От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal със седалка и чанта (Код: 23784-SADA)

Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal със седалка и чанта

Широка платформа, предни и задни светлини, калници, висока скорост, голям обхват, дистанционно заключване. Включена седалка и практична чанта.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Широка платформа, предни и задни светлини, калници, висока скорост, голям обхват, дистанционно заключване. Включена седалка и практична чанта. повече »

Цвят
черен бяло
Наличност:
Изберете продукт
Наличност:
2 239 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 865,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal със седалка и чанта

Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal 10" със седалка и чанта е с мощен двигател 700W, подходяща за придвижване в градски условия. Седалката е регулируема, а към кормилото е прикрепена чанта. С окачване на двете колела, вече няма да се притеснявате от неприятни неравности и карането ще бъде невероятно гладко!  Кормилото е с регулируема височина, а скоростта може да се следи на дисплея. Може да избирате до 3 скоростни режима като максималната скорост е до 40 км/ч. Безопасното спиране се осигурява от надеждни дискови спирачки. Тротинетката се заключва с дистанционно управление, а алармата сигнализира винаги.


Удобства за потребителя

Разходете се спокойно из града и се насладете на ексклузивни екстри! Седалката е удобство при изминаване на дълги разстояния. Можете дори да зададете максимална височина 78,5 см. Друг практичен елемент е чантата. Прикрепя се лесно с велкро и в нея можете да пренасяте лека закуска, документи, портфейл или резервни дрехи. С такъв комплект тогава ще сте готови за истинско приключение!

Окачване

Окачването на предните и задните колела осигурява комфорт по неравен терен! В комбинация с 10-инчовите надуваеми гуми не е нужно да се притеснявате за неочаквани удари и други препятствия - скутерът поема удара и по този начин осигурява плавно движение.


Сгъваема рамка

Може да се постави в багажника на автомобил.  Рамката и ръкохватките на кормилото се сгъват - скутерът изведнъж става по-компактен и удобен за пренасяне.


Мощен двигател

С високата мощност от 700 W се гарантира пробег до 40 км. Високият ъгъл на наклон от 15 ° също е чудесен индикатор. Скоростта се регулира и може да стигне до 40 км/ч


Допълнително оборудване

Моделът W-TEC Tendeal е оборудван за движение в градска среда: практична стойка, калници и фарове. Клаксонът е интегриран в кормилото. Предвиден е USB порт за зареждане на смартфон.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминиева сплав
мощност на двигателя 700 W
Тип двигател постояннотоков, безчетков
максимална скорост 35-40 км/ч
максимално наклон 15°
батерия Li-Ion 15 Ah, 48 V
обхват с едно зареждане до 40 км
време за пълно зареждане 6-7 часа
спирачки дискови
гуми надуваеми
размер на гумите 10 "(25,4 см)
размери на платформата за стъпване 56 х 24 см
височина на платформата за стъпване (горна) 18,5 см
височина на платформата за стъпване (отдолу) 10 см
височина на кормилото 83 - 120 см
ширина на кормилото 56 см
осветление предно и задно осветление, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутера Д112 x Ш56 x В120 см
размери на сгънатия скутер Д119 x Ш25 x В37 см
минимална препоръчителна височина на потребителя 150 см
товароносимост 120 кг
тегло 20 кг
опции за настройка круиз контрол, стартиране с отскачане / без отскачане, плавно стартиране, дисплей за скорост и разстояние
друго оборудване 2x дистанционно за заключване на скутера, регулируема седалка, чанта, мултифункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), електронен клаксон, стойка, преден и заден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон (отзад на дисплей, ляв), монтажен комплект

Функции за дистанционно управление:

Заключване с аларма - алармата се задейства
Заключване без аларма - заключва дисплея + натиснете също, за да изключите вече задействана аларма
Клаксон - прозвучава кратък предупредителен сигнал
Старт - натиснете два пъти, скутерът ще се отключи и дисплеят ще се включи

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal със седалка и чанта - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Капацитет на батерията
15000 mAh
Диапазон на изминато разстояние
45 km
Максимална скорост
40 км/ч
Максимално изкачване в °
15 °
Тегло
20 кг
Мощност на двигателя
700 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови, електрически
Управление
лостче на кормилото
Размер
1120 x 560 x 1200 mm
Тип колела
надуваеми
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция