Здраве и красота>Масажни кресла > Масажно кресло inSPORTline Adamys - тъмно кафяв (Код: 18425-3)

Масажно кресло inSPORTline Adamys - тъмно кафяв

Луксозен масажен стол за интензивен масаж на цялото тяло, позициониране, подгряване до 50 ° C, MP3 плейър, 3D масаж, времеви програми.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Луксозен масажен стол за интензивен масаж на цялото тяло, позициониране, подгряване до 50 ° C, MP3 плейър, 3D масаж, времеви програми. повече »

Цвят
черен тъмно кафяв бежов
Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
4 649 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
3 874,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Масажно кресло inSPORTline Adamys

Масажен стол inSPORTline Adamys е един от най-добрите в своята категория, предлагащ много функции и режими за масаж. Висококачествената тапицерия, изработена от изкуствена кожа и солидна рамка с товароносимост до 120 кг, осигуряват максимален комфорт. Основното предимство на синтетичната кожа е лесната поддръжка, която осигурява дълъг експлоатационен живот. Масажната система се състои от 79 въздушни възглавници за масаж, 21 масажни глави и 8 магнити с индукция 300G. Масажният стол inSPORTline Adamys е с функция, която автоматично разпознава областта на раменете. Тази функция ще се активира автоматично няколко секунди преди масаж, регулирайки въздушните възглавници за масаж и главите до оптималната позиция, в зависимост от действителното положение на раменете. Плавното и безшумно действие на стола се осигурява от двигател с мощност 200W.

Масажен стол inSPORTline Adamys може да осигури масаж на цялото тяло или просто масаж на фокусирана зона. Можете да избирате от 6 вида масажи, включително любими техники като шиацу или акупресура. Тези режими на масаж са достъпни за всички индивидуални програми. Менюто на програмата предлага множество предварително зададени функции за масаж (с релаксиращ ефект, за комфорт, въздушен масаж, масаж на кръст ) и ръчни програми с 3 опции (фиксирани, частични и цялостни). В сравнение с моделите от по-нисък клас, този стол ви позволява да се насладите на магнитен масаж. Тази масажна програма използва магнитно поле, което прави масажа още по-успокояващ и ефективен. Освен това, масажният стол inSPORTline Adamys предлага още един специален масаж. Това е 3D масаж, по време на който въздушните възглавници за масаж и главите се движат по какъвто и да е начин - нагоре, надолу, напред, назад и настрани. По време на този масаж ще почувствате, че няколко длани и пръсти ви масажират едновременно. Ако нито една от програмите не отговаря на вашите нужди, можете да създадете и запишете вашата лична настройка (памет за 3 потребителски програми). Това ще ви позволи да се насладите на любимия си масаж само с едно натискане на един бутон. За максимален комфорт и най-добър опит за масаж, масажният стол inSPORTline Adamys ви позволява да регулирате скоростта и интензивността. Тази функция може да се използва във всеки режим на масаж, било то предварително или ръчно програмиране.

Масажният стол inSPORTline Adamys предлага не само висококачествени програми за масаж, но и други полезни функции, като например функцията за автоматично загряване на гръб / коляно, която използва въглеродни влакна за пренос на топлина от инфрачервен източник на отопление. Столът може да се загрява до 40 ° C - 50 ° C, което е оптимална температура за загряване на човешкото тяло. Масажът на затоплените мускули е по-ефективен и приятен, а затоплянето може да се използва и за бързо възстановяване на телесната температура при настинка. Други важни характеристики включват транспортни колела за лесно преместване, възпроизвеждане на музика през телефона, вградени високоговорители или цветен VFD дисплей, на който можете да следите цялата важна информация.  Масажният стол inSPORTline Adamys е идеален за релакс на мускулите след тренировка, тежък работен ден или за отдих, докато слушате любимата си музика. Подарете си професионален масаж, когато имате нужда от него.


Техническо описание:

  • професионален масажен стол
  • масаж на цялото тяло
  • Регулиране на опора за гръб
  • отопление на гърба и краката (40 - 50 ° C)
  • 79 въздушни възглавници за масаж
  • 21 клапи за масаж
  • 8 магнити от 300 Gauss
  • колела за лесен транспорт
  • LED индикатор на страничната опора
  • VFD дисплей
  • вградени високоговорители
  • Възпроизвеждане с MP3 от мобилното ви устройство
  • мощност : 200 W
  • максимална консумация : 200 W
  • размери след сглобяване: дължина 138 x ширина 93 x височина 135 cm
  • максимална дължина на стола: 220 cm
  • материали : изкуствена кожа
  • Товароподемност : 150 кг
  • тегло : 130 кг
  • Устройството не е предназначено за лечение на мускулни и други заболявания. Това не е медицинско устройство.


Програми и функции:

  • 3D масаж (движение на масажните колела нагоре, надолу, напред и назад)
  • 5 вида масажи
  • 5 предварително зададени програми (комфортен масаж, релаксиращ масаж, облекчаване на болката, пълен въздушен масаж, релаксация на средната част на тялото)
  • 3 ръчни програми (местни, точки, общо)
  • 5 степени на интензивност на масажа
  • 5 градуса настройка на скоростта
  • Настройки за скорост / режими за индивидуални масажи
  • компютърна памет ( 3 масажни режима )
  • автоматично разпознаване на местата
  • функция за отопление на областта на коляното
 

Въздушен масаж на предмишницата

Всяка подложка съдържа общо 28 въздушни възглавници. Принципът на въздушния масаж повтаря, ритмичната компресия на масажните точки, особено стимулацията на точките Sanli и Neiguan. Масажът има релаксиращи и освежаващи ефекти.







Въздушно масажни хълбоци

Комплектът въздушни възглавници в зоната за сядане е адаптиран към формата на човешкото тяло и осигурява цялостен масаж на бедрата и таза. Комбинирането на въздушни възглавници и вибрации стимулира точките Huanzhong и Changqiang, което води до мускулна релаксация в зоната.






Подгрев

Нагревателите работят на дълги вълни инфрачервени лъчи и въглеродните влакна се използват като източник. Облегалката се нагрява до 40°C - 50°C, което е оптималната температура за затопляне на гърба и облекчаване на болката. Благодарение на дължината на вълната, инфрачервеното лъчение с дължина на вълната прониква значително в човешкото тяло, енергията достига до клетките на тялото, активира ги и насърчава метаболизма.




 

Масаж на рамото и ръката

В областта на ръцете абатментите са снабдени с 4 въздушни възглавници, които, комбинирани с интелигентни масажни глави, стимулират точките Jianliao и Naosha. Масажът освобождава и разпространява тялото.






 

Регулируема облегалка за глава

Облегалката за глава е анатомично оформена и регулируема в диапазона от 10 см, което улеснява настройването на височината на потребителя и осигурява най-доброто масажно изживяване.







 

MP3 плейър

Слушането на музика е иновативен, интерактивен начин на терапия, който ви кара да се чувствате спокойни и спокойни. Комбинацията от музика и масаж ви подтиква с нова, позитивна енергия.






Разтягане на средата на тялото

Благодарение на тази усъвършенствана функция, релаксацията на задните прешлени по време на масажа спомага за намаляване на натиска върху междупрешленните дискове и нервите. По този начин проблемите, свързани с болезнени плаки или скованост на мускулите могат да бъдат ефективно намалени.

 




Регулируема опора на теле и отопление на коляното

За да се осигури оптимално положение на тялото спрямо масажния механизъм, опората за теле може да се регулира до височината на потребителя (максималната дължина на опората на телето е 23 см). Благодарение на въглеродните влакна, областта на коляното се загрява и стимулира акупунктурните точки LiangQiu и DuBi, което има положителен ефект върху коленните стави и кръвообращението на долните крайници.






 

Накланяне на предмишниците

Позицията на подлакътниците се регулира автоматично спрямо действителния наклон на облегалката. Това позволява на потребителя удобно да регулира оптималното положение на опорите и масажните глави.








 

Thai GUA SHA масаж на краката

Чувство като истински професионален масаж на ръцете е съживено с помощта на съвременна технология на валяци за масаж около точката Yongquan на краката. Независимо дали избирате масаж с ниска интензивност или масажна глава с висока мощност, резултатът винаги ще бъде максимална релаксация и релаксация.





 

Въздушен масаж на долните крайници

Въздушните възглавници по различен начин заобикалят областта на телетата, глезените и стъпалата. Масажът стимулира точките на Sanli, Taixi и Kunlun. Действието на въздушните възглавници освобождава тялото и носи хармония между тялото и душата.





 

Магнитен масаж

За целите на магнитния масаж, столът е оборудван с общо 8 постоянни магнити (300CC), които стимулират рефлекторните точки в областта на телетата да снабдяват тялото без енергия.

Масажно кресло inSPORTline Adamys - Параметри на продукта

Материал
синтетична кожа
Брой масажни възглавници
79 бр
Брой масажни точки
21 бр
Брой предварително зададени програми
8
Брой масажи
6
Магнитотерапия
да
Брой позиции за интензитет на масажа
5
Брой нива на масаж
5
Отопление на тялто
да
Отопление на крайниците
да
Мощност
200 W
Максимална товароносимост
150 кг
Тегло
130 кг
Размери в сглобен вид
138 x 93 x 135 см
Транспортни колела
да
Компютърна памет
3
USB изход за MP3
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция