Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Saturian (Код: 16771)

Електрическа тротинетка inSPORTline Saturian

Здрава сгъваема конструкция, подходяща за пътища, мощен електромотор и дълъг пробег, оборудване за безопасност, надуваеми колела, подходящи за възрастни и деца над 10 години.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Здрава сгъваема конструкция, подходяща за пътища, мощен електромотор и дълъг пробег, оборудване за безопасност, надуваеми колела, подходящи за възрастни и деца над 10 години. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 915 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 595,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Saturian

Електрическа тротинетка inSPORTline Saturian е сред най-предлаганите електрически скутери. Максималната скорост на скутера е ограничена до 25 км / ч, което улеснява пътуването . Високата мощност от 600 W осигурява зашеметяващо ускорение, с 1300 оборота на двигателя скутерът е истинска "асфалтова фурия". Безчетковият мотор, разположен в задното колело, не се нуждае от поддръжка и с препоръчаното натоварване от 150 кг. Дори и стръмните хълмове няма да бъдат пречка. Скутерa с електрически мотор ще бъде идеален за пътуване до работа или училище, но ще имате много забавление с него дори по време на обикновени пътувания. Въпреки високата си производителност, тежи само 19,5 кг благодарение на леката си алуминиева рамка лесно се сгъва нагоре или надолу в състояние на готовност с няколко бързи движения. Носенето и съхранението няма да бъде проблем.

Литиевата батерия от 15 Ah е с дълъг обхват до 58 km . С едно зареждане, което отнема 6-7 часа за пълен капацитет, можете да направите няколко пътувания. Скутерът е мобилен дори и без използването на двигател, така че ще пристигнете дори и когато батерията е изтощена. Зарежда се със стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде с вас.

Електрическата тротинетка inSPORTline Saturian е подходящ и за деца над 10 години. Дръжките могат да се регулират от 84 до 115 см, така че децата и възрастните могат да се движат удобно. На ясния цветен дисплей можете да прегледате всички необходими данни като текущата скорост, състоянието на батерията, изминатото разстояние по текущия маршрут, общото изминато разстояние или времето. Освен това на дисплея се намира USB порт, който зарежда мобилния телефон от батерията на скутера.

Електрическата тротинетка inSPORTline Saturian е отлично оборудванa. Надуваемите 10-инчови колела с висококачествени гуми гарантират плавно пътуване и най-добрите характеристики на шофиране в комбинация с окачването. Работата на скутера e подсигурена при най-високите скорости с двойка надеждни дискови спирачки. Друга важна функция за сигурност е осветлението. Електрическата тротинетка inSPORTline Saturian има предна и задна светлина, свързана с батерията, а също така има и стоп-светлина, която светва автоматично веднага след натискане на спирачката. В допълнение, можете да укажете промяна на посоката от задните мигачи. Оборудването включва и силен клаксон и чифт калници. Широките дръжки с ергономично оформени меки гумени ръкохватки също помагат за комфорта.
 


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

материал на рамката авиационен алуминий
мощност на двигателя 600 W
тип двигател безчетков DC
максимална честота на въртене на двигателя 1300 rpm
максимален въртящ момент 9,5 Nm
максимална скорост 25 км / ч
максимално изкачване 10 ° (17.36%) \ t
батерия Li-Ion 15Ah, 52V
обхват на едно зареждане до 58 км
време за пълно зареждане 6 - 7 h
спирачки диск
гуми надуваеми
размер на гумите 10 "(25,4 см)
максимална инфлация 3,5 bar / 50 psi
размери на платформата 50 х 21,5 cm
височина на стъпалото (отгоре) 18,5 cm
височина на стъпалото (отдолу) 10,5 cm
височина на кормилото 84 - 115 cm
ширина на кормилото 56 cm
осветление предна и задна, автоматична спирачка, задни мигачи
размери на скутери 120 x 55 x 115 cm
размери на сгъваем скутер 115 x 24 x 38 cm
минимална препоръчителна височина на водача 150 cm
товароносимост 150 кг
тегло 19,5 кг
друго оборудване механизъм за сгъване, цветен мултифункционален дисплей (захранван от централна батерия), силен клаксон, стойка, преден шумозаглушител, калници, USB порт за зареждане на мобилен телефон

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Saturian - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
150 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 15Ah / 52V
Диапазон на изминато разстояние
58 km
Максимална скорост
45 км/ч
Максимално изкачване в °
10 °
Тегло
19.50 кг
Мощност на двигателя
600 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1200 x 550 x 1150 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция