Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Fulmino (Код: 19888-2)

Електрическа тротинетка inSPORTline Fulmino

Страхотна тротинетка с леко тегло и семпъл модерен дизайн, която ще ви придружи при вашите пътувания.

Страхотна тротинетка с леко тегло и семпъл модерен дизайн, която ще ви придружи при вашите пътувания. повече »

Цвят
черен бяло
Наличност:
Електронен магазин
Цена:
839 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
699,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Fulmino

Електрическият скутер inSPORTline Fulmino ще ви впечатли от пръв поглед със своя минималистичен, но модерен дизайн. Насладете се на лесно и удобно каране с този страхотен скутер, който има обхват до 25 км . Благодарение на ниското си тегло от 12,5 кг и проста система за сгъване, той става компактен спътник за нула време.

Максималната скорост на скутера е 20 км / ч , което може да се коригира чрез два режима на скорост. Разбира се, има и безопасно возене, което осигурява комбинация от диск и електронна спирачна система , качествено осветление с обхват до 6 метра и дръжки против хлъзгане, което ще направи дори по-дългите маршрути абсолютно удобни.

Плавното возене се осигурява от 8.5 "колела , които перфектно абсорбират неравностите и имат противохлъзгащ ефект , така че можете да се насладите на безопасно, безгрижно каране дори по мокри пътища.

Електрическият скутер с мощност 250 W разполага с два скоростни режима: бавен режим с максимална скорост до 15 км / ч и бърз режим, който ви довежда до 20 км / ч, като същевременно отговаря на правилата за движение по пътищата. Простата екипировка включва и ясен дисплей, който е напълно четлив дори при пряка слънчева светлина или през нощта. Така че можете да гледате текущото състояние на батерията или скоростен режим по всяко време. Всеки ще научи как да използва скутера почти веднага - всички функции могат да бъдат контролирани с един бутон , включително фара. Червената задна светлина се активира автоматично при спиране.

Li-Ion батерията може лесно да се презареди с преносимо зарядно устройство от 220 V гнездо до пълен капацитет за около 5 часа . Можете да пътувате до 25 км за презареждане със скутер, така че не е необходимо да го презареждате по по-къси маршрути и винаги имате преглед на състоянието на батерията благодарение на светодиодите на дисплея. Ако батерията се разреди, скутерът може да се движи при спешни случаи, без да се използва двигателят.


Този скутер е просто идеалният избор за дизайн за придвижване из града в ежедневния градски трафик. В свободното си време можете да ходите на екскурзии и да се насладите на чистия въздух. Универсалността му го прави идеален избор и чудесен начин да прекарате свободното си време.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

рамков материал алуминий
мощност на двигателя 250 W
тип двигател безчетков
максимална скорост 20 км / ч
скоростни режими 15/20 км / ч
батерия Li-Ion, 7.8 Ah, 280Wh, 36V
обхват с едно зареждане до 25 км
време за пълно зареждане около 5 часа
спирачки заден диск, преден електронен
гуми предна и задна надуваеми
размер на гумата 8,6 "(21,6 см)
максимално налягане на гумите 3.4 bar / 50 psi
размери на платформата 41 x 14,5 cm
височина на платформата (горна) 16 см
височина на платформата (долна) 10 см
височина на кормилото 111 см
ширина на кормилото 42 см
осветление предна и задна светлина, автоматична спирачка
размери на скутер 108 x 43 x 114 cm
размери на сложните скутери 108 x 43 x 49 cm
минимална препоръчителна височина на потребитела 150 см
товароносимост 100 кг
тегло 12,5 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, стойка, дисплей с индикатор за скоростта на батерията и тока, калници, звънец

Забележка: Предполагаемият максимален диапазон на изминатото разстояние при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Fulmino - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
100 кг
Минимална препоръчителна височина на водача
150 см
Батерия
7,8Ah / 36V, Li-Ion
Диапазон на изминато разстояние
25
Максимална скорост
20 км/ч
Тегло
12.50 кг
Мощност на двигателя
250 W
Размер на колелата
8,5"
Спирачки
Предни електронни устройства, заден диск
Управление
Лостче на кормилото
Размер
1080 x 430 x 1140 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Местоположение на двигателя
В предното колело
Възстановяване
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция