Спорт>Електрически скутери > Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max II 700W 10" (Код: 25545)

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max II 700W 10"

Чудесна тротинетка със здрава конструкция, предно и задно окачване и много мощен елетро мотор. Максимална скорост от 35 км/ч и пробег до 50 км!

Чудесна тротинетка със здрава конструкция, предно и задно окачване и много мощен елетро мотор. Максимална скорост от 35 км/ч и пробег до 50 км! повече »

Наличност:
Електронен магазин
Наличност:
2 245 лв. с ДДС
Цена без ДДС:
1 870,83 лв.
За лоялност:

Вижте още:

  • Описание
  • Параметри
  • Алтернативи (8)

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max II 700W 10"

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max II 700W 10" ви впечатлява от пръв поглед със своята здрава конструкция и модерен дизайн. Благодарение на мощната литиево-йонна батерия с капацитет 15Ah и напрежение 48V, този скутер може да се справи с дълги разстояния и е идеалният избор за ежедневно придвижване от крайградските райони до центъра на града. Много мощният 700W двигател може да се справи с изкачването на стръмни хълмове. Насладете се на лесно и удобно пътуване с този страхотен скутер, който има пробег до 50 км.

Предно и задно окачване

Практичното предно и задно окачване абсорбира всички неравности на повърхността за най-комфортно пътуване. Надуваемите колела с размер 10" предлагат идеална и балансирана комбинация от скорост и пъргавина. Безопасността е гарантирана от чифт дискови спирачки.

Сгъваема конструкция

Благодарение на лесната система за сгъване, той се превръща в компактен спътник за нула време. Максималната скорост на скутера е 35 км/ч, която може да се коригира с четири режима на скорост. Разбира се, безопасното каране е гарантирано и от дисковите спирачки, висококачественото осветление с голям обхват и нехлъзгащите се дръжки, които правят дори по-дългите маршрути напълно удобни.

Много други екстри

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max II 700W 10" има четири режима на скорост, така че можете да изберете максималната скорост, която искате да развиете. Можете също така да се възползвате от удобния режим на автопилот, който започва автоматично след няколко секунди поддържане на скоростта. Оборудването включва и ясен дисплей, който е лесен за разчитане дори на пряка слънчева светлина или през нощта. Така че можете лесно да проверите текущото ниво на батерията или режима на скоростта по всяко време. Можете също така да проверите пробега си чрез приложението, което свързва вашия смартфон със скутера.

Литиево-йонната батерия се зарежда лесно с преносимо зарядно устройство от контакт 220 V до пълен капацитет за около 6 часа. Можете да изминете до 50 км с едно зареждане на скутера, така че не е необходимо да го зареждате всеки път по по-кратките маршрути, а благодарение на светлинните индикатори на дисплея можете да поддържате информация за състоянието на батерията. В случай на изтощена батерия скутерът може да се кара и като аварийно превозно средство, без да се използва двигателят.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:

-->
материал на рамката алуминиева сплав
мощност на двигателя 700 W
тип на двигателя безчетков
максимална скорост 35 km/h
режими на скоростта 6/20/25/35 km/h
батерия Li-Ion 15Ah, 48V
обхват с едно зареждане до 50 км
време за пълно зареждане около 6 - 7 часа
спирачки диск
гуми предни и задни надуваеми
размер на гумите 10" (25,4 см)
Височина на платформата (отгоре) 18 cm
Височина на платформата (отдолу) 9 cm
височина на ръкохватката 118,5 cm (от земята)
широчина на кормилото 59 cm
осветление предна и задна светлина, автоматична спирачка
размери на скутера 119 x 59 x 123cm
размери на сгъваемия скутер 119 x 59 x 56cm
минимална препоръчителна височина на потребителя 150 см
капацитет на натоварване 120 кг
тегло 20 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, предно и задно окачване, степенка, дисплей, показващ нивото на батерията и текущия режим на скорост, круиз контрол, калници, звънец

Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.


ЗАБЕЛЕЖКА: Електрическите скутери нямат хомологация ( официално одобрение ) за нормално използване на пътя. Използвайте само на свой риск.

Електрическа тротинетка W-TEC Lambreto Max II 700W 10" - Параметри на продукта

Максимална товароносимост
120 кг
Височина на водача
150 см
Капацитет на батерията
15000 mAh
Диапазон на изминато разстояние
50 km
Максимална скорост
35 км/ч
Максимално изкачване в °
15 °
Тегло
20 кг
Мощност на двигателя
700 W
Размер на колелата
10"
Спирачки
дискови
Управление
лостче на кормилото
Размер
1230 x 590 x 1190 mm
Тип колела
надуваеми
Тип задвижване
друго
Разположение мотор
в задното колело
Презареждане при спиране
не
Седалка
не

Контакти

Следете ни в

Следи нашите специални оферти и продукти в Акция