Спорт>Електрически скутери > Електрически скутер City Boss R3 Черен (Код: C1031)

Електрически скутер City Boss R3 Черен

Сгъваема конструкция, круиз контрол, предна и задна светлина, широка платформа.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваема конструкция, круиз контрол, предна и задна светлина, широка платформа. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 254 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 045 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Чанта за кормило inSPORTline Reuniro

    Практична чанта за кормило ,водоустойчива подходящ за съхраняване на личн ...

    45 лв.
  • Вело ръкавици W-TEC Bravoj AMC-1018-15

    23 лв.
  • Раница inSPORTline Bolsier

    5 лв.
  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрически скутер City Boss R3 Черен

Електрически скутер City Boss R3 Черен е идеален не само за каране до работа и училище но и за всякакъв вид пътувания, както и за разходка из града. Безопасният механизъм за сгъване ви позволява да сгънете / разгънете скутера в рамките на 5 секунди. При сгъване скутерът е с дължина 100 см и тежи 14.8 кг, благодарение на което не само се побира в кола, но и можете да го носите със себе си, когато пътувате с общесътвен транспорт. 

Компактния размер, също така улеснява и съхранението му.
Безжичният мотор 350 W ускорява гладко.

Натискайки бутона на дисплея, можете да превключвате между 3 режима за ограничаване на скоростта. При включване на скутера, последният режим на работа е активен: Бавен - 15 км / ч - подходящ за деца или при каране в неблагоприятно време; Среден - 22 км / ч - удобна скорост на движение, която спазва ограничението за скоростта на движение; Бързо - 30 км / ч - подходящо за велосипедни алеи.

Круиз контролът ще ви помогне по време на по-дълги пътувания, тъй като скутерът поддържа текущата скорост, без да се налага да натискате дросела надолу през цялото време. 

Литиево-йонната батерия 10.4 Ah се презарежда до пълния капацитет за 4-5 часа. Всичко, което трябва да направите, е да включите портативния адаптер за захранване в 220V гнездо. При нормална работа диапазонът на разстоянието на скутера при едно зареждане е 30 км. Затова не е нужно да го презареждате по време на по-кратки пътувания. Дистанционният диапазон обаче може да се различава, тъй като зависи от теглото на потребителя, терена, стил на каране, външна температура и т.н.

Трансфлективният дисплей ви позволява да следите цялата важна информация, като състоянието на батерията, текущата скорост, времето за каране и разстоянието. Освен това, USB портът на гърба на дисплея ви позволява да зареждате телефона / таблета си по време на карането.
Задвижван от централната батерия, двете предни и задни светлини могат да се включват, като натискате бутон върху кормилото. Също така на кормилото е и бутонът клаксон. Задната спирачка светва при спиране.
Изработена от алуминий, сертифицираната по ISO мощна рамка позволява максимално тегло на потребителя 120 кг. Кормилото с регулируема дължина и ергономичните дръжки правят скутера подходящ за потребители с височина 150-210см. От съображения за безопасност този скутер е подходящ за потребители на възраст над 16 години. Платформата с дължина 50 см и широчина 15,5 този скутер Ви позволява да стъпите и с двата крака на платформата по време на пътуване.
Скутерът отговаря на следните стандарти за безопасност: ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 (CE 2006/42 / EC).
Електрически скутер City Boss R3 Черен е скутер за нов, екологично чист свят. Този скутер ще превърне всяко пътуване в необикновено изживяване.Предупреждение: Съхранявайте батерията на сухо място и далеч от светлина, при стайна температура между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го съхранявате за по-дълъг период от време, заредете батерията на пълен капацитет. Повторете процеса на всеки 6 месеца.

  
 

Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техничека характеристика:
  • Материал- авиационен алуминий
  • Тип батерия- Литиево йонна
  • Работно напрежение- 36 V
  • Двигател- Безчетков правотоков мотор
  • Максимални обороти- 970/мин.
  • Максимален въртящ момент- 18Nm
  • Максимален наклон- 8.5° (15%)
  • Мощност на мотора- 350W
  • Капацитет на батерията- 10.4Ah / 36V
  • Максимална скорост- 30км/ч
  • Максимално разстояние при едно зарежда

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрически скутер City Boss R3 Черен - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрически скутер City Boss R3 Черен - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 10,4Ah / 36V
Диапазон на изминато разстояние
30 km
Максимална скорост
30 км/ч
Максимално изкачване в °
8.50 °
Тегло
14.80 кг
Мощност на двигателя
350 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
лостче на кормилото
Размер
1030 x 540 x 1150 мм
Тип колела
надуваема + безкамерна
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция