От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Farday (Код: 19590)

Електрическа тротинетка inSPORTline Farday

Скутер с 21Ah батерия с голям капацитет, мощен електромотор, дълъг обсег и богато оборудване за безопасност, което всички ще харесат!

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Скутер с 21Ah батерия с голям капацитет, мощен електромотор, дълъг обсег и богато оборудване за безопасност, което всички ще харесат! повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 209 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 840,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Farday

Електрическата тротинетка INSPORTline Farday е върхът на гамата скутери с електрическо захранване. Максималната скорост на скутера е ограничена до 25 км / ч, така че можете спокойно да тръгнете по пътя . До 48 км / ч може да се постигне след изключване на ограничителя (вижте инструкциите). Високата мощност от 600 W осигурява зашеметяващо ускорение, с двигател с мощност от 1300 оборота в минута, скутерът е истински "изтребител". Моторът без четки, разположен в задното колело, не изисква никаква поддръжка и с препоръчителен товар от 150 кг може да се справи с наклон дори 10 ° без никакви проблеми. Дори стръмните хълмове няма да са пречка. Електрическата тротинетка INSPORTline Farday е чудесна за пътуване до работа или училище, но ще се забавлявате много с нея дори по време на обикновени пътувания.

Практичен компактен приятел за пътуване

Екологично и стилно едновременно? С нашата Електрическата тротинетка INSPORTline Farday е възможно! Защитете околната среда и използвайте електрическата тротинетка, за да ви заведе там, където имате нужда за нула време. Благодарение на механизма за сгъване тя може лесно да се сгъне за няколко секунди и можете да се качите в трамвая например.

 




Пътуване далеч извън границите на града

Дълъг обсег до 70 км позволява 21 Ah литиева батерия. С едно зареждане, което отнема 7-8 часа до пълен капацитет, можете да се справите с няколко пътувания. Скутерът е мобилен, дори без използването на двигателя, така че ще пристигнете на мястото, дори и без батерия. Самата батерия е разположена директно в протектора на тротинетката, така че да не пречи на външния и вид. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде със себе си.

Всичко под контрол

Ясният дисплей с подсветка ви позволява да видите цялата необходима информация, като текущата скорост, състоянието на батерията, изминатото разстояние по текущия маршрут, общото изминато разстояние или времето. Освен това на дисплея има USB порт , който ви позволява да зареждате мобилния си телефон с батерията на скутера. Отивате на по-дълго пътуване? Използвайте круиз контрол . Просто оставете скутера да работи със същата скорост за известно време и круиз контролът ще се активира автоматично. След това можете да натиснете газта и да деактивирате круиз контрола!

Регулируемо кормило

За максимален комфорт Електрическата тротинетка INSPORTline Farday разполага с Регулируемо кормило в диапазона от 84 до 115 см, което улеснява използването от по-високи или по-ниски потребители. Всеки може да се справи с регулирането на височината на кормилото, затова просто разгънете и карайте!

Комфорт и безопасност

Електрическата тротинетка INSPORTline Farday е перфектно оборудвана. Надуваемите 10 “колела с висококачествени гуми гарантират в комбинация с окачването, максимално гладко возене и най-добрите характеристики за шофиране. Работата на скутера е надеждно регулирана дори при най-високите скорости от двойка дискови спирачки .

Нещо друго?

Разбира се! Осветлението е друга важна характеристика за безопасност. Електрическата тротинетка INSPORTline Farday има предна и задна светлина, свързани с акумулатора, а също така има и спирачна светлина , която мига автоматично, веднага след натискане на спирачката. Можете също да посочите посоката на движение чрез задните мигачи . Оборудването включва също силен електронен клаксон , практична стойка и чифт калници , които ще оцените при неблагоприятни условия. Големата платформа позволява на всеки да намери удобна позиция, докато кара по по-дълги маршрути. Широкото кормило с ергономично оформени меки гумени дръжки също спомага за комфорта.

 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката аерокосмически алуминий
мощност на двигателя 600 W
тип двигател безчетков DC
максимални обороти 1300 / мин
максимален въртящ момент 9,5 Nm
максимална скорост 25 км / ч (48 км / ч след изключване на ограничителя)
скоростни режими 20/25/48 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17.36%)
батерия Li-Ion 21 Ah, 52V
обхват с едно зареждане до 70 км
време за пълно зареждане 7 - 8 ч
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумата 10 "(25,4 см)
размери на платформата 50 x 21,5 cm
височина на платформата (горна) 18,5 cm
височина на платформата (долна) 10,5 см
височина на кормилото 84-115 cm
ширина на кормилото 56 см
осветление предни и задни, автоматична спирачка, задни светлини за мигачи
размери на скутер 120 x 55 x 115 cм
размери на сложните скутери 115 x 24 x 38 cм
минимална препоръчителна височина на потребителя 150 см
товароносимост 150 кг
тегло 23 кг
опции за настройка круиз контрол, плавен старт, старт със или без забутване
друго оборудване сгъваем механизъм, многофункционален дисплей с подсветка (захранва се от централна батерия), силен електронен клаксон, степенка, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Farday - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка inSPORTline Farday - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
21Ah / 52 V, Li-Ion
Диапазон на изминато разстояние
70 km
Максимална скорост
48 км/ч
Тегло
23 кг
Мощност на двигателя
600 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 550 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция