Фитнес>Тренажори>Вертикон > Вертикон inSPORTline Profi (Код: 21965)

Вертикон inSPORTline Profi

Професионален симулатор за катерене с висока товароносимост, регулируемо натоварване и програма за интервални тренировки! Той работи тихо и можете да го използвате и като степер!

Професионален симулатор за катерене с висока товароносимост, регулируемо натоварване и програма за интервални тренировки! Той работи тихо и можете да го използвате и като степер! повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
7 679 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
6 399,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (6)

Вертикон inSPORTline Profi

Вертикон inSPORTline Profi е страхотна машина за всяка фитнес зала или клуб! Този уникален тренажор за катерене е чудесен начин за ефективна работа върху физиката, координацията и укрепването на мускулите! Симулира катерене, което е движение ангажиращо почти всички мускулни групи. Благодарение на страничните ръкохватки също е възможно да използвате тренажора само като степер и по този начин да редувате укрепването на цялото тяло с интензивна тренировка на краката!

Сами определяте интензивността на упражнението в зависимост от това колко бързо се движите. Ако търсите още по-голямо предизвикателство, можете да увеличите съпротивлението с регулиращ бутон. В допълнение можете да настроите няколко програми на компактния контролен панел, включително вашата собствена интервална програма. Благодарение на магнитната спирачна система движението на тренажора е красиво тихо и плавно. Освен това конструкцията е наклонена под ъгъл от 75 °, така че тренирате в позиция, която облекчава ставите ви.

Тъй като всеки потребител може да има различна височина и пропорции, позицията на дръжките може да се регулира на 4 различни височини. И ако искате да преместите машината на съвсем друго място след тренировка, имате практични колела !

Интервална тренировка

Най-голямото предимство на този тренажор за катерене е, че изобщо не трябва да симулирате катерене през цялото време! Благодарение на удобните странични опори можете да оставите ръцете си да си починат и да се съсредоточите само върху педалите. Когато обаче ангажирате ръцете си, ще изпитате супер интензивна кардио тренировка, която ще укрепи всички мускулни групи. Освен това можете да зададете интервални тренировки на дисплея - въведете дължината и разстоянието на интервала и имате подходяща тренировка!


Плавна работа с натоварване

Благодарение на магнитната спирачна система, машината работи тихо и плавно. Дори и при най-интензивните тренировки можете да разчитате на плавно и необезпокоявано движение. Можете да регулирате натоварването непрекъснато, като използвате много чувствителен бутон за управление. Товарът е свързан с неподвижен кабел, който почти не издава шум при движение.


Подходящ за всеки

Всеки има различни пропорции на тялото и в машини като Вертикон inSPORTline Profi е важно да се вземе предвид този факт. Благодарение на простия механизъм за завинтване, можете да регулирате височината на дръжките според вашата собствена височина, в диапазона от 10 cm на 4 нива. Друго предимство са шикоките педали с лагери, които копират наклона на крака ви. Резултатът е естествено движение дори по време на усилени тренировки.


Ефективна тренировка, която е щадяща към ставите

Въпреки че на пръв поглед тренировката на Вертикон inSPORTline Profi може да изглежда лесна, не си струва да го подценявате! Благодарение на практически неограничената интензивност на упражненията, той е идеален за интервални тренировки, но за разлика от други видове машини, не натоварва ставите ви. Освен че ще отслабнете, това също ще ви помогне да подобрите координацията и издръжливостта и да укрепите практически цялото тяло. Всичко това можете да постигнете с напълно естествено движение!

 

Основни свойства:

  • вертикален симулатор за катерене за професионална употреба
  • за ефективно изгаряне на калории и укрепване на ключови мускулни групи
  • благодарение на страничните дръжки може да се използва и като степер
  • симулира катерещото движение
  • тиха и безпроблемна работа
  • 4 регулируеми височини на дръжката
  • непрекъснато регулиране на натоварването
  • възможност за сгъване на страничните дръжки
  • големи педали с регулируеми катарами
  • транспортни колела
  • система за нивелиране
  • компютър показва: време, скорост, разстояние, калории, интервал, ритъм, пулс

Техническо описание:

спирачна система магнитна
контрол на натоварването ръчно
брой нива на натоварване непрекъснато регулиране на натоварването
наклон 75 °
ръчна програма Да
брой програми 3
приемник на колан за пулс Да
колан за пулс Не
транспортни колела Да
система за нивелиране Да
габаритни размери в 237 см x ш 92 см x д 126 см
размери на опаковката 243 х 60 х 94 см
максимална товароносимост 170 кг
тегло 170 кг
източник на захранване 2x AA батерии
категория SC (съгласно EN 957)
използване фитнес зала, клуб, дом

Вертикон inSPORTline Profi - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
170 кг
Спирачна система
Магнитна
Създаване на натоварване
да
Височина
237 см
Дължина
126.50 см
Широчина
92 см
Тегло
170 кг
Колела за транспорт
да
Възможност за нивелиране
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция