От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
От 01.03.2024 г. магазинът ни в Пловдив е с НОВ АДРЕС - ул. Цар Асен I-ви, №5.
Здраве и красота>Масажни кресла > Масажен стол inSPORTline Dugles (Код: 11115)

Масажен стол inSPORTline Dugles

Фотьойл, подходящ за ежедневен масаж, предварително настроен масаж и програми, разпознаване на формата на рамото.

Съжаляваме, но вече не предлагаме този продукт

Фотьойл, подходящ за ежедневен масаж, предварително настроен масаж и програми, разпознаване на формата на рамото. повече »

Цвят
черен тъмно кафяв
Наличност:
Изберете продукт
Наличност:
2 779 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
2 315,83 лв.
За лоялност:

Подходящи аксесоари

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Масажен стол inSPORTline Dugles

Масажният стол inSPORTline Dugles предлага много функции и режими на масаж. Висококачествена тапицерия от синтетична кожа, практически неразличима от естествената кожа и здрава рамка, осигуряват максимален комфорт на потребителя. Основното предимство на синтетичната кожа е нейната лесна поддръжка, която осигурява дълъг експлоатационен живот. Масажната система се състои от 28 въздушни възглавници и 7 глави за масаж. Масажният стол inSPORTline Dugles има функция, която автоматично разпознава рамото ви. Тази функция ще се активира автоматично няколко секунди преди масажа, регулирайки въздушните възглавници за масаж и главите до оптималното положение, в зависимост от действителното положение на раменете. Гладкото и безшумно действие на стола е осигурено от 150W мотор.

Масажният стол inSPORTline Dugles може да осигури масаж на цялото тяло или просто масаж на фокусирана област. Можете да избирате от 5 вида масаж, включително любимите техники като шиацу, разтриване, акупресура. Тези режими на масаж са достъпни, избирайки отделни програми. Програмното меню предлага шест предварително зададени масажни функции (облекчаване на болката, комфорт, лекота, интензивен масаж, горната част на тялото, долната част на тялото) и ръчни програми с 3 опции (фиксирани, частични и цялостни). В сравнение с моделите от по-нисък клас, този стол разполага с така наречения режим "Zero Gravity", където столът е в такава позиция, че да симулира позицията на астронавт, напускащ орбита. Ако никоя от програмите не отговаря на вашите нужди, можете да създадете и запазите вашите лични настройки (памет за 2 потребителски програми). Това ще ви позволи да се насладите на любимия си масаж само с едно натискане на един бутон. За максимален комфорт и най-доброто удоволствие от масажа, масажният стол inSPORTline Dugles ви позволява да регулирате скоростта и интензивността. Тази функция може да се използва във всеки режим на масаж, независимо дали е предварително зададена или ръчна програма.

Масажният стол inSPORTline Dugles предлага не само висококачествени масажни програми, но и други полезни функции, като функцията за автоматично загряване, която използва въглеродни влакна за пренос на топлина от инфрачервения източник на топлина. Столът може да се нагрее до 40 ° C - 50 ° C, което е оптимална температура за затопляне на човешкото тяло. Масажът на затоплените мускули е по-ефективен и приятен, а затоплянето може да се използва и за бързо възстановяване в случай на настинка. Други важни характеристики включват транспортни колела, LED индикатор, разположен на подлакътника и дистанционно управление, предназначени за бърза и лесна настройка на масажа. Можете да се насладите на всички тези предимства на масажа във Вашия дом и когато пожелаете! Масажният стол inSPORTline Dugles е идеален за мускулна релаксация след спорт, тежък ден на работа или за спокойна почивка, докато слушате любимата си музика. Подарете си професионален масаж, когато имате нужда от него, точно от уюта на дома или офиса.


Техническо описание:

  • Професионален масажен стол
  • Масаж на цялото тяло / фокусирана област
  • Регулируема облегалка / облегалка за крака
  • Функция за загряване (40 ° C-50 ° C)
  • 28 въздушни възглавници за масаж
  • 7 масажни глави
  • Транспортни колела
  • LED индикатор на подлакътника
  • Дистанционно
  • Максимална мощност на двигателя: 150W
  • Размери: дължина 150 х ширина 76 х височина 113 см
  • Максимална дължина при използване: 185 см
  • Материал: синтетична кожа
  • Товароносимост: 120 кг
  • Тегло: 88 кг
  • Устройството не е предназначено за лечение на мускулни и други заболявания. Това не е медицинско устройство

 
Програми и функции:

  • Функция Zero Gravity
  • 5 режима на масаж
  • 6 автоматични функции за масаж
  • 3 ръчни опции за масаж: частичен, фиксиран, цялостен масаж
  • 3 функции за масаж посредством въздушно налягане: на цялото тяло, горни крайници, долни крайници
  • 3 нива на интензивност на масажа
  • 3 нива на скоростта на масажа
  • Регулируема позиция на глави за масаж / ниво на скорост / опции за масаж
  • Памет за 2 режима на масаж
  • Автоматично разпознаване на позицията на рамото
 

Нулева гравитация
В режим Нулева гравитация ъгълът между горната половина на тялото и краката ви е приблизително 123 °. В това положение бедрата и прасците ви са над сърцето ви. Тежестта на тялото е равномерно разпределена. Изживейте усещането за нулева гравитация и подновете енергията си.





 

Нулево пространство
Специална система, която ви позволява да премествате стола с един бутон. Фотьойлът има система за хоризонтално изместване от 22 см и затова, когато накланяте облегалката трябва да се съобразите, че тя трябва да е на разстояние 5 см от стената. Това е напълно различно от традиционните столове за масаж, които трябва да бъдат далеч от стената. При накланяне на облегалката можете да почувствате, че столът ви "се движи" напред.






 

Удължен дизайн "L"
Ергономичният, удължен дизайн "L" копира S-извитата форма на гръбнака. 95-сантиметровата масажна система позволява ефективен масаж на глутеалната област и гърба. Благодарение на правилното естествено положение на гръбначните прешлени, масажът облекчава както гръбнака, така и твърдите мускули на гърба.







 

Предпазни мерки
Столът разполага с интегриран датчик, който ще открие потенциална опасност. Ако се появи неочаквана пречка под облегалката, докато столът е в действие, всички функции автоматично ще се изключат, за да се избегне нараняване или трайно увреждане на продукта.






 

Натиск GUA SHA Масаж на краката
Тази усъвършенствана технология симулира професионален масаж на краката, който се фокусира върху краката ви и точка Yongquan. Независимо дали избирате по-нисък или по-висок интензитет, винаги ще се чувствате максимално спокойни след това.
 







 

Въздушен масаж на краката
Различно оформените въздушни възглавници напълно обграждат прасците, глезените и краката, осигурявайки трайно удоволствието от масажа. Повтарящото се компресиране и декомпресиране на въздушните възглавници стимулират точките за акупресура Xuanzhong и Taxi, облекчавайки мускулите и придавайки вътрешна хармония.





 

 

Въздушен масаж на вашите рамена
Комплектът от 12 въздушни възглавници е пригоден за формата на тялото ви, осигурявайки комплексен масаж на точките Yangchi и Quchi в предмишниците. 3D масаж чрез въздушните възглавници е с релаксиращ и ревитализиращ ефект.

 




 

 

Затопляне
Функцията за затопляне използва инфрачервено лъчение, което се предава чрез въглеродни влакна. Облегалката се загрява до 40 ° C - 50 ° C, а това е оптималната температура за затопляне на мускулите и облекчаване на болката. Благодарение на инфрачервените лъчи се стимулира метаболизма.






 

 

Регулируема подложка за крака
Дължината на подложката за прасци може да се регулира според височината на потребителя в диапазон 15 см, за да се осигури оптимално положение на тялото по отношение на системата за масаж.

Масажен стол inSPORTline Dugles - За изтегляне

pdf Ръководство за употреба на Масажно кресло inSPORTline Dugles

Масажен стол inSPORTline Dugles - Параметри на продукта

Материал
синтетична кожа
Брой масажни възглавници
28 бр
Брой масажни точки
7 бр
Брой предварително зададени програми
14
Брой масажи
5
Магнитотерапия
не
Брой позиции за интензитет на масажа
3
Брой нива на масаж
3
Отопление на тялто
да
Отопление на крайниците
не
Мощност
150 W
Максимална товароносимост
120 кг
Тегло
88 кг
Размери в сглобен вид
150 x 76 x 113 см
Транспортни колела
да
Компютърна памет
2
USB изход за MP3
не

Масажен стол inSPORTline Dugles я има също и в следните категории:

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция