Фитнес>Тренажори>Вертикон > Вертикон inSPORTline Home (Код: 21964)

Вертикон inSPORTline Home

Симулатор за домашно катерене и степер 2в1, на който ще надхвърлите границите на възможностите си! Страхотно за интензивна тренировка.

Симулатор за домашно катерене и степер 2в1, на който ще надхвърлите границите на възможностите си! Страхотно за интензивна тренировка. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 779 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 482,50 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (6)

Вертикон inSPORTline Home

Вертикон inSPORTline Home е уникален тренажор, на който ще изгаряте калории! Няма нищо сложно в упражненията, просто се качете и започнете да "катерете" - или просто да въртите педали! Този симулатор за катерене има толкова добре обмислена конструкция, че благодарение на страничните дръжки той ще се окаже и класически степер. Когато обаче ангажирате ръцете си, ще тренирате перфектно всичките си мускули и ще работите за укрепване на центъра на тялото (CORE) . Освен това можете да регулирате дръжките така, че тяхното положение да съответства на височината на вашата фигура.

Сами определяте интензивността на упражнението в зависимост от това колко бързо се движите. Ако търсите още по-голямо предизвикателство, можете да използвате колелото за управление, за да увеличите натоварването с до 8 нива. Благодарение на магнитната спирачна система движението на тренажора е тихо и плавно и няма удари по време на тренировка. Освен това конструкцията е наклонена под ъгъл от 75 °, така че тренирате в позиция, която облекчава ставите ви. За всяка "стъпка" имате диапазон от около 50 см.

На ясния дисплей ще видите основна информация за тренировката. С бутона можете да превключвате между отделните стойности - ще видите продължителността на тренировката, скоростта, изминатото разстояние, приблизителния брой изгорени калории или броя стъпки. Ако искате да преместите машината на съвсем друго място след тренировка, има практични колела!

Две машини в една

Най-голямото предимство на този тренажор за катерене е, че изобщо не трябва да симулирате катерене по него! Благодарение на удобните странични опори можете да оставите ръцете си да си почиват и да се концентрирате само върху педалите. Когато обаче ангажирате ръцете си, ще изпитате супер интензивна кардио тренировка, която ще укрепи всички мускулни групи. Благодарение на факта, че можете да диктувате собственото си темпо, машината е подходяща както за загряване преди тренировка, така и за упражнения тип HIIT.


Плавна работа с натоварване

Благодарение на магнитната спирачна система, машината работи тихо и плавно. Дори и при най-интензивните тренировки можете да разчитате на плавно и необезпокоявано движение. Преходът между 8-те нива на натоварване също става без проблеми. Натоварването е свързно с неподвижен кабел, който почти не издава шум при движение.


Подходящ за всеки

Всеки има различни пропорции на тялото и в машини като Вертикон inSPORTline Home е важно да се вземе предвид този факт. Благодарение на простия механизъм за завинтване, можете да регулирате височината на дръжките според вашата собствена височина. Друго предимство са големите педали с лагери, които копират наклона на крака ви. Резултатът е естествено движение, дори по време на усилени тренировки.


Ефективна тренировка, която е щадяща към ставите

Въпреки че на пръв поглед Вертикон inSPORTline Home може да изглежда просто, но не си струва да го подценявате! Благодарение на практически неограничената интензивност на упражненията, той е идеален за интервални тренировки, но за разлика от други видове машини, не натоварва ставите ви. Освен че ще отслабнете, това също ще ви помогне да подобрите координацията и издръжливостта и да укрепите практически цялото тяло. Всичко това можете да постигнете с напълно естествено движение!

 

Основни свойства:

  • вертикален симулатор за катерене за ефективно изгаряне на калории и укрепване на ключови мускулни групи
  • благодарение на страничните дръжки може да се използва и като степер
  • симулира катерещото движение
  • тиха и безпроблемна работа
  • 5 регулируеми височини на дръжката
  • 8 нива на натоварване
  • големи педали с регулируеми катарами
  • транспортни колела
  • система за нивелиране
  • компютър показва: време, скорост, разстояние, калории, брой стъпки, сканиране

 


Техническо описание:

спирачна система магнитна
контрол на натоварването ръчно
брой нива на натоварване 8
височина на качване 18 см
размери на педала 11 х 11 см
наклон 75 °
ръчна програма Да
брой програми 0
приемник за колан за пулс Не
колан за пулс Не
транспортни колела Да
система за нивелиране Да
габаритни размери 235 см х 80 см х 109,4 см
размери на опаковката Д151 х Ш57 х В32 см
максимална товароносимост 136 кг
маса 32,5 кг
източник на захранване 2x AAA батерии
категория HC (съгласно EN 957)
използване домашно

Вертикон inSPORTline Home - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
136 кг
Спирачна система
Магнитна
Създаване на натоварване
да
Височина
235 см
Дължина
109.40 см
Широчина
80 см
Тегло
32.50 кг
Колела за транспорт
да
Възможност за нивелиране
да
Тип движение
класическо

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция