; Средна скорост 25 км / ч - Приятна скорост на движение, съответстваща на Указа за използване по пътищата; бърза скорост 35 км / ч - да се кара по специализирани алеи.

За дълги пътувания ще оцените круиз контрола, който поддържа работата на скутера дори и без подаване на газа - неговата функция може да бъде деактивирана от дисплея.

Презареждайте литиево-йонната батерия 18,2 Ah с преносимо зарядно устройство от изход 220V до пълен капацитет за 7-8 часа. При нормална работа със скутера с едно зареждане, ще пътувате приблизително до 55 километра - така че не е нужно да го презареждате всеки път. Общото разстояние може да бъде по-кратко или по-дълго; винаги зависи от теглото на водача, терена, стилът на карането, външната температура и т.н. Възможно е скутерът да се ползва като тротинетка когато е изключен двигатела.

В трансрефлективния дисплей можете да видите текущото състояние на батерията, текущата скорост, времето на шофиране и изминатото разстояние при ясна слънчева светлина или през нощта. USB портът от задната страна на дисплея може дори да зарежда вашия мобилен телефон или таблет, дори когато шофирате.

Както предната, така и задната светлина, задвижвана от централната батерия, могат да се включат чрез превключвателя на кормилото, където се намира и бутонът на клаксона . Можете да използвате и звуковия сигнал с ключа на кормилото. Задна светлина светва и по време на спиране.

Можете да спрете скутера дори и при по-високи скорости с независимите задни и предни механични дискови спирачки . Здравата рамка на скутера има товароносимост до 150 кг. С регулируеми на височина ръкохватки с ергономични дръжки, скутерът е подходящ за хора с височина от 150 до 210 см. От съображения за безопасност, препоръчителната минимална възраст за използване на скутера е 16 години. На платформата с дължина 50 см и ширина 21 см можете спокойно да сложите и двата си крака.

Скутерът може да бъде оборудван и със сгъваща се седалка .

Разширените 2,5 инча (6,4 см) 10 "(25,4 см) гуми се вписват добре при влажен терен и потискат вибрациите . Над предното колело се намира и пружинен амортисьор . Колелата са защитени с калници.

Скутерът е сертифициран по ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 съгласно Директива 2006/42 / ЕО на ЕС.

Електрическият скутер City Boss запълва нова визия за екологичния свят. Оборудван с най-съвременна технология, пътуването на всеки ще се превърне в едно незабравимо преживяване!


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

Рамков материал: авиационен алуминий
тип батерия: Li-Ion
работно напрежение: 52 V
Тип на двигателя: безчетков DC
максимални обороти на двигателя: 1500 / мин.
максимален въртящ момент: 28 Nm
максимално изкачване: 10,5 ° (18,5%)
Мощност на двигателя: 700 W
капацитет на батерията: 18,2 Ah / 52 V
максимална скорост: 35 км / ч
Максимален пробег с едно зареждане: 55 км
скорост на зареждане: 7-8 часа
максимална товароносимост: 150 кг
тегло: 20,1 кг
Размер на гумата: 10 х 2,5 инча (25,4 х 6,4 см)
тип на гумата: 2x надуваеми - CST тагове
спирачки: диск
3 режима на скорост: 15/25/35 км / ч
Препоръчителна възраст: 16+
препоръчителна височина на водача: 150-210 cm
височина на ръкохватката: 88-115 cm
ширина на ръкохватката: 56 cm
ширина на платформата: 21 см
дължина на платформата: 50 cm
височина на платформата от горе: 16 см
височина на платформата от долу: 9 см
размери на скутера: 120 х 56 х 115 см
размери на сгънатия скутер: 115 х 24 х 38 см
круиз контрол
многофункционален дисплей с трансрефлективен слой, захранван от централна батерия
 
предни / задни светодиоди, захранвани от централна батерия
спирачен LED дисплей захранван от централна батерия
насочени светлини, задвижвани от централна батерия - със звукова аларма
USB порт за зареждане на мобилни устройства / таблети - захранван от централна батерия
сгъващ механизъм
степенка
калници
преден амортисьор
включено зарядно устройство

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрически скутер City Boss T7 черен - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрически скутер City Boss T7 черен - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 18,2Ah / 52 V
Диапазон на изминато разстояние
55 km
Максимална скорост
35 км/ч
Тегло
20.10 кг
Мощност на двигателя
700 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 560 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция