Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal 700W 10"

Електрически скутер с фантастично представяне и изключително широка платформа! повече


Цвят: 

Изпрати Следи

Продукт с:

  • Гаранция: 2 години

Вижте още:

описание на продукта:

Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal 700W 10" е супермощен скутер, с който никога повече няма да закъснявате! С окачване на двете колела, вече няма да се притеснявате от неприятни клопки и карането ще бъде невероятно гладко! Вие също ще усетите удобството от изключително широко кормило с дръжки против хлъзгане по време на каране.

Разбира се, електрическият скутер лесно се адаптира към вас - независимо дали с регулируема височина на кормилото (83 - 120 см) или скорост на каране. Можете да зададете до 3 скоростни режима на дисплея, в зависимост от това колко бързате. Тогава ще контролирате движението благодарение на надеждните дискови спирачки. Но W-TEC Tendeal е добре защитен - след като го настроите и заключите с дистанционно управление , никой крадец няма шанс. При най-малкото движение задейства аларма!


Перфектни амортисьори

Окачването на предните и задните колела е гаранция за безпрецедентен комфорт на пътя дори при лек терен! В комбинация с 10 - инчовите надуваеми колела не е нужно да се притеснявате за неочаквани удари и други препятствия - скутерът поема удара и по този начин осигурява плавно каране.


Сгънат за миг

Този модел е подготвен за ситуации, в които не ви се кара, но искате да вземете електрическата тротинетка със себе си. Благодарение на механизма за сгъване, можете лесно да отключите рамката и да го сгънете. След това спускате самите ръкохватки и сте се погрижили - скутерът изведнъж е по-компактен и по-добре пренасян от място на място. Освен това лесно се побира в багажника на автомобил.


Ще ви отведе бързо и далеч

С ненадмината мощност от 700 W и максимален обхват от 40 км , вие сте готови за добро каране. Разбира се, действителният обхват зависи и от външни условия, като повърхността или профила на трасето, но все пак можете да отидете на прилично дълго пътуване. С регулируема максимална скорост до 40 км/ч , вие се забавлявате!


Добре оборудвани за пътуване

Моделът Електрическа тротинетка W-TEC Tendeal 700W 10" е идеално оборудвана за движение в градска среда. Посочените по-горе предимства се допълват от практична стойка, калници и не на последно място осветление и мигачи, без които не можете да карате отвън. Вграденият клаксон определено е подходящ. И не на последно място има USB порт за зареждане на телефона ви!


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминиева сплав
мощност на двигателя 700 W
Тип двигател безчетков DC
максимална скорост 35-40 км/ч
максимално изкачване 15°
батерия Li-Ion 15 Ah, 48 V
обхват с едно зареждане до 40 км
време за пълно зареждане 6-7 часа
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
размери на платформата 56 х 24 см
височина на платформата(горна) 18,5 см
височина на платформата(отдолу) 10 см
височина на кормилото 83 - 120 см
ширина на кормилото 56 см
осветление отпред и отзад, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутера Д112 x Ш56 x В120 см
размери на сгънатия скутер Д119 Ш25 x В37 cм
минимална препоръчителна височина на потребитела 150 см
товароносимост 120 кг
маса 20 кг
опции за настройка круиз контрол, старт със забутване / без забутване, плавен старт, дисплей за скорост и разстояние
друго оборудване 2x дистанционно за заключване на скутера, мултифункционален дисплей с подсветка (захранва се от централна батерия) , електронен клаксон, стойка, преден и заден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон (в задната част на дисплея, вляво), монтажен комплект

Функции за дистанционно управление:

Заключване с аларма - задейства аларма, когато скутера се движи
Заключване без аларма - заключва дисплея + отключване с натискане на бутон
Клаксон - Прозвучава кратък предупредителен сигнал
Старт - натиснете два пъти, скутерът ще се отключи и дисплеят ще се включи

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

 

Преглед

Отзиви: 5

100%

препоръчан от клиенти

1

потребителски отзиви


Отзиви

Оценен: 1. 12. 2022

Продукт закупен от inSPORTline

Засега си върви безпроблемно, около нулата е и батерията издържа цял ден непрекъснато каране. Жалко само, че не можеш да изключиш мигането под таблото, когато светнеш лампите


Параметри на продукта

Максимална товароносимост 120 кг
Височина на водача 150 см
Капацитет на батерията 15000 mAh
Диапазон на изминато разстояние 45 km
Максимална скорост 40 км/ч
Максимално изкачване в ° 15 °
Тегло 20 кг
Мощност на двигателя 700 W
Размер на колелата 10"
Спирачки дискови, електрически
Управление лостче на кормилото
Размер 1120 x 560 x 1200 mm
Тип колела надуваеми
Тип задвижване друго
Разположение мотор в задното колело
Презареждане при спиране не
Седалка не
Мониторинг на цените на продукта

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт