Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Фитнес чувал

Фитнес торбите и българските торби представляват уникален начин за ефективно и естествено упражняване на цялото ви тяло. Основата на тази тренировка е такава, че...
Фитнес торбите и българските торби представляват уникален начин за ефективно и естествено упражняване на цялото ви тяло. Основата на тази тренировка е такава, че се нуждаете само от една част от тренировъчна екипировка, две най-много ако е необходимо. Всички торби имат здрави и устойчиви на скъсване дръжки и осигуряват много начини за упражнения. Използвайте въображението си. Чувалите се различават по тегло (фиксирани или регулирани), пълнеж (пясък или вода) и брой на дръжките.
Фитнес и българските торби ще ви помогнат да тренирате ръцете, краката, гърба и раменете, както и за основна тренировка. Тренировката с този вид оборудване не само ще ви помогне да подобрите издръжливостта си, да подобрите динамичната и експлозивна сила. Фитнес или български торби могат да се използват и като гири, тежести за гръб, когато тичате или изпълнявате клекове.
При тренировки по бойни изкуства много често се използват фитнес и български торби. Ръгби и американски футболисти ги използват по време на тренировки. Те се използват и във въоръжените сили за различни упражнения.
 
Фитнес чувал

Защо да купите от нас?

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция