Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка Joyor A1 черна (Код: J1031)

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна

Сгъваемa електрическa тротинетка, 250 W изход и 25 км пробег с едно зареждане, предна и задна светлина, подходящи и за деца на възраст над 10 години.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваемa електрическa тротинетка, 250 W изход и 25 км пробег с едно зареждане, предна и задна светлина, подходящи и за деца на възраст над 10 години. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 290 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 075 лв.
За лоялност:
  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)
  • Видео (1)

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна

Joyor A1 черна е чудесна тротинетка за пътуване до работа или училище и е забавен спътник за пътувания или ваканции. С лекото си тегло от 11,5 кг и прост механизъм за сгъване можете лесно да го извадите от багажника на колата си или да го прехвърлите в автобуса и влака. 250-ватовият двигател осигурява достатъчно мощност за хора до 65 кг, като скутерът реагира бързо и се справя със стръмен хълм. Карайте със скорост до 25 км / ч . За минимална загуба на мощност, без верижения мотор е интегриран директно на задното колело.

Батерията използва най-новата литиево-йонна технология. Пълният капацитет се презарежда само за 4 часа с пробег до 25 километра . Батерията е електронно защитена срещу презареждане и може да бъде зареждана с преносимо компактно зарядно устройство, както мобилен телефон. Можете да наблюдавате състоянието на батерията на мултифункционалния дисплей.

Joyor A1 има 3 режима на скорост, които са безопасенни за деца над 10-годишна възраст . Подаването на газ е активно само след първото забутване с крак. Случайното натискане на газ-та на място няма да ви изненада и да задвижи тротинетката. Благодарение на предната и задна LED светлина е безопасно да управлявате дори на тъмно. Задната светлина работи и като спирачка.

На платформата с дължина 44 см и ширина 16,5 см можете спокойно да поставите и двата си крака. Регулируемите на височина ръкохватки с заключващи се жлебове осигуряват стабилно пътуване за хора с височина до 200 см. Леката и здрава рамка от алуминиева сплав е предназначена за тежестта на водач до 120 кг. Предната надуваема гума от 20,3 см помага да се намалят вибрациите от неравностите на терена. Неблагоприятната вибрация също се поглъща и от предния шумозаглушител. Не на последно място, Joyor A1 е оборудван с практична стойка и звънец, интегриран в спирачния лост.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

Рамков материал авиационен алуминий
мощност на двигателя 250 W
тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 600 об. / мин
максимален въртящ момент 9 Nm
максимална скорост 25 км / ч
3 режима на скорост 10/15/25 km / h (средният режим е най-енергийно ефективният)
круиз контрол да
максимално изкачване 15 °
батерия Li-Ion 8 Ah, 24 V
обхват на едно зареждане 25 км
време за пълно зареждане 4 ч
спирачки на задния барабан
гуми предна надуваема, задна фиксирана
размера на гумата 8 "(20,3 см)
размери на платформата 44 х 16,5 см
височината на платформата (отгоре) 13 см
височина на платформата (отдолу) 7.5 cm
височината на кормилото 84 - 114 см
ширина на кормилото 50 cm
осветление предна и задна, спирачка
скутер размери 98x50x114 cm
размери на сгънат скутер 92 х 18 х 36 см
Минимална препоръчителна височина на водача 130 cm
товароносимост 120 кг
препоръчаното натоварване до 65 кг
тегло 11,5 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, звънец на спирачния лост, стойка, преден шумозаглушител

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
130 см
Батерия
Li-Ion 8Ah / 24V
Диапазон на изминато разстояние
20 km
Максимална скорост
25 км/ч
Максимално изкачване в °
7 °
Тегло
11.50 кг
Мощност на двигателя
250 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
лостче на кормилото
Размер
980 x 500 x 1140 мм
Тип колела
надуваема + безкамерна
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна - Видео


Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция