От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
Здраве и красота>Масажни кресла > Масажен стол inSPORTline Kostaro - шампанско (Код: 18034-3)

Масажен стол inSPORTline Kostaro - шампанско

Луксозно кресло за пълен масаж на тялото, допълнително отопление, позициониране на гърба и краката, въздушен масаж на ръцете и краката, 3D масаж, памет за индивидуални програми, говорители.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Луксозно кресло за пълен масаж на тялото, допълнително отопление, позициониране на гърба и краката, въздушен масаж на ръцете и краката, 3D масаж, памет за индивидуални програми, говорители. повече »

Цвят
черен сиво шампанско
Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
3 149 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
2 624,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Масажен стол inSPORTline Kostaro

Луксозният масажен стол inSPORTline Kostaro предлага много функции, които ви позволяват да регулирате масажа по ваш вкус. Този стол ще масажира цялото ви тяло (от раменете до краката). Освен това, той предлага разнообразие от ръчни и предварително настроени програми с множество нива на скорост и интензитет. Въглеродните влакна в облегалката пренасят топлина от инфрачервения източник на отопление, което ви позволява да се насладите на топъл масаж. Освен масажните глави с ролки, столът разполага и с 28 въздушни възглавници за масаж, 12 от които са в подлакътниците, което ви позволява да се насладите на отличен масаж на въздушното налягане (от раменете до върховете на пръстите). Останалите въздушни възглавници масажират прасците и краката (разположени са в подложката за крака), като симулират успокояващ масаж на краката. Столът също има функция, която автоматично разпознава раменната област преди всеки масаж, регулирайки въздушните възглавници за масаж и главите до оптималната позиция, в зависимост от действителното положение на раменете. Тапицерията от изкуствена кожа прави масажа ви още по-специален. Плавното и безшумно действие на стола се осигурява от 150W мотор.

Една от основните функции на масажния стол в SPORTline Kostaro е функцията Zero Gravity, която ви позволява да позиционирате плавно целия стол само с един бутон. В това положение бедрата и прасците са над нивото на сърцето ви. Теглото на няколко части на тялото ще бъде равномерно разпределено върху стола, като облекчава натиска от тялото ви и масажа е по-ефективен. Функцията, Zero Space, ще направи избора на правилното място за вашия стол много по-лесен. Благодарение на тази функция, столът не трябва да стои на повече от 5 см от стената. Когато облегалката започне да се позиционира, ще се почувствате сякаш столът ви “пренася” напред. Специалната форма на стола ви позволява да се насладите на успокояващ масаж на цялото тяло (от главата до бедрата). Масажните глави имитират движенията на ръцете на масажиста, като предлагат до 6 различни масажни програми. Освен това масажният стол inSPORTline Kostaro също ви позволява да създавате и запазвате личните си настройки. Столът може да се управлява напълно чрез дистанционно управление. Въпреки това, за да регулирате наклона или да спрете масажа, можете да използвате бутоните за бързо набиране на десния подлакътник. Столът разполага и с 3D Bluetooth високоговорители, подвижна облегалка за глава и транспортни колела за лесно манипулиране. Можете да следвате настройката за масаж на дисплея на дистанционното управление. Когато включите стола, той автоматично разпознава позицията на раменете и масажните глави (позицията на която можете да промените по-късно). Масажният стол inSPORTline Kostaro ви позволява да се насладите на успокояващ масаж от уюта на вашия дом!


Техническо описание:

  • Професионален масажен стол
  • Масаж на цялото тяло
  • Регулируема облегалка / опора за крака
  • Функция за обратно нагряване (40 ° C - 50 ° C)
  • 28 въздушни възглавници за масаж
  • 9 масажни глави
  • Транспортни колела за лесно преместване
  • Дистанционно управление с LCD дисплей
  • Бутони за бързо набиране на дясната облегалка за лакти
  • Вградени 3D Bluetooth високоговорители
  • Мощност: 150W
  • Максимално консумирана мощност: 150W
  • Сглобени размери: дължина 164 х ширина 76 х височина 118см
  • Максимална дължина при употреба: 185см
  • Материал: изкуствена кожа
  • Товароносимост: 150 кг
  • Тегло: 86.5 кг
  • Уредът не е предназначено за лечение на мускулни и други заболявания. Това не е медицинско уред

Програми и функции:

  • 3D масаж (масажните колела се движат нагоре, надолу, напред и назад)
  • 5 вида масажи (шиацу, всички разновидности на акупресура)
  • 6 предварително зададени програми (бърз масаж, масаж на цялото тяло, "ориенталски масаж" - бърз масаж на врат / гръб, "шведски масаж"- интензивно разтриване, класически масаж в легнало положение и масаж на гръбначния стълб)
  • 5 ръчни програми (цялостен, частичен, фиксиран, масаж на горната част на тялото, масаж на долната част на тялото)
  • Функция за обратно нагряване (40 ° C - 50 ° C)
  • Въздушен масаж на прасци, крака и кръст
  • 3 режима на интензивност на масажа
  • 3 нива на скорост на масажа
  • Функция "нулева гравитация"
  • Функция "нулево пространство"
  • Регулируемо положение на масажните глави / скоростта / възможностите за масаж
  • Компютърна памет: 2 масажни режима
  • Автоматично разпознаване на седнало положение

 

Нулева гравитация

Функцията " Нулева гравитация " ви позволява да преобърнете креслото в така наречената " безтегловна " позиция, която симулира позицията на астронавтите по време на стартирането на космически совалки. В това положение, теглото ви се разпръсква така, че максимално да облекчи гръбнака ви от ефектите на гравитацията. Тази позиция също намалява натиска върху сърцето, разширява капацитета на белите дробове и стимулира кръвообращението към краката, като по този начин предотвратява подуване.

 





Нулево пространство

Специална система, позволяваща един бутон да премества стола по плавен начин. Креслото има хоризонтална система за изместване от 22 см и облегалката е напълно наклонена, така че разстоянието до стената е само 5 см . Това е напълно различно от традиционните масажни столове, които трябва да бъдат отстранени от стената. Когато сгънете облегалката, можете да почувствате как столът ви "кара" напред.




Разширен дизайн

Ергономичният дизайн копира двойното огъване на гръбначния стълб и включва горната част на крака. 135-сантиметровата масажна система дава възможност за ефективен масаж на гърба, бедрата и бедрата . Благодарение на естественото положение на задния прешлен, по време на масажа се освобождават гръбначния стълб и твърдите мускули на гърба.







Въздушен масаж на ръцете и раменете

Комплектът 12 въздушни възглавници е здраво прикрепен към контурите на ръцете, осигурявайки цялостен масаж от раменете до върховете на пръстите. Позицията на въздушните възглавници около раменете ви може да се регулира според формата и височината на вашия характер, така че масажът да е възможно най-ефективен.






Отоплен назад

Отоплението работи на базата на дълги инфрачервени лъчи, чийто източник е въглеродното влакно в облегалката. Облегалката се загрява до 40 ° C - 50 ° C , което е оптималната температура за затопляне на мускулите на гърба и облекчаване на болката. Масажирането на затоплени мускули е по-ефективно и приятно. Функцията може да се използва и за бързо възстановяване на топлината в случай на студ.




 

Регулируема облегалка за глава

Удобното положение на седалката може да се регулира в рамките на 10 см, за да пасне на височината на потребителя. Подложката е прикрепена към стола с цип, така че можете да го извадите от облегалката, за да увеличите интензивността на масажа.



Интензивен масаж на краката

Специално оформените подложки покриват напълно вашите прасци, глезените и горната част на ходилата, за да осигурят висококачествен масаж на краката. На долната страна на краката има масажни ролки за симулиране на класически масаж с няколко интензивности.




 

Масажен стол inSPORTline Kostaro - Параметри на продукта

Материал
синтетична кожа
Брой масажни възглавници
28 бр
Брой масажни точки
9 бр
Брой предварително зададени програми
6
Брой масажи
5
Магнитотерапия
не
Брой позиции за интензитет на масажа
3
Брой нива на масаж
5
Отопление на тялто
да
Отопление на крайниците
не
Мощност
150 W
Максимална товароносимост
150 кг
Тегло
86.50 кг
Размери в сглобен вид
164 x 76 x 118
Транспортни колела
да
Компютърна памет
2
USB изход за MP3
да

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция