Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Електрическа тротинетка W-TEC Tenmark

Лесно сгъваема конструкция, круиз контрол, широка платформа, предни и задни светлини, калници, висока скорост, голям обхват, дистанционно заключване. повече


Цвят:  бяло

E-shop: Наличен

Изпрати Следи

Продукт с:

  • Гаранция: 2 години

Вижте още:

описание на продукта:

Електрическият скутер W-TEC Tenmark е идеален и забавен начин да стигнете до работа, училище или просто да се придвижите безопасно и удобно. Най-голямото му предимство е сгъваемата конструкция, която можете да сгънете или разгънете в рамките на 5 секунди. Благодарение на това можете лесно да съхранявате тротинетката у дома и в гаража, като същевременно не заемате твърде много място. Ще оцените и компактните му размери при придвижване с влак, градски транспорт или кола. В допълнение, модерният приятен дизайн гарантира, че ще бъдете звездата на пътищата. Революционната новост на този скутер е дистанционното заключване, така че ако искате да оставите скутера някъде за известно време, всичко, което трябва да направите, е да натиснете един бутон и скутерът е обезопасен.Надпревара с вятъра!

Искате ли да се забавлявате в допълнение към приятното каране? С електрическа тротинетка W-TEC Tenmark няма нищо невъзможно, защото ще изпълни вашите желания. Благодарение на мощния 500 W мотор, нито един хълм или неасфалтиран терен няма да бъде пречка за вас. Можете да шофирате с до 40 км/ч. С едно зареждане на батерията ще измине около 35 км при нормална употреба и стандартна скорост. Ще получите пълен капацитет след 6-7 часа зареждане. Накратко, можете да заредите скутера през нощта и да потеглите на сутринта! Общото изминато разстояние обаче зависи от няколко фактора, трябва да вземете предвид теглото на човека, стила на каране, терена или метеорологичните условия. Можете да избирате между два скоростни режима, в зависимост от темпото, за което сте в настроение. Ако се случи скутерът да се разреди, вие ще стигнете до вашата дестинация, като го карате като обикновена тротинетка. В допълнение, скутерът може лесно да се справи с товар до 130 кг , така че цялото семейство ще се възползва пълноценно от него, което определено си заслужава!

Шофирането и работата ще бъдат лесни

Ясният LCD дисплей показва цялата важна информация. Той ви показва състоянието на батерията, текущата скорост, включително предавката, общото и текущото изминато разстояние, времето за шофиране и други допълнителни индикатори. Използвайки двата бутона ON/OFF и MODE, вие също ще можете да управлявате редица разширени функции, включително удобна помощ при стартиране и круиз контрол. В допълнение, вграденият USB порт на гърба на дисплея е полезен, благодарение на който можете да зареждате мобилния си телефон или таблет.
Максимална безопасност във всяка ситуация

С електрическия скутер W-TEC Tenmark пътните препятствия нямат шанс! Мракът и лошото време вече няма да са основна причина да си останете вкъщи. С предните и задните LED светлини, захранвани от централна батерия, ще бъдете ясно видими през нощта. Включвате светлините точно като звънеца с цветния превключвател на кормилото. Задната светлина също светва по време на спиране, така че никой няма шанс да ви пропусне. Независимо с каква скорост карате, на дисковите спирачки може да се разчита във всяка ситуация. Благодарение на тях можете да спрете плавно почти по всяко време и на всеки терен!


Гарантирано качество и издръжливост

10" (25,4 см) плътни гуми, които прилепват добре към мокри настилки и намалят неприятните вибрации по време на шофиране, също допринасят за внимателната изработка. Колелата също са защитени от калници. алуминиева конструкция с височина- регулируемо кормило. Скутерът ще бъде подходящ за хора с фигура от 150 до 210 см. Можете удобно да поставите краката си зад или един до друг върху платформа с дължина 53 см.


Електрическият скутер W-TEC Tenmark просто ще бъде страхотен партньор за вас. за което другите ще ти завиждат! Повярвайте ми, ако все още не сте пробвали да карате електрически скутер, със сигурност ще се влюбите в него. Компактна конструкция, страхотна производителност и модерен дизайн, какво повече бихте искали?

 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката алуминиева сплав
работно напрежение 48 V
Тип двигател безчетков
макс. наклон на изкачване 15°
мощност на двигателя 500 W
капацитет на батерията 13 Ah / 48 V
зарядно устройство вход 100-240V AC / 50 ~ 60HZ, изход DC 54.6V / 2A
максимална скорост 35-40 км/ч
обхват с 1 зареждане 35 км
скорост на зареждане 6-7 ч
максимално натоварване 120 -130 кг
маса 19,2 кг
размер на гумата 10 "(25,4 см)
вид гума предна и задна надуваема
спирачки електрически, дискови
препоръчителна минимална височина на човека 150 см
минимална височина на кормилото 79 см
максимална височина на кормилото 108 см
ширина на кормилото 55 см
ширина на платформата 24 см
дължина на платформата 53 см
височина на платформата - горна 15 см
височина на платформата - долна 8,5 см
размери на разглобения скутер Д110 х Ш55 х В80-110 см
размери на сгънатия скутер Д110 х Ш26 х В37 см
размери на опаковката Д114 х Ш30,6 х В34,5 см
осветление предни и задни светодиоди
опции за настройка круиз контрол, стартирайте със забутване/ без забутване
друго оборудване сгъваем механизъм, дистанционно централно заключване, мултифункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), силен електронен клаксон, стойка, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон


Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

 

Параметри на продукта

Максимална товароносимост 120 кг
Височина на водача 150 см
Капацитет на батерията 13000 mAh
Диапазон на изминато разстояние 35 km
Максимална скорост 40 км/ч
Максимално изкачване в ° 15 °
Тегло 19.20 кг
Мощност на двигателя 500 W
Размер на колелата 10"
Спирачки електрически, дискови
Управление лостче на кормилото
Размер 1100 x 550 x 1100 mm
Тип колела надуваеми
Тип задвижване друго
Разположение мотор в задното колело
Презареждане при спиране не
Седалка не
Мониторинг на цените на продукта