Към основното съдържание

Продукти в сравнение

До 3 пъти по-бърз ефект на отслабване - това са вибро машините VibroGym

Понякога отслабването е свързано с липса на време за упражнения, воля, постоянство или решимост. Искате да кажете, че се познавате? Какво ще кажете за съкращаване на времето за упражнения с десетки минути, опростяване на упражненията и все пак постигане на по-добри резултати? Не е ли възможно това? Запознайте се с вибро машини inSPORTline VibroGym.

Упражненията на VibroGym са до 3 пъти по-ефективни от всяка друга тренировъчна вибро машина. Съвременните фитнес машини VibroGym работят на принципа на Advance Vibration Technology, който позволява максимално предаване на вибрациите към мускулите. По този начин мускулите се свиват и упражненията са много по-ефективни, отколкото на конвенционалните машини.

Ако сте от онези, които не обичат да тренират или нямат време да тренират, VibroGym ще бъде идеалният избор за вас. Тренировката с вибриращи фитнес машини е непретенциозно, подходящо е за всякаква възраст и физическа подготовка.

Какво е VibroGym?

Както подсказва името, това са inSPORTline вибромасажни машини, които работят на принципа на вибрациите. Те се предават дълбоко в мускулите, което е с положителен ефект върху ефективността на тренировката. Ще забележите промени в характера си, дори ако тренирате само три пъти седмично на кратки интервали. В същото време, упражненията повишават общата гъвкавост, гъвкавостта на тялото, подобряват кръвообращението, но също така подобряват метаболизма и функционирането на лимфната система. Всичко това води до отслабване.

Как да тренирате с VibroGym?

Има няколко групи упражнения, които могат да се изпълняват на вибриращи платформи. Упражненията могат да бъдат насочени към горната или долната половина на тялото, но също така и към отделни мускулни части. Най-често се изпълняват упражнения за разтягане (подходящи за загряване) или по-натоварващи силови упражнения, които помагат за по-добро укрепване на тялото и оформяне на фигурата. Упражненията могат да се изпълняват в легнало, седнало, изправено положение, но и с използването на други помощни средства, като гимнастически топки, експандери или постелки.

Тренировката обикновено отнема около 5 - 30 минути, което е едно от основните предимства на Vibrogym. Нашите треньори са подготвили 4 големи програми, съобразени с конкретните нужди, като всяка програма включва около 20 упражнения, включително разтягане и регенерация. Можете да прегледате и изберете индивидуалното упражнение за себе си:

Специално упражнение за трениране на долни крайници и таз. Подходящо за жени.Това упражнение е за ефективно укрепване на мускулните групи на долните крайници. Подходящо за мъже.

Упражнение за укрепване на долни крайници и таз.Упражнение за разтягане, релакс и премахване на стреса.                                          

Каква VibroGym да изберем?

При избора на вибрираща машина трябва да се спазват няколко основни параметри. Най-важният е видът на вибрациите, мощността на двигателя, размерът на амплитудата, честотата на вибрациите и размерът на областта на вибромасажа. Въз основа на тези параметри, всеки от вас ще избере VibroGym.

1. Вид вибрации

Съществуват два основни вида вибрации: вертикални и 3D. Вертикалната вибрация работи на принципа на така наречените люлки, движението е нагоре и надолу. 3D вибрацията е комбинация от няколко посоки на вибрации, които създават 3D ефект, платформата не се люлее, а вибрира. Възможна е комбинирана вибрация, която е комбинация от 3D и вертикални вибрации. Идеалният избор са машините, които предлагат многократна селекция на вибрации.
   - С 3D вибрации, можете да правите по-голямо разнообразие от упражнения и упражненията са по-ефективни. От друга страна, вертикалните вибрации са по-малко ефективни, но по-подходящи за хора с наднормено тегло.

2. Мощност на двигателя

Вибрационните платформи с един двигател и мощност на двигателя между 200 - 300W са достатъчни за домашна употреба. Като цяло, колкото по-голяма е мощността на двигателя, толкова по-силни са вибрациите. Вибро машините с 3D вибрация са проектирани с по-ниска мощност на двигателя. Ефектът от тренировката е гарантиран.
   - При 3D вибрации препоръчаната мощност на двигателя е 200W, за вертикални вибрации - 300W.

3. Честота и амплитуда на вибрациите

Както при мощността на двигателя, амплитудата или честотата на вибрациите са различни за различните типове вибрации. Вертикалните вибрации са с по-голяма амплитуда. 3D вибрациите изискват по-малка амплитуда, тъй като платформата вибрира. 
    - Оптималната амплитуда на вертикалните вибрации трябва да бъде в диапазона от 5 - 8 mm, при 3D вибрации 1 - 3 mm. Колкото по-голяма е амплитудата, толкова по-голяма е възможността за корекция.

4. Размер на вибриращата повърхност

Често е пренебрегван параметър, който може да повлияе на упражненията. Правилото е и тук, колкото по-голяма е платформата, толкова по-комфортна е тренировката.
   - Минималната повърхност трябва да бъде приблизително 60 x 60 cm. За по-високите хора се препоръчва платформа с размери 70 x 70 cm.

Важна информация за VibroGym

  • Редовните упражнения укрепват мускулите и повишават общата гъвкавост и инерция.
  • При упражнения с VibroGym, мускулите и ставите са минимално напрегнати.
  • Упражненията с VibroGym подобряват кръвообращението и укрепват метаболизма и лимфната система.
  • Тренирайте с VibroGym, за да отслабнете и да намалите целулита.
  • Предпазва от поява на остеопороза.
  • Достатъчно е да тренирате само 15-20 минути 3 пъти седмично.
  • Тренирането с вибро машини спомага за разграждането на целулита.
  • 3 пъти по-високо ефективна тренировка.
  • Помага срещу болки в ставите.
  • Укрепва мускулите и кожата.
Следи нашите специални оферти и продукти в Акция