Спорт>Електрически скутери > Електрически скутер City Boss R3 Черен (Код: C1031)

Електрически скутер City Boss R3 Черен

Сгъваема конструкция, круиз контрол, предна и задна светлина, широка платформа.

Сгъваема конструкция, круиз контрол, предна и задна светлина, широка платформа. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 254 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 045 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

 • Описание
 • Параметри
 • Алтернативи (8)

Електрически скутер City Boss R3 Черен

Електрически скутер City Boss R3 Черен е идеален не само за каране до работа и училище но и за всякакъв вид пътувания, както и за разходка из града. Безопасният механизъм за сгъване ви позволява да сгънете / разгънете скутера в рамките на 5 секунди. При сгъване скутерът е с дължина 100 см и тежи 14.8 кг, благодарение на което не само се побира в кола, но и можете да го носите със себе си, когато пътувате с общесътвен транспорт. 

Компактния размер, също така улеснява и съхранението му.
Безжичният мотор 350 W ускорява гладко.

Натискайки бутона на дисплея, можете да превключвате между 3 режима за ограничаване на скоростта. При включване на скутера, последният режим на работа е активен: Бавен - 15 км / ч - подходящ за деца или при каране в неблагоприятно време; Среден - 22 км / ч - удобна скорост на движение, която спазва ограничението за скоростта на движение; Бързо - 30 км / ч - подходящо за велосипедни алеи.

Круиз контролът ще ви помогне по време на по-дълги пътувания, тъй като скутерът поддържа текущата скорост, без да се налага да натискате дросела надолу през цялото време. 

Литиево-йонната батерия 10.4 Ah се презарежда до пълния капацитет за 4-5 часа. Всичко, което трябва да направите, е да включите портативния адаптер за захранване в 220V гнездо. При нормална работа диапазонът на разстоянието на скутера при едно зареждане е 30 км. Затова не е нужно да го презареждате по време на по-кратки пътувания. Дистанционният диапазон обаче може да се различава, тъй като зависи от теглото на потребителя, терена, стил на каране, външна температура и т.н.

Трансфлективният дисплей ви позволява да следите цялата важна информация, като състоянието на батерията, текущата скорост, времето за каране и разстоянието. Освен това, USB портът на гърба на дисплея ви позволява да зареждате телефона / таблета си по време на карането.
Задвижван от централната батерия, двете предни и задни светлини могат да се включват, като натискате бутон върху кормилото. Също така на кормилото е и бутонът клаксон. Задната спирачка светва при спиране.
Изработена от алуминий, сертифицираната по ISO мощна рамка позволява максимално тегло на потребителя 120 кг. Кормилото с регулируема дължина и ергономичните дръжки правят скутера подходящ за потребители с височина 150-210см. От съображения за безопасност този скутер е подходящ за потребители на възраст над 16 години. Платформата с дължина 50 см и широчина 15,5 този скутер Ви позволява да стъпите и с двата крака на платформата по време на пътуване.
Скутерът отговаря на следните стандарти за безопасност: ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 (CE 2006/42 / EC).
Електрически скутер City Boss R3 Черен е скутер за нов, екологично чист свят. Този скутер ще превърне всяко пътуване в необикновено изживяване.Предупреждение: Съхранявайте батерията на сухо място и далеч от светлина, при стайна температура между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го съхранявате за по-дълъг период от време, заредете батерията на пълен капацитет. Повторете процеса на всеки 6 месеца.

 
 

Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техничека характеристика:
 • Материал- авиационен алуминий
 • Тип батерия- Литиево йонна
 • Работно напрежение- 36 V
 • Двигател- Безчетков правотоков мотор
 • Максимални обороти- 970/мин.
 • Максимален въртящ момент- 18Nm
 • Максимален наклон- 8.5° (15%)
 • Мощност на мотора- 350W
 • Капацитет на батерията- 10.4Ah / 36V
 • Максимална скорост- 30км/ч
 • Максимално разстояние при едно зарежда

Забележка: Предполагаемият максимален диапазон на изминатото разстояние при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрически скутер City Boss R3 Черен - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрически скутер City Boss R3 Черен - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Минимална препоръчителна височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 10,4Ah / 36V
Диапазон на изминато разстояние
30
Максимална скорост
30 км/ч
Максимално изкачване
8.50
Тегло
14.80 кг
Мощност на двигателя
350 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
Лостче на кормилото
Размер
1030 x 540 x 1150 мм
Тип колела
nafukovací + bezdušové
Тип задвижване
друго
Местоположение на двигателя
в задното колело
Възстановяване
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция