Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Skootie Pro II 8" със седалка (Код: 22330)

Електрическа тротинетка W-TEC Skootie Pro II 8" със седалка

Сгъваем електрически скутер с удобна седалка и окачване на двете колела. Показване на точното състояние на батерията, ключ за заключване на скутера, товароносимост до 120 кг!

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваем електрически скутер с удобна седалка и окачване на двете колела. Показване на точното състояние на батерията, ключ за заключване на скутера, товароносимост до 120 кг! повече »

Цвят
черен оранжево син
Наличност:
Изберете продукт
Наличност:
1 355 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 129,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Skootie Pro II 8" със седалка

Електрическият скутер inSPORTline Skootie Pro II 8 " със седалка е чудесен помощник за пътувания до работа, пазаруване или училище, но с него ще се радвате на много забавления дори при обикновени разходки и други пътувания. Самият скутер тежи преди всичко благодарение на леката алуминиева рамка от само 13,5 кг и с няколко бързи движения можете лесно да го сгънете или разгънете до готовност. Транспортирането и съхранението няма да са проблем. Максималната скорост на скутера е 35 км / ч. С препоръчителното максимално натоварване от 120 кг можете лесно да се справите дори с 15% наклон. Дори стръмни хълмове не са пречка. Новостта в сравнение с по-стария модел е малък екран, който показва точно състояние на батерията и ключ за заключване на скутер. безчетков мотор, който се намира в задната гума не изисква почти никаква поддръжка.

 

Литиева батерия с капацитет 13 Ah се грижи за дълъг пробег до 40 км . С едно зареждане, което отнема 6-8 часа при пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен дори без използване на двигател, така че дори в случай на разреждане, ще пристигнете на мястото. Батерията е разположена директно в подножието на скутера, така че не пречи по никакъв начин по време на каране и дори няма притеснителен външен вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.

Електрическият скутер inSPORTline Skootie Pro II е подходящ и за деца от приблизително 10-годишна възраст. Кормилото може да се регулира между 94 и 124 см, така че децата и възрастните да могат да карат удобно. На ясния дисплей с подсветка можете да видите всички необходими данни като текущата скорост, състоянието на батерията, изминатото разстояние по текущия маршрут или общото изминато разстояние. Освен това на гърба на дисплея има USB порт , благодарение на който можете да зареждате например мобилен телефон от батерията на скутера.

 

 

Скутер с електрически мотор inSPORTline Skootie Pro II е добре оборудван. Основното предимство е удобна и широка седалка с регулируема височина. 8 "колела (предни надуваеми, задни безкамерни) с висококачествени гуми в комбинация с окачване на двете оси гарантират максимално плавно возене и най-добрите характеристики на каране. Работата на скутера е безопасно укротена дори при най-високите скорости от надеждна задна барабанна спирачка.

Друга важна характеристика за безопасност е осветлението. Skootie Pro II има предна и задна централна светлина, свързани към батерията, а също така има и спирачна светлина, която мига автоматично веднага след като спирачката се задейства. Въпреки това, за да се осигури възможно най-висока безопасност при лоши условия на осветление, скутерът е оборудван и с други светлини, които са ефективни, но в същото време дискретно и фино поставени в платформата. Оборудването включва и чифт калници , които със сигурност ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа ще позволи на всеки да намери удобна поза при шофиране дори по по-дълги маршрути. Комфортът се подпомага и от широко кормило с ергономично оформени меки гумени дръжки.

 

 

Отиваш ли на по-дълго пътуване? Използвайте круиз контрол . Всичко, което трябва да направите, е да оставите скутера да се движи със същата скорост за известно време и круиз контролът се активира автоматично. След това можете да освободите газта и да шофирате. Темпоматът е изключен по време на спиране. Ако изобщо не искате да използвате круиз контрол, е възможно да го деактивирате в менюто на скутера.


Техническо описание:

материал на рамката алуминий
мощност на двигателя 500 W
Тип двигател безчетков
максимална скорост на двигателя 1200 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Нм
скоростни режими 20/25/35 км / ч
максимално изкачване 8,5 ° (15%)
батерия Li-Ion 13 Ah, 48 V
обхват с едно зареждане 40 км
време за пълно зареждане 6 - 8 ч
спирачки заден барабан
гуми предна надуваема, задна безкамерна
размер на гумата 8 "(20,3 см)
максимална налягане 2,5 бара / 36 psi
размери на платформата 67 х 18,5 см
височина на платформата(горна) 20 см
височина на платформата(отдолу) 15 см
височина на кормилото (от земята) 94 - 124 см
ширина на кормилото 57 см
височина на седалката (от платформата) 43 - 58 см
осветление предни и задни централни светлини, предни и задни фарове, автоматични спирачки
размери на скутера 113 х 57 х 124 см
размери на сгънатия скутер (включително седалката) 113 х 26 х 38 см
минимална препоръчителна височина на потрбитела 130 см
товароносимост 120 кг
маса 13,5 кг (без седалка), 18 кг (със седалка)
опции за настройка круиз контрол, старт със забутване/ без забутване, плавност на старта
друго оборудване седалка на пружини, точен дисплей за състоянието на батерията, ключ за заключване на скутер, механизъм за сгъване (включително дръжки на кормилото), мултифункционален дисплей с подсветка (захранван от централна батерия), стойка, преден и заден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Електрическа тротинетка W-TEC Skootie Pro II 8" със седалка - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
130 см
Капацитет на батерията
13000 mAh
Диапазон на изминато разстояние
40 km
Максимална скорост
35 км/ч
Максимално изкачване в °
8.50 °
Тегло
19 кг
Мощност на двигателя
500 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
лостче на кормилото
Размер
1130 x 570 x 1240 mm
Тип колела
надуваема + безкамерна
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
да

Електрическа тротинетка W-TEC Skootie Pro II 8" със седалка я има също и в следните категории:

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция