Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Професионални кростренажори

Професионалните кростренажори, подходящи за големи и търговски фитнес центрове. Изберете от разнообразната серия кростренажори според нуждите на вашия фитнес център...

Професионалните кростренажори, подходящи за големи и търговски фитнес центрове. Изберете от разнообразната серия кростренажори според нуждите на вашия фитнес център или бъдещата ежедневна употреба на машината. Благодарение на атрактивната комбинация от цени, сертифицирано качество и други професионални характеристики, професионалните кростренажори inSPORTline са идеалните продукти за отслабване, тренировка и оборудване за фитнес зала.

Всички модели на InSPORTline предлагат най-съвременните електронни функции за управление - електронно регулиране на натоварването с възможност за регулиране спрямо целевата честота на сърдечния ритъм, много опции за плавно регулиране на разстоянието или точен честотен контрол на сърдечната честота, използвайки гръден колан със сензор. Важни характеристики на професионалните кростренажори са прецизната им конструкция, висококачественият дизайн на най-натоварените части и високата им издръжливост, въпреки че се използват максимално.
 

Защо да купите от нас?

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция