Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Йога блокчета

Йога блокове и тухли са аксесоари за начинаещи и средно напреднали почитатели на йогата. Тези блокове ви помагат да постигнете по-трудните позиции, да разнообразите...
Йога блокове и тухли са аксесоари за начинаещи и средно напреднали почитатели на йогата. Тези блокове ви помагат да постигнете по-трудните позиции, да разнообразите тренировката си или да коригирате правилно позициите, така че да не вредите на себе си. Те могат да се използват не само за релакс, но и да се включат в различни упражнения.

Йога блоковете са с различни форми. Най-често срещаната е тънък правоъгълен блок, изработен от мека EVA пяна, която може да се използва като опора за главата, шията или гърба или като подложка, на която можете да седнете. Основната цел на блоковете от пяна е да подобрите позицията си на сядане, независимо дали седите нормално или с кръстосани крака.

Йога тухлите имат подобна цел с тази на йога блоковете - те също са предназначени да ви помогнат с вашия комплекс йога упражнения. Най-често те се използват като опорна повърхност за ръцете ви или като начин за издигане на гърба или задните части. Отново най-често използваният материал е EVA пяна, която е мека, но много лека и твърда едновременно. EVA тухлите също така лесно се побират в чантата или раницата.

Йога блоковете и тухлите се различават главно по техните размери, цвят и дизайн.

Защо да купите от нас?

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция