Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Защо да тренирате с гребен тренажор

Ако търсите ефективен фитнес тренажор за домашна употреба, гребния тренажор е идеалният избор за вас. Този вид фитнес уред е симулатор на гребане, където само с едно движение тренирате мускулите както в горната, така и в долната част на тялото си, главно мускулите на ханша. Чрез редовно упражняване с гребен тренажор, вие ще стегнете мускулите си и ще подобрите стойката си. Гребния тренажор е ефективен кардио уред. Тренирането с гребен тренажор облекчава болките в гърба. 

Why Exercise With a Rowing Machine?

7 причини да тренирате с гребен тренажор

Равномерно натоварвате тялото си - тренирането с гребен тренажор Ви помага да стегнете мускулите на гърба, ханша, бедрата и корема.
Комбинация от мускулно тонизиране и аеробно упражнение - гребането не е Вашето типично упражнение, но е чудесно за тонизиране на мускулите. В същото време ще подобрите дишането си и в зависимост от начина, по който зададете натоварването, можете да направите дори кардио тренировка.
Перфектен фитнес уред за тези, които прекарват по-голямата част времето си в седнало положение - ако работите в офис, гребния тренажор е идеалният фитнес уред за Вас. Докато тренирате, Вие основно натоварвате краката си, корема и изразходвате енергия.
Комфортна тренировка - гребния тренажор Ви позволява да увеличавате натоварването плавно, без тялото Ви да бъде подложено на каквито и да е въздействия. Този вид упражнения е от полза особено за вашите стави (т.е. вашите колене).
Тежестта не е концентрирана върху краката- тъй като тренировката е в седнало положение, гребният тренажор е подходящ уред за възрастни хора или хора с наднормено тегло.
Ще Ви помогне да отслабнете - с гребния тренажор ще изразходите много енергия и ще отслабвате.
Подобрява кръвообращението- тренирането с гребен тренажор при по- ниско натоварване, Ви помага да подобрите кръвообращението.

Може да прочетете:

Как да изберете гребен тренажор
Гребни тренажори за дома или професионални.
Какъв гребен тренажор да изберете, с каква спирачна система

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция