Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie Pro 8" със седалка (Код: 21338)

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie Pro 8" със седалка

Сгъваем електрически скутер с удобна седалка.

Сгъваем електрически скутер с удобна седалка. повече »

Цвят
оранжево черен син
Наличност:
Изберете продукт
Цена:
1 509 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 257,50 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

 • Чанта за кормило inSPORTline Reuniro

  Практична чанта за кормило ,водоустойчива подходящ за съхраняване на личн ...

  39 лв.
 • Каска за freestyle WORKER Neonik

  35 лв.
 • Протектори WORKER Chermer

  31 лв.
 • Описание
 • Параметри
 • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie Pro 8" със седалка

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie Pro е чудесна за пътувания до работа,училище,при пазар или каране в свободното време. Тротинетката е с модерен дизайн, конструкцията е алуминиева и се сгъва и разгъва лесно и бързо, което улеснява пренасянето и съхраняването и. Общото тегло на електрическата тротинетка е 13.5 кг. Максималната скорост на скутера е 35 км / ч. С товароносимост 120 кг ,можете лесно да се справите със стръмните баири с наклон 15%. Безчетковия мотор е разположен в задната гума  и не изисква почти никаква поддръжка.

Литиева батерия с капацитет 13 Ah позволява изминаването на разстояние до 40 км. Зареждането на пълен капацитет отнема 6-8 часа, така че можете да направите няколко пътувания. Батерията е поставена в повърхността за стъпване и няма да ви притеснява по време на каране. Можете да използвате скутера ,дори ако батерията е разредена .

Електрическият скутер inSPORTline Skootie Pro е подходящ и за деца над 10-годишна възраст. Кормилото може да се регулира между 94 и 124 см, за да ви бъде удобно. На цветния екран може да видите цялата необходима информация, като например скорост на движение, състоянието на батерията, изминатото разстояние за текущия маршрут, общото разстояние и време. В допълнение на екрана има разположен USB порт, който ви позволява да заредите Вашата батерия на телефона.

Основното предимство е удобната регулируема седалка. 8 "(предни - надуваеми, отзад - безкамерни) гуми  с гаранция за качество в комбинация с амортисьори на двете оси гарантират максимално плавно возене. Електрическия скутер разполага с надеждна задна барабанна спирачка.

Друга важна характеристика за безопасност е осветлението. Skootie Pro има предна и задна светлина, свързани към батерията, а също така има и стоп светлина , която мига автоматично веднага щом спирачката се задейства. Двата калника ще ви бъдат полезни при неблагоприятно време. Широката платформа за стъпване позволява всеки да намери удобна поза при каране , а широкото кормило с ергономични меки ръкохватки от пяна осигуряват допълнителен комфорт.
 
Ако пътувате за по-дълго, използвайте круиз контрола . Всичко, което трябва да направите, е да оставите скутера да се движи със същата скорост за известно време и круиз контролът се активира автоматично. След това можете да освободите и да шофирате нормално. В случай че, не искате да използвате круиз контрол, е възможно да го деактивирате в менюто на скутера.

Скутерът няма да стартира сам, ако случайно натиснете лостчето за газта. Той ще се задейства, когато го задвижите с крак подобно на класически скутер.  Ако обаче искате да стартирате с помощта на двигателя от място, това не е проблем - може да се настрои в менюто на дисплея. В този случай можете също да настроите тук дали такъв старт трябва да бъде плавен или по-агресивен.

 

 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминий
мощност на двигателя 500 W
Тип двигател безчетков
максимална скорост на двигателя 1200 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Нм
скоростни режими 20/25/35 км / ч
максимално изкачване 8,5 ° (15%)
батерия Li-Ion 13 Ah, 48 V
обхват с едно зареждане 40 км
време за пълно зареждане 6 - 8 ч
спирачки заден барабан
гуми предна надуваема, задна безкамерна
размер на гумата 8 "(20,3 см)
максимално налягане  2,5 бара / 36 psi
размери на платформата за стъпване 67 х 18,5 см
височина на платформата (отгоре) 20 см
височина на платформата (отдолу) 15 см
височина на кормилото (от земята) 94 - 124 см
ширина на кормилото 57 см
височина на седалката (от платформата) 43 - 58 см
осветление предни и задни централни светлини, предни и задни фарове, автоматични спирачки
размери на скутера 113 х 57 х 124 см
размери на сгънатия скутер (включително седалка) 113 х 26 х 38 см
минимална препоръчителна височина на водача 130 см
товароносимост 120 кг
маса 13,5 кг (без седалка), 18 кг (със седалка)
опции за настройка круиз контрол, старт с отскачане / без отскачане, плавност на старта
друго оборудване  подвижна седалка, сгъваем механизъм, многофункционален цветен дисплей (захранва се от батерия), степенка, преден амортисьор, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален диапазон на изминатото разстояние при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie Pro 8" със седалка - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Минимална препоръчителна височина на водача
130 см
Батерия
Li-Ion 13Ah / 48V
Диапазон на изминато разстояние
40
Максимална скорост
35 км/ч
Максимално изкачване
8.50
Тегло
13.50 кг
Мощност на двигателя
500 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
Лостче на кормилото
Размер
1130 x 570 x 1240 mm
Тип колела
nafukovací + bezdušové
Тип задвижване
друго
Местоположение на двигателя
в задното колело
Възстановяване
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция