Към основното съдържание

Продукти в сравнение

7 причини да имате електрическа тротинетка

Работа, училище, среща, покупка, кратко пътуване извън града или разглеждане на градски забележителности, след електрически велосипеди, друг феномен набира скорост - електрически скутер. Удобното и практично превозно средство ще ви помогне да се придвижвате по редовни ежедневни маршрути. Електрическият скутер е съвременен начин да прекарате свободното си време.

Лесно и бързо придвижване

Електрическият скутер е изключително подходящ спътник за придвижване в градски условия. Не е необходимо безкрайно търсене на място за паркиране. Подходящ е за придвижване при пазаруване или за каране за развлечение. Електрическият скутер е необходим, когато трябва да преминавате по-кратки разстояния често и бързо, или да стигнете бързо до центъра.

Забавление на чист въздух

Моделите с възможност за изминаване на разстояние над 50 километра могат да се управляват в провинцията. Управлението на електрически скутери осигурява изцяло нова перспектива и опит. Електрическият скутер е забавление за цялото семейство. Дори скоростта не е проблем, има и видове, които достигат скорост до 45 км / ч.

Компактни размери и лесно управление

Електрическият скутер може да се сгъва бързо и лесно. Можете да го опаковате за почивка в кола или каравана, няма проблем да вземете електрически скутер с вас в автобус или трамвай. Предимството е и ниското тегло, някои модели са близо десет килограма.

Модрен дизайн и технология

Електрическата тротинетка е символ на съвременния живот. Тя може да се превърне в стилен модерен аксесоар. Някои тротинетки са оборудвани с Bluetooth технология и могат да бъдат свързани към смартфон. Чрез мобилното приложение можете да планирате маршрути или да проследявате пробег. На свой ред, вграденият круиз контрол позволява настройка на постоянна скорост.

Лесно се управлява

Всеки може да се вози на електрически скутер. Просто го включете, стъпете и карайте. Оборудван е с електромотор, акумулатор и регулатор на скоростта. Броят на скоростите варира в зависимост от модела, но принципът остава същият. Електрическите тротинетки са с ясен за четене дисплей, лесно управление и ефективна спирачна система, .

Лесен избор

Няма толкова много видове електрически скутери и ориентацията между отделните модели не е сложна. Когато го избирате, трябва да изясните с каква цел ще ползвате електрически скутер и какво очаквате от него. Всичко, което трябва да направите, е да се спрете на модела с подходяща мощност на двигателя, обхват и капацитет на батерията, вида на колелата или максималната скорост. Важен фактор е товароносимостта. След това можете да се наслаждавате на карането на електрически скутер, като закупите аксесоари за електрически тротинетки, чанта за кормило, раница, каска или протектори.

Еко превозно средство

Електрическите скутери за екологични превозни средства, което спомага за опазването на околната среда. Това е транспортно средство не отделя вредни газове и е с безшумно действие на двигателя. Някои модели пестят енергия, имат система за възстановяване - функция, при която излишната енергия от спирачките се връща към двигателя или батерията и може да се използва отново.


Свързани статии

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция