От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max (Код: 24175)

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max

Лесно сгъваема конструкция, круиз контрол, максимална скорост 30 км/ч и пробег до 50 км!

Лесно сгъваема конструкция, круиз контрол, максимална скорост 30 км/ч и пробег до 50 км! повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 329 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 940,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max

Електрически скутер W-TEC Lambreto Max ще ви впечатли от пръв поглед със своята здрава конструкция и модерен дизайн. Батерията е с висок капацитет и гарантира голям пробег. Мощният мотор осигурява плавно каране дори и по стръмен терен. Насладете се на удобно каране с пробег до 50 км.


Предно и задно окачване

Практичното предно и задно окачване абсорбира всички повърхностни неравности и осигурява максимално комфортно каране. Колелата с надуваеми гуми 10" предлагат балансирана комбинация от скорост и пъргавина. Безопасността се осигурява от чифт дискови спирачки. Калниците предпазват колелата от кал и мръсотия.

Сгъваема конструкция



Сгъваемата рамка превръща тротинетката в компактен спътник за нула време. Максималната скорост на електрическата тротинетка е 30 км/ч и може да се регулира с три скоростни режима. Безопасното каране се осигурява от дискови спирачки, висококачествено осветление с висок обхват и неплъзгащи се ръкохватки на кормилото.

Допълнителни екстри



Тротинетката Lambreto Max с електромотор 700 W предлага възможност за три скоростни режима. Можете да изберете максималната скорост според вашите нужди. Можете да използвате и практичния круиз контрол, който се включва автоматично след няколко секунди поддържане на скоростта. Оборудването включва и контрастен дисплей, за да виждате ясно на пряка слънчева светлина или през нощта. По този начин можете да наблюдавате текущото състояние на батерията или скоростния режим по всяко време без никакви притеснения. Можете да проверите пробега си с приложение за връзка на вашия смартфон с тротинетката.

Зареждате Li-Ion батерията до пълен капацитет за около 6 часа с помощта на преносимо зарядно устройство. Можете да изминете до 50 км с едно зареждане на батерията. Ввинаги имате преглед на състоянието на батерията посредством светлинните индикатори на дисплея. Ако батерията се изтощи, скутерът може да се управлява дори при спешни случаи без използване на двигателя.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминиева сплав
мощност на двигателя 700 W
Тип двигател безчетков
максимална скорост 30 км/ч
скоростни режими 15/25/30 км/ч
батерия Li-Ion 15Ah, 48V
обхват с едно зареждане до 50 км
време за пълно зареждане около 6-7 часа
спирачки дискови
гуми предна и задна надуваеми
размер на гумата 10" (25,4 см)
височина на платформата за стъпване (отгоре) 18 см
Височина на платформата за стъпване (отдолу) 9 см
височина на кормилото 118,5 см (от земята)
ширина на кормилото 59 см
осветление предни и задни светлини, автоматична спирачка
размери на скутера 119 x 59 x 123 см
размери на сгънат скутер 119 х 59 х 56 см
минимална препоръчителна височина на потребителя 150 см
товароносимост 120 кг
тегло 20 кг
друго оборудване механизъм за сгъване, предно и задно окачване, степенка, дисплей с индикатор за състоянието на батерията и текущия скоростен режим, круиз контрол, калници, звънец

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Капацитет на батерията
15000 mAh
Диапазон на изминато разстояние
50 km
Максимална скорост
30 км/ч
Максимално изкачване в °
15 °
Тегло
20 кг
Мощност на двигателя
700 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1230 x 590 x 1190 mm
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
не

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max я има също и в следните категории:

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция