Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Вертикон inSPORTline Pro 1000

Професионален тренажор със собствен генератор на енергия! Добавете към това електронно управление на натоварването, приемник за колан за пулс и настройки на различни програми и имате перфектната машина за добра тренировка! повече


E-shop: Наличен

Изпрати Следи

Продукт с:

 • Гаранция: 2 години

Вижте още:

описание на продукта:

С тренажора за катерене Verticon inSPORTline Pro 1000 гарантирано ще достигнете своите граници! Тази модерна машина със собствен генератор на енергия няма да се уплаши от никакво натоварване. Нейната здрава основа може да издържи до 160 кг и по този начин може да се справи с дългосрочни натоварвания. Добавете към това електронно управление с 16 нива на натоварване и имате страхотен тренажор за интензивна тренировка на цялото тяло. Но не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете твърде шумни по време на тренировка - благодарение на спирачната система на ремъка, движението на симулатора е напълно безшумно и машината се вписва идеално в домашната и професионалната фитнес зала!

Уникална характеристика на тази машина са забавните състезателни програми, с които се състезавате срещу виртуални противници! След това има 4 целеви програми и разбира се трябва да има регулируеми интервални тренировки. Можете също така да очаквате и приемник за колан за пулс, благодарение на който можете да изпробвате програма със зададена целева сърдечна честота.


Задайте свои собствени правила

Голямото предимство на този тренажор са регулируемите дръжки, с които можете да регулирате конструкцията, за да пасне идеално на височината на вашата фигура. Можете да избирате от 4 височини на захващане. Освен това предлагаме три други вида дръжки за по-голяма вариативност на тренировките и фокусиране върху други мускулни групи. Не пропускайте да ги опитате!


Използвайте цялата си енергия

С Verticon Pro 1000, благодарение на уникалния си дизайн, не е нужно да се занимавате с позицията на тежестите или препятстването на кабелите. Защо? Защото той не се нуждае от нищо от това. Машината генерира енергията си, докато тренирате на нея. Всичко, от което се нуждаете, са четири батерии АА! Във всички случаи обаче адаптерът също е включен в пакета.

 

Тренирайте с максимална ангажираност

Както при всеки вертикон, вие определяте интензивността на вашето упражнение въз основа на това колко бързо се движите. Ясният дисплей предлага не само смяна на натоварването, но и интересен софтуер с интервални тренировки на първо място. Освен това ще намерите и 4 целеви програми или възможност за виртуално състезание с компютър. И благодарение на приемника за колан за пулс вие винаги ще контролирате сърдечния си ритъм!

 

Допълнителни аксесоари за VERTICON PRO 1000:

Стабилни дръжки, които се намират по периметъра на машината. Можете да се облегнете на тях и да се съсредоточите само върху тренировката за крака. Това го прави импровизиран степер!

Стандартно местите машината е така, че ръката и кракът ви от едната страна винаги да се движат в една и съща посока. Инсталирането на тези ръкохватки ще промени движението на машината, така че крайниците от едната страна ще се движат един към друг, а от противоположната страна един от друг .

С по-дълги дръжки просто достигате още по-високо! Те удължават максималната височина на дръжката до общо 238 см (от оригиналните 225 см) и по този начин са идеален аксесоар за потребители с по-висока фигура.

Основни свойства:

 • симулатор за вертикално катерене за професионална употреба
 • благодарение на собствения си генератор, няма нужда да го свързвате към ел. мрежата
 • за ефективно изгаряне на калории и укрепване на ключови мускулни групи
 • симулира движението за катерене
 • тиха и плавна работа
 • стабилна основа
 • 4 регулируеми височини на дръжката
 • 16 нива на натоварване
 • интересен софтуер
 • съвместим с колани за гърдите (Bluetooth, ANT +, 5kHz)
 • настройване на свои собствени интервални програми
 • интегриран държач за телефон с регулируем ъгъл
 • дисплей с подсветка
 • транспортни колела
 • система за нивелиране
 • компютърни показатели: общо време, продължителност на упражнението, скорост, дължина на крачка, разстояние, сърдечен ритъм, калории, интервал, ниво на натоварване

Техническо описание:

спирачна система колан
контрол на натоварването електронно
брой нива на натоварване 16
наклон 75 °
ръчна програма да
брой програми 15+
приемник за колан за пулс да (Bluetooth / ANT + / 5 kHz)
включен колан за пулс Не
транспортни колела да
система за нивелиране да
габаритни размери В225,5 см х Ш100 см х Д108,7 см
размери на опаковката 232 х 76 х 33 см
максимална товароносимост 160 кг
маса 91 кг
източник на захранване 4x AA батерии (дисплей) / адаптер (ако е необходимо)
категория SC (съгласно EN 957)
използвайте професионален, клубен, домашен

 

Параметри на продукта

Максимална товароносимост 160 кг
Спирачна система Ремъчна
Създаване на натоварване да
Височина 225.50 см
Дължина 108.70 см
Широчина 100 см
Тегло 91.50 кг
Колела за транспорт да
Възможност за нивелиране да
Тип движение класическо

Алтернативи

Мониторинг на цените на продукта