Детски триколки Enduro

Výměna velikosti zdarma
Детска триколка без педали Bike Enduro Mini - Черен / оранжев
45 лв.
Наличен
Детска триколка, лека и лесна за управление и …
Спирачка
не
Подходящ за деца над
1 година
Тегло
1.20 кг
Максимална товароносимост
20 кг
Výměna velikosti zdarma
Детска триколка без педали Bike Enduro Mini - черно-розов
45 лв.
Наличен
Детска триколка, лека и лесна за управление и …
Спирачка
не
Подходящ за деца над
1 година
Тегло
1.20 кг
Максимална товароносимост
20 кг
Výměna velikosti zdarma
Детска триколка без педали Bike Enduro Mini - Черен - зелен
45 лв.
Наличен
Детска триколка, лека и лесна за управление и …
Спирачка
не
Подходящ за деца над
1 година
Тегло
1.20 кг
Максимална товароносимост
20 кг
Výměna velikosti zdarma
Детска триколка без педали Bike Enduro Mini - Сребрист
45 лв.
Наличен
Детска триколка, лека и лесна за управление и …
Спирачка
не
Подходящ за деца над
1 година
Тегло
1.20 кг
Максимална товароносимост
20 кг
Výměna velikosti zdarma
Детска триколка без педали Bike Enduro Mini - Розово-черно
45 лв.
Наличен
Детска триколка, лека и лесна за управление и …
Спирачка
не
Подходящ за деца над
1 година
Тегло
1.20 кг
Максимална товароносимост
20 кг