Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка Joyor A1 черна (Код: J1031)

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна

Сгъваемa електрическa тротинетка, 250 W изход и 25 км пробег с едно зареждане, предна и задна светлина, подходящи и за деца на възраст над 10 години.

Сгъваемa електрическa тротинетка, 250 W изход и 25 км пробег с едно зареждане, предна и задна светлина, подходящи и за деца на възраст над 10 години. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Цена:
1 290 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 075 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)
  • Видео (1)

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна

Joyor A1 черна е чудесна тротинетка за пътуване до работа или училище и е забавен спътник за пътувания или ваканции. С лекото си тегло от 11,5 кг и прост механизъм за сгъване можете лесно да го извадите от багажника на колата си или да го прехвърлите в автобуса и влака. 250-ватовият двигател осигурява достатъчно мощност за хора до 65 кг, като скутерът реагира бързо и се справя със стръмен хълм. Карайте със скорост до 25 км / ч . За минимална загуба на мощност, без верижения мотор е интегриран директно на задното колело.

Батерията използва най-новата литиево-йонна технология. Пълният капацитет се презарежда само за 4 часа с пробег до 25 километра . Батерията е електронно защитена срещу презареждане и може да бъде зареждана с преносимо компактно зарядно устройство, както мобилен телефон. Можете да наблюдавате състоянието на батерията на мултифункционалния дисплей.

Joyor A1 има 3 режима на скорост, които са безопасенни за деца над 10-годишна възраст . Подаването на газ е активно само след първото забутване с крак. Случайното натискане на газ-та на място няма да ви изненада и да задвижи тротинетката. Благодарение на предната и задна LED светлина е безопасно да управлявате дори на тъмно. Задната светлина работи и като спирачка.

На платформата с дължина 44 см и ширина 16,5 см можете спокойно да поставите и двата си крака. Регулируемите на височина ръкохватки с заключващи се жлебове осигуряват стабилно пътуване за хора с височина до 200 см. Леката и здрава рамка от алуминиева сплав е предназначена за тежестта на водач до 120 кг. Предната надуваема гума от 20,3 см помага да се намалят вибрациите от неравностите на терена. Неблагоприятната вибрация също се поглъща и от предния шумозаглушител. Не на последно място, Joyor A1 е оборудван с практична стойка и звънец, интегриран в спирачния лост.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

Рамков материал авиационен алуминий
мощност на двигателя 250 W
тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 600 об. / мин
максимален въртящ момент 9 Nm
максимална скорост 25 км / ч
3 режима на скорост 10/15/25 km / h (средният режим е най-енергийно ефективният)
круиз контрол да
максимално изкачване 15 °
батерия Li-Ion 8 Ah, 24 V
обхват на едно зареждане 25 км
време за пълно зареждане 4 ч
спирачки на задния барабан
гуми предна надуваема, задна фиксирана
размера на гумата 8 "(20,3 см)
размери на платформата 44 х 16,5 см
височината на платформата (отгоре) 13 см
височина на платформата (отдолу) 7.5 cm
височината на кормилото 84 - 114 см
ширина на кормилото 50 cm
осветление предна и задна, спирачка
скутер размери 98x50x114 cm
размери на сгънат скутер 92 х 18 х 36 см
Минимална препоръчителна височина на водача 130 cm
товароносимост 120 кг
препоръчаното натоварване до 65 кг
тегло 11,5 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, звънец на спирачния лост, стойка, преден шумозаглушител

Забележка: Предполагаемият максимален диапазон на изминатото разстояние при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Минимална препоръчителна височина на водача
130 см
Батерия
Li-Ion 8Ah / 24V
Диапазон на изминато разстояние
20
Максимална скорост
25 км/ч
Тегло
11.50 кг
Мощност на двигателя
250 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
Лостче на кормилото
Размер
980 x 500 x 1140 мм
Тип колела
nafukovací + bezdušové
Тип задвижване
друго
Местоположение на двигателя
в задното колело
Възстановяване
не

Електрическа тротинетка Joyor A1 черна - Видео


Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция