Фитнес>Тренажори>Вертикон > ВЕРТИКОН INSPORTLINE CLUB (Код: 21963)

ВЕРТИКОН INSPORTLINE CLUB

Здрав симулатор за катерене, който се адаптира към Вашето темпо на тренировка! Без електроника, тренировка със собствено тегло. Може да се използва и като степер!

Здрав симулатор за катерене, който се адаптира към Вашето темпо на тренировка! Без електроника, тренировка със собствено тегло. Може да се използва и като степер! повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 739 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
2 282,50 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

 • Описание
 • Параметри
 • Алтернативи (6)

ВЕРТИКОН INSPORTLINE CLUB

Вертикон inSPORTline Club е уникален тренажор със здрава стоманена рамка. Може да издържи на големи натоварвания, но колко интензивно ще тренирате, зависи само от Вас. Натоварването зависи от теглото на потребителя и неговото темпо на трениране. Най-голямото предимство на симулацията на катерене е естественото участие на почти всички мускулни групи. Това е особено ефективно при укрепване на центъра на тялото (CORE). Ще укрепите мускулите си и постепенно ще подобрите издръжливостта и координацията си. Конструкцията е с наклон 75 °, така че да се упражнява възможно най-малко натиск върху ставите по време на тренировка. За всяка "стъпка" имате височинен диапазон приблизително 54 см. Вертикон inSPORTline Club е подходящ за загряване преди тренировка и за интервална тренировка с висока интензивност. Най-голямото предимство на този "вертикален алпинист" е, че той може да се използва и като степер, тъй като страничните ръкохватки ви позволяват да отпуснете ръцете си и да се съсредоточите само върху ходенето. Натоварването се управлява ръчно. Вертикон inSPORTline Club разполага със здрав маховик, който служи като противотежест. Изцяло от вас зависи колко интензивна ще бъде вашата тренировка - вие определяте темпото. Тренажорът е уникален с това, че е подходящ за потребители с нисък, среден и висок ръст. Винтов механизъм Ви позволява да регулирате позицията на ръкохватките според вашата височина. Големите педали се задвижват от краката ви. Поради неограничен интензитет, той е идеален за интервални тренировки. За разлика от други машини, той не оказва натиск върху ставите ви. Вертикон inSPORTline Club ще Ви помогне да отслабнете, да подобрите координацията и издръжливостта си и да укрепите цялото тяло.

Основни функции:

 • Тренаажор за катерене с ръчно управление на натоварването
 • Може да се използва и като степер, чрез страничните ръкохватки
 • Здрава рамка с висока товароносимост
 • Здрав маховик
 • 3 различни позиции на ръкохватките
 • Педали с регулируеми каишки
 • Възмоност за нивелиране
 • Профил на рамката: 50 х 1000 х 2,5 мм

 

 

 

 


Техническо описание:

Спирачна система фрикционна
Начална височина на педалите 25 см
Размери на педала 11 x 11 см
Наклон 75°
Възможност за нивелиране да
Размери д 109,5 x ш 105 x в 242,2 cm
Размери на опаковката 1-ва кутия- Д 112 х Ш 122 х В 29 см; 2-ра кутия - Д 267 х Ш 32 х В 50 см
Товароносимост 150 кг
Тегло 127 кг
Категория SC (dle EN 957)
Употреба: фитнес зали, домашни условия

ВЕРТИКОН INSPORTLINE CLUB - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Спирачна система
Верига с маховик
Създаване на натоварване
не
Височина
242 см
Дължина
109.50 см
Широчина
105 см
Тегло
127 кг
Колела за транспорт
не
Възможност за нивелиране
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция