Начало > Нуждаете се от съвет? > Запознайте се с AirBike - велоергометър с въздушно съпротивление, който ще раздвижи кръвта ви!

Запознайте се с AirBike - велоергометър с въздушно съпротивление, който ще раздвижи кръвта ви!

Искате ли да тренирате и търсите някакъв по-специален тренажор? Тогава AirBike е точния ваш избор! Определено няма да скучаете, тренирайки на този уред!
Seznam se s AirBikem - vzduchovým trenažerem, který ti rozproudí krev!

КАК ДЕЙСТВА УРЕДА?

Какво всъщност е AirBike? Нарича се още въздушно колело, велоергометър с въздушно съпротивление, но с няколко основни разлики. Най-впечатляващ е  големият вентилатор на мястото на маховика. Свързан е не само с педалите, но и с подвижните ръкохватки, така че по време на тренировка го въртите едновременно с крака и ръце. Благодарение на широките перки, вентилаторът служи и като система за въздушна спирачка, така че колкото повече се облягате на него, толкова по-голямо съпротивление ще трябва да преодолявате.
 

Каква е разликата между AirBike и велоергометър?
При велоергометъра ще тренирате само долната част на тялото, докато ръцете остават здраво на кормилото и не участват в тренировката. Освен това натоварването се регулира или ръчно, или по електронен път и винаги със строго определена граница, която не може да бъде надвишена. С AirBikes натоварването се синхронизира с вашите усилия.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ТРЕНИРАНЕТО С ВЕЛОЕРГОМЕТЪР С ВЪЗДУШНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ?

Пригответе се, за да започнете.

✅ Ще включите повече мускулни групи - с AirBike наистина ще влезете във форма! Благодарение на постепенното увеличаване на натоварването, можете да въртите педала до краен предел на силите си, което дори не би било възможно при кростренажора. По този начин тренировката е много по-интензивна и ще засегне особено ръцете и четириглавите мускули на бедрото. Допълнително ще натоварите мускулите на гърдите, гърба, рамена!

✅ Изгаряте калории и отслабвате - Тъй като напрягате горната и долната половина на тялото си по време на тренировка, мазнините се топят с главозамайваща скорост! Ако търсите начин да се отървете бързо от излишните мазнини, вероятно този е най-добрия.

✅ Щадите ставите си - плавното движение на въртене на колелото, не натоварва вашите стави.

✅ Единствената граница на натоварването е вашата издръжливост - Дори да дадете всичко от себе си, велоергометър с вздушно съпротивление винаги може да балансира усилията ви. На практика това означава, че няма най-високо "ниво", което можете да достигнете. Когато постигнете една цел, уредът веднага ще ви предложи друга граница, която можете да опитате да преминете.

☑️ БОНУС: Приятно охлаждане - Колкото по-голям е вентилаторът, толкова повече въздушен поток ще идва към вас! Докато тренирате, въздухът ви охлажда! Малко освежаване при интензивна тренировка само ще Ви бъде от полза.

КОЙ БИ ИСКАЛ ДА ТРЕНИРА НА ВЪЗДУШЕН ВЕЛОЕРГОМЕТЪР?

Всеки има свой вкус!

Искам ефективно да укрепя цялото си тяло!
★ AirBike е чудесен инструмент за интензивна кардио тренировка, в която включвате цялото тяло. Почти никой мускул не си почива, главно поради факта, че AirBike, за разлика от класически велоергометър, ви позволява да включите ръцете си в тренировка!

Не искам да се ограничавам по време на тренировка!
★ С AirBike няма ограничение за интензивността на тренировката или постижимото натоварване. Благодарение на въздушното съпротивление на вентилатора, натоварването е право пропорционално на усилието, което полагате, така че вие ​​сте си най-големият противник!

Наслаждавам се на HIIT!
★ Въздушните велоергометри са чудесен инструмент за интервални тренировки, тъй като HIIT става все по-популярен! Предимството е, че не е нужно да се занимавате със създаването на специални програми - просто сядате и започвате да тренирате.

Трябва да изгарям мазнини и да отслабвам!
★ Ако търсите ефективен начин да стопите излишните мазнини, този тренажор е точен избор. Освен това машината няма да ви остави да си почивате и ще укрепите мускули.

 

Велоергометър с въздушно съпротивление inSPORTline Airbike Pro
  2 129 лв.
Наличен
Велоергометър със здрава рамка и въздушна … да купите