Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie (Код: 16713-1)

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie

Сгъваема електрическа тротинетка с мощност от 350 W и обхват 28 км. Разполага с предна и задна светлина, подходяща е за деца и възрастни.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваема електрическа тротинетка с мощност от 350 W и обхват 28 км. Разполага с предна и задна светлина, подходяща е за деца и възрастни. повече »

Цвят
черен
Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
959 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
799,17 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Чанта за кормило inSPORTline Reuniro

    Практична чанта за кормило ,водоустойчива подходящ за съхраняване на личн ...

    45 лв.
  • Каска за freestyle WORKER Neonik

    49 лв.
  • Протектори WORKER Chermer

    31 лв.
  • Раница inSPORTline Galaktik

    3 лв.
  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie

Електрическа тротинетка InSPORTline Skootie е чудесна за пътувания до работа или училище. Тротинетката е с модерен дизайн, конструкциятя е алуминиева и се сгъва и разгъва лесно и бързо. Общото тегло на електрическата тротинетка е 13.5 кг. Максималната скорост е  25 км / ч., което осигурява безопасност при каране. Препоръчителната товароносимост е 120 кг. Стръмните баири не са пречка за Електрическа тротинетка InSPORTline Skootie. Безчетковия мотор е разположен в задната гума  и не изисква почти никаква поддръжка.

Максимален обхват до 28 км, благодарение на литиевата батерия с капацитет 10 Ah. Зареждането на пълен капацитет отнема 4-5 часа, така че можете да направите няколко пътувания. Скутерът може да бъде каран и без да използвате двигателя. Батерията се намира в протектора на скутера. Продуктът включва стандартно компактно зарядно устройство, което можете да носите навсякъде.

Скутерът InSPORTline Skootie е подходящ за деца над 10 годишна възраст. Кормилото може да се регулира от 88 до 114 см, за да удобство на ползващия. На цветния екран може да се показва цялата необходима информация, като например скорост на движение, състоянието на батерията, изминатото разстояние за текущия маршрут, общото разстояние и време. В допълнение на екрана има разположен USB порт, който ви позволява да заредите Вашата батерия на телефона.

Електрическия скутер InSPORTline Skootie е отлично оборудван с 8 "джанти и гуми с гаранция за качество. Електрическия скутер разполага с надеждна задна барабанна спирачка. Друга важна функция за безопасност е осветлението. Моделът Skootie разполага с предна и задна светлина, а също така и стоп, който автомично се включва при натискане на спирачката. Оборудването включва чифт калници, които са подходящи при неблагоприятни условия. Масивната конструкция и удобната повърхност за стъпване позволява на всеки потребител да намери своята удобна позиция при каране дори и за по-дълги разстояния. Широкото кормило с ергономични оформени неплъзгащи ръкохватки, допълва комфорта.

Забележка: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° С и 20 ° С. 
 

Техническо описание:

материал на рамата алуминий
мощност на двигателя 350 W
тип на двигателя безчетков
максимални обороти на двигателя 1200 / мин.
максимален въртящ момент 9.5 Nm
максимална скорост 25 км / ч
батерия Li-Ion 10 А 36 V
издържливост на батерията 28 км
време за пълно зареждане 4-5 часа
спирачка барабанна
размер на гумите 8 "(20.3 см.)
максимално налягане на гумите 2,5 бара / 36 psi
размери на повърхността за стъпване 44,5 х 18 см.
височина на поставката за крака (горна) 14 см
височина на поставката за крака (отдолу) 9 см
височина кормило 88 до 114 см
ширина кормило 53,5 см
осветление предно и задно осветление, автоматична спирачка
размери на скутера 100 х 56 х 120 см
размери на скутера в сгънато състояние 95 х 18 х 38 см
минималната препоръчителна височина на потребителя 130 см
капацитет 120 кг
тегло 13.5 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, дисплей, стойка, предна броня, крила, USB порт за зареждане на мобилни телефони

Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка inSPORTline Skootie - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
130 см
Батерия
Li-Ion 10Ah / 36V
Диапазон на изминато разстояние
28 km
Максимална скорост
35 км/ч
Тегло
13.50 кг
Мощност на двигателя
350 W
Размер на колелата
8"
Спирачки
задни барабан
Управление
лостче на кормилото
Размер
1000 x 560 x 1200 мм
Тип колела
надуваема + безкамерна
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция