Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter (Код: 20799)

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter

Здрава сгъваема конструкция, подходяща за пътища, дълги разстояния, круиз контрол, богато оборудване за безопасност, надуваеми гуми.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Здрава сгъваема конструкция, подходяща за пътища, дълги разстояния, круиз контрол, богато оборудване за безопасност, надуваеми гуми. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 699 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 415,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter е отличен избор за сгъваеми скутери с електрическо задвижване. Максималната скорост на скутера е 45 км/ч и благодарение на високата мощност от 500 W с 960 оборота на двигателя в минута, той е пъргав при всякакви условия. Моторът без четки, разположен в задното колело, не изисква никаква поддръжка и при препоръчителното максимално натоварване от 150 кг може лесно да се справи с наклон от 10 °. Дори хълмовете няма да са пречка. Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter ще бъде чудесна за пътувания до работа или училище, но ще се забавлявате много с нея дори и по време на обикновени разходки и пътувания.

Здрав, но лек и компактен

Въпреки високите си показатели, скутерът тежи само 18,5 кг благодарение на олекотена рамка, направена от авиационен алуминий, и с няколко бързи движения лесно можете да го сгънете или разгънете отново в състояние, готово за каране. Пренасянето и съхранението няма да е проблем.

Пътуване далеч извън границите на града

Литиева батерия с капацитет 15 Ah се грижи за дълъг обхват до 55 км . С едно зареждане, което отнема 6-8 часа при пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен дори и без използване на двигател, така че дори в случай на разреждане ще пристигнете. Батерията е разположена директно в подножието на скутера, така че не пречи по никакъв начин по време на каране и също няма смущаващ външен вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.

Всичко под контрол

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter има кормилото, регулируемо от 84 до 115 см, така че може да се кара удобно от ниски и високи хора. На ясния дисплей с подсветка можете да видите всички необходими данни като текуща скорост, състояние на батерията, изминато разстояние по текущия маршрут, общо изминато разстояние или време. Освен това на дисплея има USB порт, благодарение на който можете да зареждате например мобилен телефон от батерията на скутера.

Круиз контрол

Отивате ли на по-дълго пътуване? Използвайте круиз контрола. Всичко, което трябва да направите, е да оставите скутера да се движи с една и съща скорост за известно време и круиз контролът ще се активира автоматично. След това можете да пуснете газта и да шофирате. Круиз контролът се изключва по време на спиране. Ако изобщо не искате да използвате круиз контрол, е възможно да го деактивирате в менюто на скутера.

Комфорт и безопасност

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter е добре оборудван. Надуваеми 10" колела с качествени гуми гарантират гладко каране и отлични характеристики. Работата на скутера е безопасно подобрена дори при най-високите скорости от двойка надеждни дискови спирачки.

Отпътуване за звездите :)

Скутерът не се задейства от случайно натискане на газта. Трябва да се забутате, за да активирате газта, подобно на класически скутер. Ако обаче искате да стартирате с помощта на двигателя направо от място, няма проблем - той може да бъде зададен в менюто на дисплея. В този случай можете също да коригирате тук дали старта трябва да е плавен или по-агресивен.

 

И нещо повече?

Сигурен! Друга важна характеристика за безопасност е осветлението. Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter има предна и задна светлина, свързани с акумулатора, а също така има и стоп , който мига автоматично, веднага след като се задейства спирачката. В допълнение можете да посочите промяна на посоката със задни мигачи . Оборудването включва също силен клаксон и чифт калници, които със сигурност ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа ще позволи на всеки да намери удобна поза по време на каране дори по по-дълги маршрути. Комфортът се подпомага и от широки дръжки с ергономично оформени меки гумени ръкохватки.

Това надеждно транспортно средство е идеално за бързи трансфери и екскурзии, а любителите на бързото шофиране ще се влюбят в него.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

рамков материал авиационен алуминий
мощност на двигателя 500 W
Тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 960 / мин
максимален въртящ момент 20 Nm
скоростни режими 25/35/45 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17.36%)
батерия Li-Ion 15 Ah, 48 V
обхват с едно зареждане до 55 км
време за пълно зареждане 6 - 8 ч
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
максимална инфлация 3,1 бара / 45 psi
размери на платформата 50 x 21,5 cм
височина на платформата (горна) 16,5 см
височина на платформата (отдолу) 10,5 см
височина на кормилото 84 - 115 см
ширина на кормилото 56 см
осветление отпред и отзад, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутера 120 x 56 x 115 cм
размери на сгънатия скутер 115 x 24 x 38 cм
минимална препоръчителна височина на потребитела 150 см
товароносимост 150 кг
маса 18,5 кг
опции за настройка круиз контрол, започнете със забутване / без забутване, гладкост на старта
друго оборудване механизъм за сгъване, многофункционален дисплей с подсветка (захранва се от централна батерия), силен клаксон, степенка, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон, дупки за закрепване на допълнителна седалка

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка inSPORTline Zitter - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
15Ah / 48V, Li-Ion
Диапазон на изминато разстояние
55 km
Максимална скорост
45 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
18.50 кг
Мощност на двигателя
500 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 560 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция