Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Voltero (Код: 18518)

Електрическа тротинетка inSPORTline Voltero

Батерия с голям капацитет и дълъг обхват, здрава сгъваема конструкция, подходяща за пътища, мощен електромотор, надуваеми колела, подходящо за възрастни и деца над 10 години.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Батерия с голям капацитет и дълъг обхват, здрава сгъваема конструкция, подходяща за пътища, мощен електромотор, надуваеми колела, подходящо за възрастни и деца над 10 години. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Цена:
2 198 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 831,67 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Voltero

Електрическа тротинетка inSPORTline Voltero е най-добрият сред предлаганите електрически скутери. Максималната скорост на скутера е ограничена до 25 км / ч, което улеснява пътуването . Високата мощност от 600 W осигурява зашеметяващо ускорение, с 1300 оборота на двигателя скутерът е истинска "асфалтова фурия". Безчетковият мотор, разположен в задното колело, не се нуждае от поддръжка и, с препоръчителен товар от 150 кг, може лесно да се справи с 10 ° изкачване. Дори и стръмните хълмове няма да бъдат пречка. Електрическа тротинетка inSPORTline Voltero ще бъде идеален за пътуване до работа или училище. Ще имате много забавление с него дори по време на обикновени пътувания. Въпреки високата си производителност, тежи само 20,5 кг благодарение на леката си алуминиева рамка и лесно се сгъва нагоре или надолу в състояние на готовност с няколко бързи движения. Носенето и съхранението няма да бъдат проблем.

Дълъг обхват до 80 км се осигурява от литиева батерия със зашеметяващ капацитет от 26 Ah. С едно зареждане, което отнема 5-8 часа за пълен капацитет, можете да направите няколко пътувания. Батерията е разположена директно в крака на скутера, така че тя не влошава външния вид.

Електрическият скутер inSPORTline Voltero е подходящ и за деца над 10 години. Дръжките могат да се регулират от 84 до 115 см, така че децата и възрастните могат да се движат удобно. На ясен дисплей можете да видите всички необходими данни, като например текущата скорост, състоянието на батерията, изминатото разстояние по текущия маршрут, общото изминато разстояние или времето. Освен това на дисплея се намира USB порт, който зарежда мобилния телефон от батерията на скутера.

Електрическият скутер inSPORTline Voltero е отлично оборудван. Надуваемите 10-инчови колела с висококачествени гуми гарантират плавно пътуване и най-добрите характеристики на шофиране в комбинация с окачването. Скутера е оборудван с двойка надеждни дискови спирачки . Друга важна функция за сигурност е осветлението. Voltero разполага с предна и задна светлина за батерията и стоп-светлина, която светва автоматично веднага щом натиснете спирачката. В допълнение, можете да укажете промяна на посоката от задните мигачи. Оборудването включва и силен клаксон и чифт калници. Широките дръжки с ергономично оформени меки гумени ръкохватки също помагат за комфорта.
 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката авиационен алуминий
мощност на двигателя 600 W
тип двигател безчетков DC
максимална честота на въртене на двигателя 1300 rpm
максимален въртящ момент 9,5 Nm
максимална скорост 25 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17.36%) \ t
батерия Li-ion 26 Ah, 52 V
обхват на едно зареждане до 80 км
време за пълно зареждане 5 - 8 h
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумите 10 "(25,4 см)
максимална инфлация 3,5 bar / 50 psi
размери на платформата 50 х 21,5 cm
височина на стъпалото (отгоре) 18,5 cm
височина на стъпалото (отдолу) 10,5 cm
височина на кормилото 84 - 115 cm
ширина на кормилото 56 cm
осветление предна и задна, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутера 120 x 55 x 115 cm
размери на сгънат скутер 115 x 24 x 38 cm
минимална препоръчителна височина на водача 150 cm
товароносимост 150 кг
тегло 20,5 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, монохроматичен многофункционален дисплей (захранван с централна батерия), силен клаксон, стойка, преден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален диапазон на изминатото разстояние при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Voltero - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Минимална препоръчителна височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 26Ah / 52V
Диапазон на изминато разстояние
80
Максимална скорост
45 км/ч
Тегло
20.50 кг
Мощност на двигателя
600 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
Диск
Управление
Лостче на кормилото
Размер
1100 x 560 x 1200 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Местоположение на двигателя
в задното колело
Възстановяване
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция