Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Dealan II 10" със седалка (Код: 22334)

Електрическа тротинетка W-TEC Dealan II 10" със седалка

Сгъваем електрически скутер с удобна седалка и амортисьори на двете колела. Подходящ и за пътища, мощен електрически мотор и голям обсег, темпомат, надуваеми колела, предни амортисьори, богато оборудване за безопасност, особено подходящо за възрастни.

Сгъваем електрически скутер с удобна седалка и амортисьори на двете колела. Подходящ и за пътища, мощен електрически мотор и голям обсег, темпомат, надуваеми колела, предни амортисьори, богато оборудване за безопасност, особено подходящо за възрастни. повече »

Цвят
бяло черен
Наличност:
Изберете продукт
Наличност:
2 325 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 937,50 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Външна гума за електрически скутер W-TEC 10"

    Висококачествена 10'' гума, предназначена за скутери W-TEC и inSPORTline. ...

    55 лв.
  • Чанта за кормило inSPORTline Reuniro

    Практична чанта за кормило ,водоустойчива подходящ за съхраняване на личн ...

    45 лв.
  • Раница inSPORTline Bolsier

    5 лв.
  • Ключалка за дискова спирачка W-TEC Bolfgate

    Компактна ключалка за дискови спирачки на мотоциклети, велосипеди, електр ...

    19,50 лв.
  • Каска за freestyle WORKER Neonik

    49 лв.
  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Dealan II 10" със седалка

Електрическа тротинетка W-TEC Dealan II 10" със седалка е революционна тротинетка, която включва практична удобна седалка. Максималната скорост на скутера е 43 км / ч. Високата мощност от 600 W обслужва зашеметяващо ускорение от 1300 об / мин. Безчетковият мотор, разположен в задното колело, не изисква поддръжка и с препоръчителен товар от 120 кг може лесно да се справи с наклон от 10 ° , така че дори стръмните хълмове няма да са пречка. Регулируемо кормило в диапазона от 82 до 118 см, благодарение на които хора с по-ниска и по-висока фигура могат да се возят удобно. Всеки може да регулира височината на кормилото, така че всичко, което трябва да направите, е да разгънете и да тръгнете! Новост в сравнение с по-стария модел е малък дисплей, който показва по -точно състояние на батерията и ключ за заключване на скутера. Скутерът с електрически мотор ще бъде чудесен за пътувания до работа или училище, но ще се забавлявате много с него дори по време на обикновени разходки и други пътувания.

Практичен компактен приятел за пътуване

Екологично и едновременно стилно. С нашия електрически скутер inSPORTline Dealan II е възможно! Спасете околната среда и използвайте електрически скутер, за да стигнете за миг там, където имате нужда. Благодарение на механизма за сгъване можете също така лесно да го сгънете за няколко секунди и да се качите на трамвая например.



Комфорт при всякакви обстоятелства

Доминиращата характеристика на скутера Dealan II , както виждате на пръв поглед, е допълнителната седалка. Независимо дали се наслаждавате на улиците седнали или изправени, този скутер ви позволява да правите и двете! Седалката е с пружина, така че поглъща всички неравности и в същото време е достатъчно широка, за да се грижи максимално за вашия комфорт. Всеки може да регулира височината на седалката в диапазона от 41 до 55 cм.


Пътуване далеч извън границите на града

Литиева батерия с капацитет 26 Ah се грижи за дълъг пробег до 100 км . С едно зареждане, което отнема 11 - 12 часа при пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен дори без използване на двигател, така че дори в случай на разреждане, ще пристигнете на мястото. Самата батерия е разположена директно в подножието на скутера, така че не пречи по никакъв начин по време на каране и дори няма притеснителен външен вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.


Безопасността на първо място

Електрическият скутер inSPORTline Dealan II е добре оборудван. Надуваемите 10 " колела с висококачествени гуми гарантират, в комбинация с окачване, максимално плавно возене и най-добри шофиращи характеристики. Работата на скутера е безопасно укротена дори при най-високите скорости от двойка надеждни дискови спирачки .


И нещо повече?

Сигурен! Друга важна характеристика за безопасност е осветлението. Делан II има предна и задна светлина, свързани към акумулатора, а има и спирачна светлина , която мига автоматично веднага след натискане на спирачката. Освен това можете да посочите промяна на посоката със задните мигачи . На ясния дисплей с подсветка можете да видите всички необходими данни като текуща скорост, състояние на батерията, изминато разстояние по текущия маршрут, общо изминато разстояние или време. Освен това на дисплея има USB порт , благодарение на който можете да зареждате мобилния си телефон от батерията на скутера. Оборудването включва и силен електронен клаксон , практична стойка и чифт калници , които със сигурност ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа ще позволи на всеки да намери удобна поза при шофиране дори по по-дълги маршрути. Комфортът се подпомага и от широко кормило с ергономично оформени меки гумени дръжки.




 


Техническо описание:

материал на рамката алуминий с ABS капаци
мощност на двигателя 600 W
Тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 1300 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Нм
скоростни режими 15/35/43 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17,36%)
батерия Li-Ion 26 Ah, 52 V
обхват с едно зареждане до 100 км
време за пълно зареждане 11 -12 ч
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
размери на платформата 45 х 19 см
височина на платформата(горна) 20 см
височина на платформата(отдолу) 13 см
височина на кормилото 82 - 118 см
ширина на кормилото 57 см
височина на седалката 41 - 55 см
осветление предна и задна, автоматична спирачка, задни мигачи, допълнителни предни светлини в протектора
размери на скутера Д121 х Ш57,5 х В118 см
размери на сгънатия скутер Д124 х Ш25 х В40 см
минимална препоръчителна височина на потребитела 150 см
товароносимост 120 кг
маса 23,7 кг
опции за настройка круиз контрол, старт със забутване/ без забутване, плавност на старта, дисплей за скорост
друго оборудване механизъм за сгъване, точен дисплей за състоянието на батерията, ключ за заключване на скутер, многофункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), силен електронен клаксон, стойка, преден и заден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Електрическа тротинетка W-TEC Dealan II 10" със седалка - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 26Ah / 52V
Диапазон на изминато разстояние
100 km
Максимална скорост
43 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
23.70 кг
Мощност на двигателя
600 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1210 x 575 x 1180 cm
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция