Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Електрическа тротинетка W-TEC Tenmark II със седалка и чанта - бяло

Лесна за сглобяване рамка, темпомат, широка основа, предни и задни светлини, мигачи, амортисьори, калници, висока скорост, голям обхват, дистанционно заключване и аларма. повече


Цвят:  бяло

E-shop: Наличен

Наличност по м-ни:
  • Пловдив
  • Русе
  • София
  • Варна
В магазините
Пловдив По заявка
Русе По заявка
София По заявка
Варна По заявка
Изпрати Следи

Продукт с:

  • Гаранция: 2 години

Вижте още:

описание на продукта:

Електрическа тротинетка W-TEC Tenmark II е идеално и забавно средство за безопасно и удобно транспортиране до работа, училище или просто за пътуване. Едно от най-големите му предимства е неговият компактен дизайн, който можете да сгънете или разгънете за 5 секунди. Благодарение на това можете лесно да съхранявате скутера у дома и в гаража, като същевременно не заема много място. Ще оцените и компактните му размери, когато пътувате с влак, градски транспорт и кола. Просто вземете в ръката си или го сложете в куфара си и тръгнете на път! Модерният, приятен дизайн също гарантира, че ще бъдете звездата на пътищата. Революционната иновация на този скутер е дистанционно заключване и аларма, така че ако искате да оставите скутера някъде за известно време, трябва само да натиснете един бутон и скутера е защитен.Карайте с вятъра !

Искате ли освен приятното каране да си прекарате добре? Няма нищо невъзможно с Електрическа тротинетка W-TEC Tenmark II, защото тя ще изпълни вашите желания. Благодарение на мощния 500 W мотор, нито един хълм или неасфалтиран терен няма да бъде пречка за вас. Можете да ускорите до 38 км/ч. При нормална употреба и стандартна скорост можете да изминете около 35 км с едно зареждане на батерията. Получавате пълен капацитет след 6-7 часа зареждане. Накратко, можете да заредите скутера през нощта и да потеглите на сутринта! Въпреки това, общото изминато разстояние зависи от няколко фактора, трябва да вземете предвид теглото на човека, стила на шофиране, неравния терен или метеорологичните условия. Можете да избирате между три режима на скорост, в зависимост от това за какво темпо сте в настроение. Ако се случи скутерът ви да остане без мощност, ще стигнете до дестинацията, като потеглите с изключен двигател. В допълнение, скутерът може лесно да поеме товар до 120 кг , така че цялото семейство да може да го използва пълноценно, което със сигурност ще се отплати!

Управление като детска играчка

Ясният LCD дисплей показва цялата важна информация. Той ще ви покаже състоянието на батерията, текущата скорост, включително предавката, общото и текущото изминато разстояние, времето на шофиране и други допълнителни индикатори. С помощта на двата бутона ON/OFF и MODE ще можете да контролирате редица разширени функции едновременно, които включват удобна джаджа под формата на помощ при стартиране или круиз контрол. Освен това на помощ идва вграденият USB порт на гърба на дисплея, благодарение на който можете да зареждате своя мобилен телефон или таблет.

Максимална безопасност във всяка ситуация

С Електрическа тротинетка W-TEC Tenmark II пътните капани нямат шанс! Тъмнината или лошите метеорологични условия вече няма да са основната причина да си стоите у дома. С предни и задни LED светлини, захранвани от централна батерия, ще бъдете ясно видими през нощта. Включете светлините с цветно кодиран превключвател на кормилото. Задната светлина също свети при спиране, така че никой няма шанс да ви пропусне. Без значение от скоростта, с която шофирате, на дисковите спирачки можете да разчитате във всяка ситуация. Благодарение на тях можете да спрете плавно почти по всяко време и на всякакъв терен!

Гарантирано качество и издръжливост

За внимателната обработка допринасят и масивните гуми с диаметър 10" (25,4 см), които са детайлно украсени, които прилепват добре дори към мокри повърхности и отлично намаляват неприятните вибрации при каране. Скутерът разполага и с висококачествена предна част и задно окачване, което гарантира комфортно и плавно возене. Освен това колелата са защитени с калници, които допринасят за предпазване от мръсотия поради лошо време. Самата алуминиева конструкция с регулируемо на височина кормило също допринася за издръжливостта. Скутерът ще бъде подходящ за потребители с фигура между 150 и 210 см. При 53 см дължина на протектора можете да поставите удобно краката си зад или един до друг.


Накратко, Електрическа тротинетка W-TEC Tenmark II ще бъде чудесен партньор за вас. Повярвайте ми, ако все още не сте пробвали да карате електрически скутер, със сигурност ще ви хареса. Компактна конструкция , страхотна производителност и модерен дизайн, какво повече да желаете?

Техническо описание:

материал на рамката алуминиева сплав
работно напрежение 48 V
Тип двигател безчетков
макс. изкачване 15°
мощност на двигателя 500 W
капацитет на батерията 13 Ah / 48 V
зарядно устройство вход 100-240V AC / 50 ~ 60HZ, изход DC 54.6V / 2A
максимална скорост 24-38 км/ч
обхват с 1 зареждане 35 км
скорост на зареждане 6-7 ч
максимална товароносимост 120 кг
маса 19,2 кг
размер на гумата 10" (25,4 см)
тип гума предни и задни надуваеми
спирачки електрически, дискови
препоръчителна минимална височина на потребителя 150 см
минимална височина на кормилото 79 см
максимална височина на кормилото 108 см
ширина на кормилото 55 см
ширина на платформата 24 см
дължина на платформата 53 см
височина на платформата- горна 15 см
височина на платформата- светлина 8,5 см
размери на разгънатия скутер L110 x W55 x H80-110 cм
размери на сгънат скутер L110 x W26 x H37 cм
размери на опаковката L114 x W30,6 x H34,5 cм
осветление предни и задни светодиоди
опции за настройка круиз контрол, старт с/без засилка
друго оборудване сгъваем механизъм, дистанционно заключване, многофункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), силен клаксон, стойка, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон, аварийни светлини, мигачи, предно и задно окачване

Функции на дистанционното управление:

Заключване на бутоните на дисплея (дисплеят трябва да е изключен)
когато се опитате да го включите, се активира звукова аларма
Отключване на бутоните на дисплея
алармата е деактивирана
Клаксон - задейства се кратък предупредителен сигнал
Отключване на бутоните на дисплея

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

 

Параметри на продукта

Максимална товароносимост 120 кг
Височина на водача 150 см
Капацитет на батерията 13000 mAh
Диапазон на изминато разстояние 35 km
Максимална скорост 38 км/ч
Максимално изкачване в ° 15 °
Тегло 19.20 кг
Мощност на двигателя 500 W
Размер на колелата 10"
Спирачки електрически, дискови
Управление лостче на кормилото
Размер 1100 x 550 x 1100 mm
Тип колела надуваеми
Тип задвижване друго
Разположение мотор в задното колело
Презареждане при спиране не
Седалка да
Мониторинг на цените на продукта