Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Fortor (Код: 16714)

Електрическа тротинетка inSPORTline Fortor

Здрава сгъваема конструкция, подходяща и за пътища, мощен електродвигател за дълги разстояния, надуваеми колела, богато оборудване за безопасност, подходящ за възрастни и деца над 10 години.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Здрава сгъваема конструкция, подходяща и за пътища, мощен електродвигател за дълги разстояния, надуваеми колела, богато оборудване за безопасност, подходящ за възрастни и деца над 10 години. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 069 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 724,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Fortor

Електрическият скутер InSPORTline Fortor е върхът на гамата скутери с електрическо захранване. Максималната скорост на скутера е ограничена до 25 км / ч, така че можете спокойно да тръгнете по пътя . Високата мощност от 600 W осигурява зашеметяващо ускорение, с двигател с мощност от 1300 оборота в минута, скутерът е истински "самолет". Моторът без четки, разположен в задното колело, не изисква поддръжка и с препоръчителен товар от 100 кг може да се справи дори с наклон от 10 °. Дори стръмните хълмове няма да са пречка. Електрическият скутер InSPORTline Fortor ще бъде чудесен за пътуване до работа или училище, но ще се забавлявате много с него дори и по време на обикновени разходки и други пътувания. Въпреки високите си показатели, той също тежи само 20 кг благодарение на леката си алуминиева рамка и може да бъде сгънат в готово състояние с няколко бързи хода. Носенето и съхранението няма да е проблем.

Дългият обхват до 68 км е благодарение на 18 Ah литиева батерия. С едно зареждане, което отнема 7-8 часа до пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен, дори без използването на двигателя, така че ще пристигнете на мястото, дори и без заряд. Батерията е разположена директно в протектора на скутера, така че да не пречи на външния вид на скутера и не нарушава външния вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.

Електрически скутер inSPORTline Fortor е подходящ за деца над 10 години. Кормилото може да се регулира между 84 и 115 см, така че и децата, и възрастните да могат спокойно да карат. На дисплея с ясен цвят можете да видите всички необходими данни като текуща скорост, състояние на батерията, изминато разстояние по текущия маршрут, общо изминато разстояние или време. Освен това на дисплея има USB порт, който ви позволява да зареждате мобилния си телефон с батерията на скутера.

Електрическият скутер InSPORTline Fortor е перфектно оборудван. Надуваемите 10-инчови джанти с висококачествени гуми гарантират гладко каране в комбинация със здраво окачване. Работата на скутера е надеждно укротена дори при най-високите скорости от двойка надеждни дискови спирачки . Осветлението е друга важна характеристика за безопасност. Fortor има както предна, така и задна светлина, свързана към акумулатора, а също така има и спирачна светлина, която се включва автоматично при задействане на спирачката. Можете също да посочите посоката на движение чрез задните мигачи. Оборудването включва също силен клаксон и чифт калници, които ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа позволява на всеки да намери удобна позиция, докато кара по по-дълги маршрути. Комфортът се улеснява и от широките дръжки с ергономично оформени меки гумени ръкохватки.


Внимание: съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място между 10 ° C и 20 ° C. Заредете го напълно със 100% капацитет поне на всеки 6 месеца преди продължителна употреба.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

рамков материал аерокосмически алуминий
мощност на двигателя 600 W
тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 1300 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Nm
максимална скорост 25 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17.36%)
батерия Li-Ion 18 Ah, 52V
обхват с едно зареждане до 68 км
време за пълно зареждане 7 - 8 ч
спирачки диск
гуми надуваем
размер на гумата 10 "(25,4 см)
размери на отпечатъка 50 x 21,5 cm
височина на протектора (горна) 18,5 cm
височина на протектора (по-ниска) 10,5 см
височина на кормилото 84-115 cm
ширина на кормилото 56 см
осветление предни и задни, автоматична спирачка, задни светлини за мигачи
размери на скутер 120 x 55 x 115 cm
размери на сложните скутери 115 x 24 x 38 cm
минимална препоръчителна височина на ездача 150 см
товароносимост 150 кг
тегло 20 кг
друго оборудване механизъм за сгъване, цветен многофункционален дисплей (захранва се от централна батерия), силен клаксон, стойка, предна шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Fortor - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка inSPORTline Fortor - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 18Ah / 52V
Диапазон на изминато разстояние
68 km
Максимална скорост
45 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
20 кг
Мощност на двигателя
600 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 550 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция