Мото>Мото облекла>Грижа за мото облекла и обувки > Балсам за туристически обувки,тъмен FANTOMS W-TEC 100 ml (Код: 20632)

Балсам за туристически обувки,тъмен FANTOMS W-TEC 100 ml

Почиства, подхранва, обновява и импрегнира всички повърхности, които са с мебрани Gore-tex, Klimatex и Sypatex като съживява цветовете на тъмните повърхности.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Почиства, подхранва, обновява и импрегнира всички повърхности, които са с мебрани Gore-tex, Klimatex и Sypatex като съживява цветовете на тъмните повърхности. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
42 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
35 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Алтернативи (3)

Балсам за туристически обувки,тъмен FANTOMS W-TEC 100 ml

Балсам за турстически обувки W-TEC Fantoms 100мл е със специален състав от минерални масла и естествени восъци, който може перфектно да се използва за редовна обработка на всички повърхности, състоящи се от мембрани Gore-tex, Klimatex и Sypatex. Нанася се с приложената гъба, след предварително почистване на обувките от мръсотия. Изчакайте 5 минути кремът да изсъхне и след това полирайте повърхността с четка.

След това обработените мембранни повърхности са напълно дишащи, не абсорбират влагата от въздуха.Тъмният вариант на балсама допълва допълва липсващите тъмни пигменти върху механично изтъркани или надраскани мембранни повърхности.Този продукт не дразни кожата, не е токсичен и има неограничен срок на годност.


Техническо описание:

  • Почиства, защитава, подхранва, обновява и импрегнира (създава водоустойчив слой)
  • Подходящ за поддържане на повърхности с мембрани Gore-Tex, Klimatex и Sypatex
  • Поддържа дишането (отвътре навън)
  • Пакетът съдържа: балсам + гъба за нанасяне
  • Вместимост: 100мл

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция