Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка (Код: 22335)

Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка

Здрава сгъваема конструкция, подходяща и за пътища, мощен електрически мотор и голям пробег, круиз контрол, богато оборудване за безопасност, надуваеми колела, предни амортисьори.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Здрава сгъваема конструкция, подходяща и за пътища, мощен електрически мотор и голям пробег, круиз контрол, богато оборудване за безопасност, надуваеми колела, предни амортисьори. повече »

Цвят
черен бяло
Наличност:
Изберете продукт
Наличност:
1 929 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 607,50 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка

Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка е сред най-предлаганите скутери с електрическо задвижване. Максималната скорост на скутера е 45 км / ч. Голямата мощност от 600 W осигурява зашеметяващо ускорение, с 1300 оборота на двигателя скутерът е истински „асфалтов звяр“. Безчетковият мотор, разположен в задното колело, не изисква поддръжка и с препоръчителен товар от 150 кг може лесно да се справи с наклон от 10 °. Дори стръмните хълмове няма да са пречка. Новост в сравнение с по-стария модел е малък дисплей, който показва по-точно състояние на батерията и ключ за заключване на скутера. Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка ще бъде чудесна за пътувания до работа или училище, но ще се забавлявате много с нея дори по време на обикновени разходки и други пътувания.

Здрав, но лек и компактен

Въпреки високото си представяне, скутерът тежи само 19,5 кг благодарение на лека алуминиева рамка и с няколко бързи движения можете лесно да го сгънете или разгънете отново в състояние, готово за каране. Пренасянето и съхранението няма да са проблем.

Пътуване далеч извън границите на града

Литиева батерия с капацитет 15 Ah се грижи за дълъг пробег до 58 км. С едно зареждане, което отнема 6-7 часа при пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен дори без използване на двигател, така че дори в случай на разреждане, ще пристигнете на мястото. Батерията е разположена директно в подножието на скутера, така че по никакъв начин не пречи по време на каране и дори няма притеснителен външен вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.

Всичко под контрол

Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка има регулируемо кормило в диапазона от 84 до 115 см, така че потребители с по-малки и по-високи фигури могат да се возят удобно. На ясния дисплей с подсветка можете да видите всички необходими данни като текуща скорост, състояние на батерията, изминато разстояние по текущия маршрут, общо изминато разстояние или време. Освен това на дисплея има USB порт , благодарение на който можете да зареждате мобилния си телефон от батерията на скутера.

Круиз контрол

Отиваш ли на по-дълго пътуване? Използвайте круиз контрол. Всичко, което трябва да направите, е да оставите скутера да се движи със същата скорост за известно време и круиз контролът се активира автоматично. След това можете да освободите газта и да карате. Темпоматът е изключен по време на спиране. Ако изобщо не искате да използвате круиз контрол, е възможно да го деактивирате в менюто на скутера.

Комфорт и безопасност

Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка е добре оборудван. Надуваемите 10 " гколела с висококачествени гуми гарантират, в комбинация с окачване, максимално плавно возене и най-добри характеристики. Работата на скутера е безопасно укротена дори при най-високите скорости от двойка надеждни дискови спирачки.
 

И нещо повече?

Сигурност! Друга важна характеристика за безопасност е осветлението. Saturian II има както предна, така и задна светлина, свързани към батерията, а също така има и спирачна светлина, която мига автоматично веднага щом спирачката бъде натисната. Освен това можете да посочите промяна на посоката със задните мигачи . Оборудването включва също силен клаксон и чифт калници, които със сигурност ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа ще позволи на всеки да намери удобна поза при каране дори по по-дълги маршрути. Комфортът се подпомага и от широко кормило с ергономично оформени меки гумени дръжки.

Това модерно транспортно средство е идеално за бързи трансфери и пътувания, дори любителите на бързото шофиране ще се влюбят в него.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката авиационен алуминий
мощност на двигателя 600 W
Тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 1300 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Нм
скоростни режими 20/25/45 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17,36%)
батерия Li-Ion 15 Ah, 52 V
обхват с едно зареждане до 58 км
време за пълно зареждане 6 - 7 ч
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
максимално налягане 3,5 бара / 50 psi
размери на платформата 50 х 21,5 см
височина на платформата(горна) 16,5 см
височина на платформата(отдолу) 10,5 см
височина на кормилото 84 - 115 см
ширина на кормилото 56 см
осветление предна и задна, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутера 120 х 55 х 115 см
размери на сгънатия скутер 115 х 24 х 38 см
минимална препоръчителна височина на потребитела 150 см
товароносимост 150 кг
маса 19,5 кг
опции за настройка круиз контрол, старт с отскачане / без отскачане, плавност на старта
друго оборудване механизъм за сгъване, точен дисплей за състоянието на батерията, ключ за заключване на скутер, многофункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), силен звук, стойка, преден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка W-TEC Saturian II 10" със седалка - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Капацитет на батерията
15000 mAh
Диапазон на изминато разстояние
58 km
Максимална скорост
45 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
19.50 кг
Мощност на двигателя
600 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 550 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция