Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Вертикон

Открийте границите на вашата сила с уникалните фитнес уреди Вертикон! Тези вертикални машини за катерене предоставят интензивна тренировка за цялото тяло, включително...
Открийте границите на вашата сила с уникалните фитнес уреди Вертикон! Тези вертикални машини за катерене предоставят интензивна тренировка за цялото тяло, включително и основните мускули. Те са отлични за интервални тренировки или упражнения от типа HIIT. Много от тях имат странични дръжки, които Ви позволяват да ги използвате като степър!

Принципът на тренировката е прост - стъпвате на уреда и започвате да се "катерите". Интензивността на упражнението определяте със скоростта на движение. На някои уреди има възможност да регулирате товара допълнително. Благодарение на наклона на конструкцията и плъзгащото се движение, тренировкита на уредите Вертикон е много нежна към ставите.

Освен укрепване на мускулите по цялото тяло върху катераческите симулатори, Вие също подобрявате издръжливостта и координацията си. Интензивното движение е чудесно за бързо и ефективно изгаряне на калории, така че ако искате да отслабнете, те могат да ви помогнат и в това!
Вертикон

Защо да купите от нас?

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция