Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка Joyor X1 черна (Код: J1051)

Електрическа тротинетка Joyor X1 черна

Сгъваема електрическа тротинетка, надуваеми колела, мощност 350 W и пробег 35 км, голяма платформа, предна и задна светлина, подходяща и за деца на възраст над 10 години.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Сгъваема електрическа тротинетка, надуваеми колела, мощност 350 W и пробег 35 км, голяма платформа, предна и задна светлина, подходяща и за деца на възраст над 10 години. повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
1 790 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 491,67 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)
  • Видео (2)

Електрическа тротинетка Joyor X1 черна

Черният електрически скутер Joyor X1 е чудесно средство, когато се пътува до работа или училище и е забавен спътник за пътувания или ваканции. С лекото си тегло от 13,5 кг и прост механизъм за сгъване, можете лесно да го извадите от багажника на колата си или да го прехвърлите в автобуса и влака. Двигателят с мощност 350 W е достатъчно мощен за потребители до 85 кг. Карайте със скорост до 35 км / ч . За минимална загуба на мощност, без верижения мотор е интегриран директно в задното колело.

Батерията използва най-новата литиево-йонна технология. Пълният капацитет се зарежда в рамките на 4-5 часа с пробег до 35 км . Със скутера можете да продължите дълго пътуване без страх и не е нужно да го презареждате толкова често. Батерията е електронно защитена срещу презареждане и може да бъде зареждана с преносимо компактно зарядно устройство, което е голямо колкото мобилен телефон. Зарядното устройство разбира се е включено в цената

Joyor X1 има 3 режима на скорост, който е безопасен за деца над 10-годишна възраст . Газта е активна само след първото забутване на крака. Случайно натискане на газта, няма да задвижи тротинетката. Цялата необходима информация ясно се показва на многофункционалния цветен дисплей . Благодарение на предните и задните светлини (захранвани централно от основната батерия), е безопасно да се кара дори и на тъмно. Задната светлина работи и като спирачка.

На дългата и широка платформа можете спокойно да поставите и двата си крака. Регулируемите на височина ръкохватки със заключващи жлебове осигуряват стабилно пътуване за хора с височина до 200 см. Леката и здрава рамка от алуминиева сплав е предназначена за потребители до 120 кг. Предни и задни надуваеми гуми с диаметър 25,4 см значително намаляват вибрациите от неравеностите в терена. Карането е много по-безопасно и по-комфортно. Неблагоприятната вибрация също се поглъща и от предния амортисьор. Не на последно място, Joyor X5S е оборудван с практична стойка.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

Рамков материал авиационен алуминий
мощност на двигателя 350 W
тип двигател безчетков DC
максимална скорост на двигателя 930 / мин
максимален въртящ момент 15 Nm
максимална скорост 35 км / ч
3 режима на скорост 15/25/35 км / ч (средният режим е най-енергийно ефективен)
круиз контрол да
максимално изкачване 15 °
батерия Li-Ion 10 Ah, 36 V
обхват на едно зареждане 55 км
време за пълно зареждане 4-5 часа
спирачки задния диск
гуми надуваем
размера на гумата 10 "(25,4 cm)
размери на платформата 50 х 16,5 см
височината на платформата (отгоре) 14 cm
височина на платформата (отдолу) 8.5 cm
височината на кормилото 90 - 115 см
ширина на кормилото 54 cm
осветление предна и задна, спирачка (захранвана от централна батерия)
скутер размери 115 х 54 х 118 см
размери на сложния скутер 108 х 19 х 38 см
Минимална препоръчителна височина на водача 150 cm
товароносимост 120 кг
препоръчаното натоварване до 85 кг
тегло 13,5 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, цветен мултифункционален дисплей (захранван от централната батерия), интегриран светлинен клаксон, стойка, USB захранване

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрическа тротинетка Joyor X1 черна - За изтегляне

pdf РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Електрическа тротинетка Joyor X1 черна - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Батерия
Li-Ion 10Ah / 36V
Диапазон на изминато разстояние
30 km
Максимална скорост
35 км/ч
Максимално изкачване в °
8.50 °
Тегло
13.50 кг
Мощност на двигателя
350 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
заден диск
Управление
лостче на кормилото
Размер
1150 x 540 x 1180 мм
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
не

Електрическа тротинетка Joyor X1 черна - Видео



Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция