Фитнес>Тренажори>AirBike велоергометри > Велоергометър inSPORTline AirBeast (Код: 18714)

Велоергометър inSPORTline AirBeast

Велоергометър с въздушно съпротивление с натоварване на крака и ръце! Тази уникална кардио машина се фокусира върху интервални тренировки..

Велоергометър с въздушно съпротивление с натоварване на крака и ръце! Тази уникална кардио машина се фокусира върху интервални тренировки.. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 909 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
2 424,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

 • Описание
 • Параметри
 • Алтернативи (3)

Велоергометър inSPORTline AirBeast

Въздушно колело inSPORTline AirBeast е отличен фитнес уред, който разполага с уникална система за съпротивление, за извършване на интензивни тренировки.  Въздушния велоергометър е снабден със стоманен вентилатор, за регулиране на съпротивлението на скоростта на въртене на педалите. Благодарение на това не е необходимо сами да коригирате съпротивлението. Този уред ви позволява да тренирате, както краката, така и ръцете, а също така можете да избирате дали искате да упражнявате цялото тяло или само неговата горна или долна част. В допълнение можете да регулирате височината и хоризонталното положение на седалката, което прави този велоергометър подходящ за потребители с различен ръст.

Ясен контролен панел за лесна експлоатация. В допълнение към класическия бърз старт, можете да избирате от няколко програми за интервално обучение и поставяне на цели . Интервалните програми са две, но можете да зададете и собствена програма точно според вашите изисквания. Заслужава да се спомене и програмата за определяне на целевия пулс. Задайте сърдечния ритъм, който искате да постигнете по време на тренировка, и вашият велоергометър ще Ви покаже как да се движите, за да го достигнете. Ако не знаете какъв сърдечен ритъм искате да определите, машината ще изчисли максималната сърдечна честота на вашата възраст и ще препоръча целевите стойности за ефективно обучение. Можете да видите всички измерени стойности, включително RPM и Watts, на LCD дисплея .


Въздушно съпротивление

Благодарение на уникалната въздушна спирачна система, няма нужда да настройвате тренировъчното натоварване на Air Beast тренажора . Вентилаторът от 4,8 кг се върти в зависимост от това колко бързо се движите. Тежестта на педалите нараства равномерно, без ненужно прекъсване. Благодарение на тази технология, можете да се движите около 3 до 1260 вата по време на тренировка, което е доказателство за гъвкавостта на този тренажор.


Преместване на раменете

Дръжките на ръцете предлагат не само различно сцепление, но и възможността за отключване на цялото рамо и включване на горната половина на тялото в упражнението. Когато движите горните и долните крайници, ефективно натоварвате цялото тяло. За най-приятно усещане по време на тренировка дръжките са покрити с дебел слой мека и издръжлива пяна.


Интервално обучение

Една от основните функции на Air Beast е предварително зададените интервални програми, които ви позволяват да започнете упражнение с едно натискане. Програмите са фокусирани върху интервално обучение с висок интензитет ( HIIT ), което е ефективен начин за намаляване на теглото и поддържане на сърдечно-съдовата система. Интервалното обучение бързо променя високо напрежение и релаксация, за да ви помогне да изгаряте мазнините. Ако дължината на предварително зададените интервали не ви подхожда, можете да настроите вашата собствена програма.

 

Регулируема седалка

Удобния седеж е основа за ефективното упражнение с велосипед. Ето защо Air Beast има регулируема седалка с удобна и анатомично оформена подложка. Височината и нейното хоризонтално положение могат да се променят с помощта на лесно достъпни лостове. Така потребителят има уникалната възможност да настрои позицията си точно според предпочитанията си.

Основни характеристики:

 • професионален велоергометър с въздушна спирачна система
 • подвижни перила, които могат да се заключват в неподвижно положение
 • ясен LCD дисплей
 • ергономична седалка
 • транспортни колела
 • държач за бутилка
 • система за изравняване на неравностите на пода
 • приемник на сигнала за гръдния колан при 5 kHz ( колана за пулс не е включен, препоръчваме Ви да използвате, например, колани на марката Polar)
 • 7 програми: 2 предварително зададени интервални програми, програма за ръчен интервал, настройка на целewa trenirowka (време, разстояние, калории, честота на пулса)
 • дисплеят показва: време, обороти, скорост, разстояние, калории, мощност и текущ пулс

Техническо описание:

теглото на товарното колело 4,8 kg
контрол на натоварването натоварването се увеличава със скоростта на въртене
брой на натоварване неограничен
спирачна система въздушна
празен ход да
общ брой програми 7
HRC програма не
Програма WATT не
Физически тест за физическа годност (възстановяване) не
измерване на телесните мазнини (телесни мазнини) не
ръчна програма да
сензори за пулс не
държач за бутилка да
стойка за таблетки не
транспортни колела да
система за компенсиране на неравностите да
приемник на гръдния колан да
колан на гърдите не
аудио вход не
сгъваеми конструкции не
габаритни размери на машината 123 х 67,5 х 142 cm
размери в сгънато състояние X
максимален капацитет на натоварване 150 кг
максимална височина на тренировчика без ограничения
тегло 72 кг
захранване 4x AA батерия
категория SC (съгласно EN957)
приложение търговски

Велоергометър inSPORTline AirBeast - Параметри на продукта

Тегло на маховика (кг)
4.80 кг
Гръден колан
не
Контрол на натоварването
От скоростта на въртене на педалите
Максимална товароносимост
180 кг
Спирачна система
Въздушна
Ергометър
не
Брои програми
7
Сензор за пулса в ръкохватките
не
Нива на натоварване
плавна регулация
Възможност за нивелиране
да
Колела за транспорт
да
Тегло
72 кг
Захранване
4x AA батерия
Максимална височина на трениращия
без ограничения
Размери в сглобен вид
123 x 67,5 x 142 см
Тип
Професионален

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция